Перший пішов. Виїзд студентів UP-STUDY на навчання до Польщі

1802
Facebook Twitter
Перший пішов. Виїзд студентів UP-STUDY на навчання до Польщі

Центр польської освіти UP-STUDY організував один із перших у 2020 році виїздів своїх учасників до Польщі. Початок навчання - жовтень 2020 року. Ми раді повідомити, що наші студенти вже розпочинають навчання.

Працюючи в надзвичайний час невизначеності, спричиненої всесвітньою пандемією, ми зіштовхнулися із складнощами, непередбачуваними обставинами, проте гідно виконали взяті на себе зобов’язання, щодо організації вступу та виїзду студентів до університетів Польщі. Жоден студент UP-STUDY не отримав відмови у обов’язковій навчальній візі.

Трансфер комфортабельними автобусами класу А+

Традиційно, Центр польської освіти UP-STUDY організовує трансфер студентів виключно автобусами класу А+, які є максимально безпечними та комфортабельними. До Вашої уваги емоції батьків, які поєднують одночасно і радість і гордість за своїх дітей, які стали європейськими студентами та вирушили на навчання у Польщі!

Серед студентів, які вже від жовтня розпочали навчання, є 27 переможців стипендіальних грантів у 4 університетах Польщі, які покривають 50% річної програми навчання.

Колектив UP-STUDY, із абсолютною впевненістю в успішному навчанні відпускає студентів до Польщі, адже незалежно від року вступу всі наші учасники отримують підготовчі курси польської мови безкоштовно або зі знижкою 50% перед навчанням. 

Як вступити до Польщі безкоштовно?

Якщо Ви бажаєте здобувати освіту у Польщі та розпочати навчання у найближчий навчальний рік - осінню 2021 року, запрошуємо Вас на безкоштовну консультацію або подачу документів у один із 25+ наших офісів у найбільших містах України. До кінця цього місяця діють акції безкоштовний вступ та безкоштовний курс польської мови (або курс зі знижкою 50%). Також всі учасники гарантовано приймають участь у розіграші 43 стипендіальних грантів на навчання в університетах Варшава, Вроцлав та Ольштин. Поспішіть, кількість акційних місць обмежена.

Підписуйтесь на наш Telegram канал та першими дізнавайтесь про акції, стипендії та знижки.

Підписатися

Знижка 200-300 євро при вступі в Академію Фінансів та Бізнесу Вістула

Пропозиція

Вступайте на осінь 2023 в Академію Вістула та оплачуйте навчання з ексклюзивною знижкою

Допомога тим, хто вступає до Польщі самостійно

Допомога при самостійному вступі

Вступаєте до Польщі самостійно? Виникли питання стосовно вступу? Відправте безкоштовну заявку на надання допомоги нашими спеціалістами.

Розрахуйте вартість навчання в Польщі

Калькулятор вартості

Розрахуйте вартість навчання в університеті, проживання, харчування та побутових витрат в Польщі під час навчання у зручному калькуляторі вартості.

Підберіть спеціальність та університет

Пошук спеціальності

Скористайтесь зручним пошуком, щоб підібрати спеціальність своєї мрії та обрати університет для вступу, в залежності від міста, освітнього рівня та мови, на якій Ви плануєте навчатись.

ГІД студента Польщі

Завантажте ГІД студента Польщі

Дізнайтесь актуальну інформацію про вступ, навчання та проживання в Польщі.

  • Стипендії та знижки
  • Вартість навчання
  • Необхідний рівень знання польської мови
  • Підтримка студентів
  • Документи необхідні для вступу
  • та багато іншого

Останні статті та новини