Перелік ВНЗ Вроцлава, до яких легко вступати

1417
Facebook Twitter
Перелік ВНЗ Вроцлава, до яких легко вступати

Стаття стане у пригоді всім абітурієнтам, що розглядають ВНЗ Польщі, як гідні навчання у них, та найбільш для тих, хто зосереджений на установах Вроцлава, оскільки про них ми будемо говорити більшою мірою.

Багато учнів випускних класів мріють вирватися з-під батьківської опіки. Це стосується як українців, так і молодих людей інших країн світу. Проте, бажання здобути свободу не повинно впливати на вибір держави, в установі освіти якої кандидат буде отримувати кваліфікацію. Тут краще орієнтуватися на таланти, переваги, перспективи побудови кар'єри, а також рівень розвитку регіону та специфіку університету. Як показує досвід бувалих українців, які навчаються або закінчили закордонну навчальну структуру, нашим землякам та іншим іноземцям комфортно та вигідно отримувати професію у Республіці Польща. Більш того, в університети деяких міст можна вступити без особливих випробувань. Стаття стане у пригоді всім абітурієнтам, що розглядають ВНЗ Польщі, як гідні навчання у них, та найбільш для тих, хто зосереджений на установах Вроцлава, оскільки про них ми будемо говорити більшою мірою.

Перспективні університети столиці Силезії, до яких не складно вступити

Існує думка, що вступ без складання іспитів та інших випробувань, не принесе результатів у майбутньому. Це помилка, оскільки й під час співбесіди можна перевірити знання, дізнатися середній бал, не обов'язково писати стандартизований тест. Тим більше, учень випускного класу і так практично в один час обтяжений турботами написання іспитів в установі середньої освіти, вибором ВНЗ, підготовкою документів та іншими завданнями. То чому б не полегшити задачу, та не прийняти студента без зайвих стресів. Фахівці центру польської освіти UP-STUDY звертають увагу українців на те, що абітурієнти, які вирішили скористатися послугами нашої посередницької компанії вступають в обраний університет-партнер зі стовідсотковою гарантією. Все, на що потрібно зважитися — записатися на зустріч до одного з 28-ми UP-представництв, та процес запуститься, а його підсумком буде навчання

за найбільш відповідну спеціальністю в обраному ВНЗ з доступною платою за навчальний рік. Говорячи про ті вроцлавські університети, до яких не складно вступити, варто розглянути наступні структури:

  • Університет Хендльова. Ця навчальна структура вміщує всі позитивні аспекти, які шукаються абітурієнтами: великий вибір спеціальностей, можливість вибору мови курсу (польська або англійська), лояльна плата за освітній рік, підтримка студентів у процесі набуття практичного досвіду та місця зайнятості.
  • Університет Банківської Справи. Цей ВНЗ належить до великої групи непублічних бізнес-університетів — WSB. Прагматичні молоді люди можуть підшукати для себе не тільки гуманітарну спеціальність, а й міждисциплінарні, а також технічні дослідження. Раніше він був орієнтований на резидентів країни та іноземців з Європи, але з недавніх пір відкрив двері українцям, чому раді обидві сторони процесу навчання.
  • Університет Природничих Наук. У своєму регіоні він єдиний сільськогосподарський інститут. Гуманісти, люди, яким цікаві професії, пов'язані з наукою про землю та екологією, неодмінно знайдуть пропозиції до душі.
  • Політехнічний університет. Бувши одним з найбільших технічних навчальних закладів країни, ВНЗ має хорошу репутацію, часто потрапляє до трійки лідерів профільної категорії та пропонує топові спеціальності.

Він має сильну матеріально технічну базу, а також розгалужену мережу контактів з локальним та іноземним бізнесом.

Підсумовуючи, зауважимо, що у Вроцлаві не тільки доступно вчитися, але і дуже перспективно, оскільки багато іноземних компаній мають в його межах офіси, які наймають локальних співробітників. Це дозволяє знайти роботу, як під час навчання, так і після нього. Що стосується ВНЗ з простим процесом вступу, виберете будь-який із запропонованого списку, та наші фахівці допоможуть зробити так, щоб статус студента був у Вас у кишені.

Підписуйтесь на наш Telegram канал та першими дізнавайтесь про акції, стипендії та знижки.

Підписатися

Знижка 200-300 євро при вступі в Академію Фінансів та Бізнесу Вістула

Пропозиція

Вступайте на осінь 2023 в Академію Вістула та оплачуйте навчання з ексклюзивною знижкою

Допомога тим, хто вступає до Польщі самостійно

Допомога при самостійному вступі

Вступаєте до Польщі самостійно? Виникли питання стосовно вступу? Відправте безкоштовну заявку на надання допомоги нашими спеціалістами.

Розрахуйте вартість навчання в Польщі

Калькулятор вартості

Розрахуйте вартість навчання в університеті, проживання, харчування та побутових витрат в Польщі під час навчання у зручному калькуляторі вартості.

Підберіть спеціальність та університет

Пошук спеціальності

Скористайтесь зручним пошуком, щоб підібрати спеціальність своєї мрії та обрати університет для вступу, в залежності від міста, освітнього рівня та мови, на якій Ви плануєте навчатись.

ГІД студента Польщі

Завантажте ГІД студента Польщі

Дізнайтесь актуальну інформацію про вступ, навчання та проживання в Польщі.

  • Стипендії та знижки
  • Вартість навчання
  • Необхідний рівень знання польської мови
  • Підтримка студентів
  • Документи необхідні для вступу
  • та багато іншого

Останні статті та новини