ПОКРОКОВА ІНСТРУКЦІЯ. Як згенерувати електронну посвідку Diia.pl

3080
Facebook Twitter
ПОКРОКОВА ІНСТРУКЦІЯ. Як згенерувати електронну посвідку Diia.pl

Друзі, у зв'язку з продовження дії Закону про Захист в Польщі для українців, до Вашої уваги, покрокова інструкція, як створити Profil Zaufany та згенерувати собі електронну посвідку Diia.pl

КРОК 1. Оформити PESEL UKR за адресою проживання у Польщі, звернувшись до найближчого до Вас територіально Муніципалітету або Міської адміністрації, (польською це "Urząd Miejski"), просто загугліть "Urząd Miejski" і подивіться на мапі, який з них найближчий до Вашої адреси проживання. Процедура видачі PESEL UKR займає не багато часу і все видається одразу при Вас, за один візит. УВАГА!!! Неповнолітні студенти (до 18 років) зможуть отримати PESEL UKR в Польщі ЛИШЕ якщо прийдуть до Urząd Miejski у супроводі одного з Батьків, або іншої особи, якій вже є 18 років і яка має відносне рідство зі студентом (тітка, дядько, сестра/брат, бабуся чи дідусь тощо). З собою до Urząd Miejski Ви берете: паспорт студента, фото студента на документи 1 штука (3,5 на 4,5 см), свідоцтво про народження та заяву на присвоєння PESEL UKR (бланк заяви можна отримати безкоштовно на місці і заповнити його безпосередньо в Уженді під час візиту). Особа яка супроводжує неповнолітнього до 18 років теж повинна мати з собою закордонний паспорт та свій номер PESEL (за наявності).

КРОК 2. Створення Profil Zaufany (українською "Довірений Профіль"). Як тільки PESEL UKR присвоєно, не виходячи з Urząd Miejski, дістаньте телефон, перейдіть на сайт https://pz.gov.pl/pz/register і прямо з телефону заповніть дуже коротку форму "Реєстрація Довіреного Профілю Profil Zaufany", це займе 2-3 хвилини. УВАГА!!! Запишіть собі в надійному місці "Назву користувача" і "пароль", без цих даних Ви не зможете встановити додаток mObywatel і НЕ згенеруйте собі електронну посвідку Diia.pl

КРОК 3. Після того, як онлайн форма заповнена, в тому ж Urząd Miejski, де Ви отримали PESEL UKR повідомте, що Ви хочете підтвердити свій Profil Zaufany (Довірений Профіль) і працівники Уженду Вам допоможуть та активують Ваш Profil Zaufany (Довірений Профіль) на місці за 2-3 хвилини. Ми рекомендуємо робити це все в один день, за один візит до Urząd Miejski. Адже, щоб активувати Ваш Profil Zaufany (Довірений Профіль), Вас знову ж таки повен супроводжувати хтось з Батьків, або інша особа, якій вже є 18 років і яка має відносне рідство зі студентом (тітка, дядько, сестра/брат, бабуся чи дідусь тощо). Тому щоб не розтягувати цей процес, рекомендуємо робити все за один візит.

КРОК 4. Скачайте на свій телефон додаток mObywatel і згенеруйте собі електронну посвідку Diia.pl

Підписуйтесь на наш Telegram канал та першими дізнавайтесь про акції, стипендії та знижки.

Підписатися

Закриття набору 2024 - ОНЛАЙН День відкритих дверей

Пропозиція

Відвідайте ОНЛАЙН День відкритих дверей та дізнайтеся як встигнути вступити на осінь 2024

Закінчується

Допомога тим, хто вступає до Польщі самостійно

Допомога при самостійному вступі

Вступаєте до Польщі самостійно? Виникли питання стосовно вступу? Відправте безкоштовну заявку на надання допомоги нашими спеціалістами.

Розрахуйте вартість навчання в Польщі

Калькулятор вартості

Розрахуйте вартість навчання в університеті, проживання, харчування та побутових витрат в Польщі під час навчання у зручному калькуляторі вартості.

Підберіть спеціальність та університет

Пошук спеціальності

Скористайтесь зручним пошуком, щоб підібрати спеціальність своєї мрії та обрати університет для вступу, в залежності від міста, освітнього рівня та мови, на якій Ви плануєте навчатись.

ГІД студента Польщі

Завантажте ГІД студента Польщі

Дізнайтесь актуальну інформацію про вступ, навчання та проживання в Польщі.

  • Стипендії та знижки
  • Вартість навчання
  • Необхідний рівень знання польської мови
  • Підтримка студентів
  • Документи необхідні для вступу
  • та багато іншого

Останні статті та новини