Безкоштовне навчання у Вроцлаві. Виграй "Міжнародну логістичну олімпіаду 2016"

7045
Facebook Twitter
Безкоштовне навчання у Вроцлаві. Виграй "Міжнародну логістичну олімпіаду 2016"

Міжнародна Логістична онлайн-олімпіада, організована Університетом Логістики і Транспорту у Вроцлаві та Центром польської освіти UP-STUDY. Головний приз безкоштовне навчання у Польщі на спеціальності "Логістика".

Відкрито другу щорічну Міжнародну логістичну онлайн-олімпіаду, організовану Університетом Логістики і Транспорту у Вроцлаві та Центром польської освіти UP-STUDY. Головний приз - безкоштовне навчання у Польщі. Участь в олімпіаді можуть брати всі громадяни пострадянських держав, віком від 16 до 24 років.


Реєстрацію на перший етап олімпіади продовжено до 5.04.16.

ДРУГА МІЖНАРОДНА ЛОГІСТИЧНА ОЛІМПІАДА

З 16 листопада 2016 року стартує Друга міжнародна логістична олімпіада, організована Університетом Логістики та Транспорту (Вроцлав) спільно з Центром польської освіти UP-STUDY. Для того, щоб взяти участь в Олімпіаді, Вам потрібно зареєструватись на сторінці Міжнародної логістичної олімпіади 2016 (посилання внизу сторінки), ознайомитись з правилами та дати відповідь на 15 питань за темою: “Логістика” і дочекатися результатів. Призи для переможців:

1 МІСЦЕ: Головна нагорода для переможця - безкоштовний рік навчання в MWSLiT на факультеті Логістики + безкоштовний двомісячний курс польської мови (серпень - вересень).

2 МІСЦЕ: Для 1 учасника: планшет + семестр навчання безкоштовно в MWSLiT на факультеті Логістики + безкоштовний двомісячний курс польської мови (серпень - вересень) і подарунковий набір з атрибутами ВНЗ.

3,4,5 МІСЦЯ: Для 3 учасників: безкоштовний двомісячний курс польської мови (серпень - вересень) + подарунковий набір з атрибутами ВНЗ.

Переможець минулорічної Олімпіади (2015 рік)

ВРОЦЛАВ, Багмут Єгор, Університет Логістики і Транспорту у Вроцлаві:"Мене звуть Єгор, я з Києва. Я вирішив вступати до Польщі, оскільки це великі можливості збудувати успішну кар'єру, європейський диплом, а у майбутньому я зможу влаштуватися на роботу до європейської компанії. Для мене вступ не склав жодних труднощів, тому що я вступав через програму UP-STUDY, мене постійно інформували про все і допомагали на кожному кроці. Представники програми супроводжували мене у всьому і відповідали на питання у будь-який час.

Після подання перших документів на вступ у UP-STUDY, я дізнався про ЛОГІСТИЧНУ ОЛІМПІАДУ, в якій одразу взяв участь. У результаті, зайнявши перше місце, я виграв головний приз.

У Вроцлаві я вже три місяці. Місто дуже красиве. Завдяки представникам програми UP-STDUY, які працюють у Польщі, адаптація відбулась швидко. Вони провели для нас екскурсію, показали та розповіли нам тут про усе."

Про міжнародну Логістичну олімпіаду 2016

Логістична олімпіада є спільним міжнародним проектом Університету MWSLiT та Програми UP-STUDY, що надає унікальну можливість талановитим дітям з України та інших країн пострадянського простору, продемонструвати свої знання з логістики та отримати БЕЗКОШТОВНИЙ рік навчання у Польщі на спеціальності “Логістика” та двомісячний курс польської мови (200 годин) у Вроцлаві.

Ця Олімпіада дає Вам можливість отримати вищу освіту в Університеті Логістики і Транспорту, який є кращим логістичним університетом року за рейтингом “Perspektywy 2013” та займає першу позицію серед університетів-партнерів UP-STUDY з працевлаштування. Ви можете бути впевнені у тому, що після закінчення навчання, отримаєте високооплачувану роботу.

Участь можуть брати всі абітурієнти країн пострадянського простору віком від 16 до 24 років. Олімпіада складається з двох етапів, кожен з яких містить у собі 15 запитань, на які Вам потрібно правильно відповісти. На другий етап проходять 100 найкращих учасників з першого етапу, серед яких, після завершення, буде обрано 5 переможців.

Етапи Логістичної олімпіади 2016:

1-ий етап: з 16 листопада 2015 року до 16 лютого 2016 року (Перший етап олімпіади продовжено до 5.04.16). Після закінчення тесту, учасник автоматично дізнається кількість балів і час, витрачений на проходження тесту. На другий етап проходять 100 кращих учасників, які правильно відповідають мінімум на 50% питань і зроблять це найшвидше.

2-ий етап: з 25 квітня 2016 року до 15 травня 2016 року. Другий етап включає 15 більш складних запитань на логістичну тематику. За підсумками буде оголошено 5 переможців "Міжнародної логістичної олімпіади 2016".

УВАГА АКЦІЯ! UP-STUDY ексклюзивно у 2016 році дарує планшет SAMSUNG GALAXY Tab 3 для ВСІХ своїх учасників-абітурієнтів MWSLiT, якщо середній шкільний бал вище/рівний 9 із 12!Дізнатись більше про акцію "Планшет у подарунок"→


Міжнародний Університет Логістики і Транспорту Організатор UP-STUDY Центр польської світи

Дізнатись більше про спеціальність “Логістика” →Дізнатися більше про Вступну кампанію "Навчання в Польщі 2016" →

Підписуйтесь на наш Telegram канал та першими дізнавайтесь про акції, стипендії та знижки.

Підписатися

Знижка 200-300 євро при вступі в Академію Фінансів та Бізнесу Вістула

Пропозиція

Вступайте на осінь 2023 в Академію Вістула та оплачуйте навчання з ексклюзивною знижкою

Допомога тим, хто вступає до Польщі самостійно

Допомога при самостійному вступі

Вступаєте до Польщі самостійно? Виникли питання стосовно вступу? Відправте безкоштовну заявку на надання допомоги нашими спеціалістами.

Розрахуйте вартість навчання в Польщі

Калькулятор вартості

Розрахуйте вартість навчання в університеті, проживання, харчування та побутових витрат в Польщі під час навчання у зручному калькуляторі вартості.

Підберіть спеціальність та університет

Пошук спеціальності

Скористайтесь зручним пошуком, щоб підібрати спеціальність своєї мрії та обрати університет для вступу, в залежності від міста, освітнього рівня та мови, на якій Ви плануєте навчатись.

ГІД студента Польщі

Завантажте ГІД студента Польщі

Дізнайтесь актуальну інформацію про вступ, навчання та проживання в Польщі.

  • Стипендії та знижки
  • Вартість навчання
  • Необхідний рівень знання польської мови
  • Підтримка студентів
  • Документи необхідні для вступу
  • та багато іншого

Останні статті та новини