Особливості польського онлайн навчання. Чи є сенс вибирати дану форму?

5383
Facebook Twitter
Особливості польського онлайн навчання. Чи є сенс вибирати дану форму?

Дана стаття буде корисна для українців, попри вік, які розглядають можливість придбання освіти у Польщі дистанційно, оскільки ми розповімо про її особливості, а також чи варто віддавати перевагу такій формі навчання.

В останні кілька років набуває популярності придбання різних навичок дистанційно. Це ж стосується отримання вищої освіти онлайн. Правда не зайвим буде відзначити той факт, що у разі навчання віддалено, бути присутнім у ВНЗ якийсь час доведеться у будь-якому випадку. На сьогодні, коли так багато наших співвітчизників відправляються до Республіки Польща для отримання необхідного освітньо-кваліфікаційного рівня, варто розкрити питання щодо польського онлайн навчання, оскільки деякі абітурієнти не зовсім вловлюють його суть. Дана стаття буде корисна для українців, попри вік, які розглядають можливість придбання освіти у Польщі дистанційно, оскільки ми розповімо про її особливості, а також поділимося інформацією щодо того, чи варто віддавати перевагу такій формі навчання.

Як виглядає польське дистанційне навчання?

Не варто думати, що, вибравши форму онлайн навчання Вам не доведеться відвідувати університет. Природно віддалене навчання передбачає обробку та засвоєння інформації вдома, але не увесь академічний час. Таким чином, студенти, які прийняли рішення отримати освіту дистанційно проходять 60% навчальних годин вдома, з допомогою онлайн сесій та самостійного навчання, а 40% академічних занять — в аудиторіях обраного університету. Потрібно підкреслити, що дуже невелика кількість університетів Польщі мають таку форму освіти, тому не розраховуйте на великий вибір факультетів. По суті, онлайн навчання у Польщі практично нічим не відрізняється від навчання на заочному відділенні, як оплатою, так і кількістю годин, котрі необхідно провести в аудиторіях університету. Але, заочна освіта присутня майже у всіх навчальних закладах, тому буде можливість вибрати місто проходження навчання, ВНЗ та спеціальність, завдяки широкій пропозиції.

Якщо все-таки обирається віддалене навчання, тоді доцільно надати перевагу Академії фінансів та бізнесу Вістула у Варшаві, яка відкриває доступ до освіти у такій формі для досягнення кваліфікації бакалавра у напрямках фінансів та обліку, управління та економіки. Також доступна програма магістратури за спеціальністю «Управління».

Вибір якої форми навчання принесе найбільш високі результати?

Фахівці центру польської освіти UP-STUDY, маючи багато років досвіду все-таки наполягають на тому, що максимум знань та досвіду студенти можуть отримати лише, навчаючись на стаціонарі. Очне відділення дозволяє повністю зануритися в освітнє середовище, почерпнути величезну кількість знань та набути практичного досвіду.У студентів стаціонарного відділення є можливість брати участь у програмах міжнародного обміну, знайти підробіток, котрий при цьому не вимагає додаткових дозвільних документів, а також брати участь у дослідженнях, наукових проектах та інших програмах, що дозволяють стати професіоналом в обраному напрямку. Для отримання необмежених можливостей, віддайте перевагу одній з наступних навчальних структур:

1. Університет бізнесу у Вроцлаві.

2. Академія Вістула у Варшаві.

3. Університет банківської справи у Вроцлаві.

4. Академія суспільних наук у Варшаві.

5. Університет банківської справи у Познані.

Підсумовуючи, зауважимо, що попри обрану форму навчання, щоб бути впевненими у вступі, а також отримати підтримку у процесі збору та підготовки документів для відкриття візи, та у розв'язанні житлового питання, варто звернутися за кваліфікованою допомогою до фахівців UP-STUDY. Наші висококласні експерти допоможуть визначитися з містом, ВНЗ та спеціальністю таким чином, щоб задовольнити всі Ваші запити та очікування. Запам'ятайте, маючи у своєму розпорядженні час та засоби, більш доцільно вчитися на стаціонарі. Якщо немає такої можливості, тоді віддайте перевагу заочному відділенню, адже на відміну від онлайн освіти, там набагато більший вибір спеціальностей з аналогічною платою за рік.

Підписуйтесь на наш Telegram канал та першими дізнавайтесь про акції, стипендії та знижки.

Підписатися

Знижка 50% на вступ до Польщі 2025 + Курс при ВНЗ

Акція 499 євро 250 євро

Вступайте на осінь 2025 та отримуйте знижку 50% на пакет "Все включено", гарантоване зарахування, підбір житла і курс польської у ВНЗ

Допомога тим, хто вступає до Польщі самостійно

Допомога при самостійному вступі

Вступаєте до Польщі самостійно? Виникли питання стосовно вступу? Відправте безкоштовну заявку на надання допомоги нашими спеціалістами.

Розрахуйте вартість навчання в Польщі

Калькулятор вартості

Розрахуйте вартість навчання в університеті, проживання, харчування та побутових витрат в Польщі під час навчання у зручному калькуляторі вартості.

Підберіть спеціальність та університет

Пошук спеціальності

Скористайтесь зручним пошуком, щоб підібрати спеціальність своєї мрії та обрати університет для вступу, в залежності від міста, освітнього рівня та мови, на якій Ви плануєте навчатись.

ГІД студента Польщі

Завантажте ГІД студента Польщі

Дізнайтесь актуальну інформацію про вступ, навчання та проживання в Польщі.

  • Стипендії та знижки
  • Вартість навчання
  • Необхідний рівень знання польської мови
  • Підтримка студентів
  • Документи необхідні для вступу
  • та багато іншого

Останні статті та новини