Перспективи вивчитися айтішником у Польщі

8775
Facebook Twitter
Перспективи вивчитися айтішником у Польщі

Розглянемо більш детально особливості навчання на IT-фахівця у Польщі, тому статтю варто прочитати всім поточним та майбутнім студентам, які бажають отримати ступінь в одному з польських університетів.

Зараз, коли Європа та весь світ відчуває гостру нестачу IT-фахівців, вчитися у Польщі для отримання однієї з професій цього напряму дуже вигідно. По-перше, польські освітні структури пропонують широкий вибір спеціальностей, для того, щоб стати айтішником будь-якої спрямованості. По-друге, навчання у напрямку ІТ-технологій доступне, як і на інших спеціальностях, причому, будь-якою із запропонованих мов (польська та англійська). По-третє, на відміну від інших країн Європейського Союзу, у Польщі можна розраховувати на досить низькі поточні витрати, що є важливим чинником для багатьох кандидатів на навчання. По-четверте, можливості працевлаштування після отримання польського диплома відповідного напряму та необхідної акредитації дуже широкі, оскільки ступінь не потрібно підтверджувати, тому знайти роботу можна у будь-якій точці світу. Розглянемо більш детально особливості навчання на IT-фахівця у Польщі, тому статтю варто прочитати всім поточним та майбутнім студентам, які бажають отримати ступінь в одному з польських університетів.

Можливості, які відкриває навчання у Польщі на ІТ-фахівця

За останніми результатами, у Польщі показник браку айтішників становить трохи більш ніж 50 тисяч, причому він не скорочується, оскільки іноземні компанії активно переманюють польських фахівців цієї спрямованості. Це означає, що польські університети здатні надати той рівень знань та навичок, який дозволяє вийти на міжнародний ринок праці висококласним молодим фахівцем з великим потенціалом. Під час придбання професії IT, у будь-якій з польських установ освіти, які, до речі, пропонують курси, як польською, так і англійською мовою, студенти будуть вивчати всі можливі мови програмування, проектування баз даних, особливості дротових та бездротових комп'ютерних мереж. Також на практичних заняттях вони набудуть навичок щодо роботи з електронними системами та цифровими технологіями, та іншими важливими елементами, котрі прямо або опосередковано пов'язані з професією ІТ-фахівця.

Кращі польські установи освіти, що дозволяють вивчитися на айтішника

Польська база навчальних структур налічує близько п'ятисот університетів, безліч з яких мають факультет «Інформатика». Фахівці UP-STUDY з усією відповідальністю заявляють, що можна знайти ВНЗ у будь-якому з польських міст, який допоможе опанувати одну з професій ІТ, тут буде все залежати від особистих побажань та переваг кожного кандидата.

Розглянемо найперспективніші ВНЗ, диплом яких цінується локальними та міжнародними роботодавцями:

1. Вроцлавський університет бізнесу, в якому рік навчання обійдеться у 1300 євро.

2. Академія фінансів та бізнесу Вістула у Варшаві, річна плата польською мовою у ній складає 1750 євро, англомовні курси обійдуться в 2500 євро.

3. Університет банківської справи у Вроцлаві — 1167 євро.

4. Академія суспільних наук у Варшаві — 1738 євро, у Лодзі — 1000 євро.

5. Університет Едукація — 1094 євро.

6. Університет менеджменту у Варшаві — 1160 євро.

7. Західнопоморський університет бізнесу — 1 357 євро.

8. Вроцлавський технічний університет — 2500 євро за польськомовну програму, 3000 євро — англомовні курси.Підсумовуючи, варто зауважити, що який би із запропонованих ВНЗ не вважав за краще кандидат, можна бути впевненим, що знання при належному додатку зусиль будуть отримані на найвищому рівні.

З дипломом, отриманим у Польщі, можна працевлаштуватися до будь-якої компанії, попри її локацію. Оскільки у зв'язку з нестачею айтішників, яка в ЄС становить майже мільйон, не буде проблем знайти гідне місце роботи, у випускників університетів РП з'явиться можливість підібрати саме ту вакансію, повністю відповідну всім індивідуальним, матеріальним та моральним параметрам.

Підписуйтесь на наш Telegram канал та першими дізнавайтесь про акції, стипендії та знижки.

Підписатися

Знижка 200-300 євро при вступі в Академію Фінансів та Бізнесу Вістула

Пропозиція

Вступайте на осінь 2023 в Академію Вістула та оплачуйте навчання з ексклюзивною знижкою

Закінчується

Допомога тим, хто вступає до Польщі самостійно

Допомога при самостійному вступі

Вступаєте до Польщі самостійно? Виникли питання стосовно вступу? Відправте безкоштовну заявку на надання допомоги нашими спеціалістами.

Розрахуйте вартість навчання в Польщі

Калькулятор вартості

Розрахуйте вартість навчання в університеті, проживання, харчування та побутових витрат в Польщі під час навчання у зручному калькуляторі вартості.

Підберіть спеціальність та університет

Пошук спеціальності

Скористайтесь зручним пошуком, щоб підібрати спеціальність своєї мрії та обрати університет для вступу, в залежності від міста, освітнього рівня та мови, на якій Ви плануєте навчатись.

ГІД студента Польщі

Завантажте ГІД студента Польщі

Дізнайтесь актуальну інформацію про вступ, навчання та проживання в Польщі.

  • Стипендії та знижки
  • Вартість навчання
  • Необхідний рівень знання польської мови
  • Підтримка студентів
  • Документи необхідні для вступу
  • та багато іншого

Останні статті та новини