Партнерський маркетинг компанії — про що варто знати? Де у Польщі вчитися на маркетолога?

1317
Facebook Twitter
Партнерський маркетинг компанії — про що варто знати? Де у Польщі вчитися на маркетолога?

Стаття зацікавить всіх фактичних та потенційних фахівців з маркетингу, оскільки у ній ми не тільки розповімо, що таке партнерська кампанія, а й порекомендуємо ВНЗ Польщі, в яких краще отримати розглянуту спеціальність.

Відмова від інтернету у маркетингових планах компанії на даний час майже синонімічна з навмисним провалом або, щонайменше, смиренням зі стагнацією. Цей канал зв'язку створює величезні можливості для залучення клієнтів та просування бренду. То чому б не скористатися цим? Стаття зацікавить всіх фактичних та потенційних фахівців з маркетингу, оскільки у ній ми не тільки розповімо, що таке партнерська кампанія, а й порекомендуємо ВНЗ Польщі, в яких краще отримати розглянуту спеціальність.

Партнерська кампанія — що це значить?

Латинський термін affilatio (партнерство) походить від приналежності. Це буквально означає «усиновлення», «приєднання до сім'ї». Це встановлення та підтримання добрих відносин з різними організаціями. Партнерська програма — це концепція, пов'язана з інтернет-маркетингом. Вона націлена на співпрацю з компанією, яка виступає в якості рекламодавця з незалежними партнерами, що займаються маркетинговою діяльністю. Люди, що ведуть блоги, сайти приватних компаній або власники профілів у соціальних мережах, просувають продукти або послуги, генерують трафік на веб-сайті постачальника послуг, заохочують покупки, перевіряють продукти. Партнери, оскільки вони так професійно називаються, зазвичай отримують комісійні за покупку, зроблену особою, яка зайшла в інтернет-магазин, перейшовши за посиланням, наданої партнером. Тому заробіток залежить від ефективності кампанії та часто відкладається на деякий час, який потрібен для повного укладання угоди.

Партнерство — маркетинг, плюси та мінуси

Партнерство в Інтернеті має багато переваг. Це ненав'язливо та менш агресивно, ніж реклама. Якщо партнер дійсно формує тренди, його діяльність має велике охоплення, а пропоновані продукти або послуги добре відповідають темі сайту, це може бути дуже ефективно. Більш того, люди, які читають огляди, комбінації продуктів або поради, насправді зацікавлені у них, тому партнерська діяльність спрямовується саме на потенційних клієнтів.

Цей інструмент, як і, напевно, все, також має свої недоліки. З точки зору партнера, це може бути тривалий час очікування прибутку та, як правило, низькі комісійні з кожного клієнта. Крім того, створення контенту, який приверне аудиторію, забирає багато часу та вимагає великих знань про онлайн-маркетинг. Якщо у рекламодавця поганий імідж або ціни неспіврозмірні якості товару, афілійованій особі можуть взагалі не заплатити за її роботу — дії будуть неефективними.

Партнерський маркетинг у Польщі. Де отримати спеціальність?

Партнерський маркетинг у Польщі стає все більш популярним. Партнерські мережі, тобто інтернет-платформи, через які можна проводити кампанії, працюють на ринку. Мережі об'єднують рекламодавців з різних галузей та пов'язують їх з філіями. Така база — велика зручність для обох сторін. Хоча спочатку до партнерських програм ставилися дистанційно, а партнерський маркетинг (виконавчий) грав незначну роль у просуванні товарів та послуг, зараз це дуже популярна форма реклами в Інтернеті.

Фахівці центру польської освіти UP-STUDY рекомендують звернути увагу на те, що у локальних ВНЗ країни можна отримати не тільки спеціальність «Маркетинг», а й такі, як «Нові медіа», «Зв'язок з громадськістю та піар», «Медіа маркетинг та піар» та багато інших. Якщо Ви зацікавлені у навчанні за одним із напрямків маркетингу, розгляньте наступні університети: Академію Вістула, Університет бізнесу у Вроцлаві, Академію суспільних наук, Університет банківської справи у Вроцлаві та Познані. За повним переліком ВНЗ та спеціальностей звертайтеся до будь-якого представництва UP-STUDY.

Підсумовуючи, зауважимо, що партнерські мережі можуть принести багато переваг компаніям, особливо тим, які продають онлайн. Перш за все, вони значно збільшують кількість потенційних клієнтів при низьких витратах. Наприклад, компанії довіряють впливові особи або блогери, відомі у галузі, в якій вона працює. Думки та рекомендації є хорошим керівництвом для клієнтів при прийнятті рішень про покупку, тому довірити рекламу людям, які можуть впливати на тенденції, дійсно може окупитися.

Підписуйтесь на наш Telegram канал та першими дізнавайтесь про акції, стипендії та знижки.

Підписатися

Знижка 150-200 євро при вступі у Вроцлавську Академію Бізнесу

Пропозиція

Вступайте на осінь 2024 у Вроцлавську Академію Бізнесу та оплачуйте навчання з ексклюзивною знижкою

Закінчується

Допомога тим, хто вступає до Польщі самостійно

Допомога при самостійному вступі

Вступаєте до Польщі самостійно? Виникли питання стосовно вступу? Відправте безкоштовну заявку на надання допомоги нашими спеціалістами.

Розрахуйте вартість навчання в Польщі

Калькулятор вартості

Розрахуйте вартість навчання в університеті, проживання, харчування та побутових витрат в Польщі під час навчання у зручному калькуляторі вартості.

Підберіть спеціальність та університет

Пошук спеціальності

Скористайтесь зручним пошуком, щоб підібрати спеціальність своєї мрії та обрати університет для вступу, в залежності від міста, освітнього рівня та мови, на якій Ви плануєте навчатись.

ГІД студента Польщі

Завантажте ГІД студента Польщі

Дізнайтесь актуальну інформацію про вступ, навчання та проживання в Польщі.

  • Стипендії та знижки
  • Вартість навчання
  • Необхідний рівень знання польської мови
  • Підтримка студентів
  • Документи необхідні для вступу
  • та багато іншого

Останні статті та новини