Обрані ВНЗ Польщі для отримання професії архітектора

2513
Facebook Twitter
Обрані ВНЗ Польщі для отримання професії архітектора

Дана стаття допоможе дізнатися більше про спеціальність «Архітектура», а також про те, в яких польських університетах її краще отримувати, тому є сенс її прочитати.

Багатьом молодим людям, які перебувають на стадії завершення школи, часто дуже складно визначитися з професією, адже тягар відповідальності занадто великий, та ніхто не хоче помилитися. Не варто впадати у ступор, приймати не виважені рішення, йти до ВНЗ за компанію або за наполяганням батьків. Рекомендуємо відвідати заклади, що спеціалізуються на професійній орієнтації молоді, а також уважно придивитися до своїх талантів, переваг, хобі та тим завданням, виконання яких приносить моральне задоволення. Якщо виявиться, що Вам подобається створювати ескізи, начерки будівель, розташування меблів, Ви любите уявляти як можна було б оптимально використовувати той або інший простір, при цьому непогано виходить працювати у комп'ютерних програмах, котрі допомагають проектувати, можливо у Вас прихований майбутній геніальний архітектор. У такому випадку варто уважно вивчити суть професії, щоб прийняти остаточне рішення. Дана стаття допоможе дізнатися більше про спеціальність «Архітектура», а також про те, в яких польських університетах її краще отримувати, тому є сенс її прочитати.

Що вивчають на сучасному факультеті Архітектури у просунутих польських установах освіти?

Технології не стоять на місці, методики викладання теж удосконалюються, ВНЗ поліпшили матеріально-технічну базу та запрошують фахівців з іноземним досвідом, а також організовують стажування та обмін студентами, щоб надати можливість дізнатися досліджувану професію з різних боків та в усіх деталях. Це стосується всіх без винятку напрямків досліджень, попри популярність, хоча, говорячи про архітектуру, фахівці UP-STUDY звертають увагу на те, що дана спеціальність є топовою та в останніх рейтингах набрала не менш ніж 90% затребуваності. Обрані університети Польщі, що дозволяють навчатися у цьому напрямку, подбали про те, щоб у процесі здобуття освіти студенти отримували знання та навички не тільки безпосередньо пов'язані з архітектурою, але й з дизайном.

У процесі, студенти архітектурного факультету поетапно вивчають особливості та технології будівництва, специфіку архітектурного проектування, ази міського дизайну, тонкощі дизайну інтер'єрів, деталі ландшафтного дизайну та архітектурного проектування. Курс наповнений дисциплінами, що розвивають фахівців у різних напрямках та проявах професії, зважаючи на це включені й такі предмети: технологія будівництва та оснащення об'єктів, правила та норми управління простором, матеріалознавство та містобудування, міське проектування: основи та поглиблений курс. Крім цього, учні вивчатимуть дисципліни, які впливають на професію меншою мірою, наприклад, екологію, економіку, планування.

Кращі польські університети, що дозволяють навчатися на архітектора

Як у приватних, так і у державних установах освіти можна вивчити спеціальність «Архітектура», у кількості годин та переліку предметів різниці немає, але ось у вартості навчального року вона суттєва. Серед безлічі ВНЗ, ми вибрали для Вас ті, які мають прийнятну плату за рік навчання, високий рівень викладання та відкривають великі можливості під час та після отримання кваліфікації:

Підсумовуючи, варто зауважити, що напрямок архітектури багатогранний. Тут у кожній деталі можна проявити творчість, фантазію, професіоналізм та технічну підкованість. Програми, запропоновані зазначеними вище університетами, розроблені таким чином, щоб не тільки допомогти студентам закласти хорошу теоретичну базу, а й надати можливість напрацювати практичні навички, тому багато молодих людей ще у процесі придбання диплома роблять перші кроки та після присвоєння вченого звання вільно знаходять роботу у престижній компанії з високим доходом.

Підписуйтесь на наш Telegram канал та першими дізнавайтесь про акції, стипендії та знижки.

Підписатися

Закриття набору 2024 - ОНЛАЙН День відкритих дверей

Пропозиція

Відвідайте ОНЛАЙН День відкритих дверей та дізнайтеся як встигнути вступити на осінь 2024

Закінчується

Допомога тим, хто вступає до Польщі самостійно

Допомога при самостійному вступі

Вступаєте до Польщі самостійно? Виникли питання стосовно вступу? Відправте безкоштовну заявку на надання допомоги нашими спеціалістами.

Розрахуйте вартість навчання в Польщі

Калькулятор вартості

Розрахуйте вартість навчання в університеті, проживання, харчування та побутових витрат в Польщі під час навчання у зручному калькуляторі вартості.

Підберіть спеціальність та університет

Пошук спеціальності

Скористайтесь зручним пошуком, щоб підібрати спеціальність своєї мрії та обрати університет для вступу, в залежності від міста, освітнього рівня та мови, на якій Ви плануєте навчатись.

ГІД студента Польщі

Завантажте ГІД студента Польщі

Дізнайтесь актуальну інформацію про вступ, навчання та проживання в Польщі.

  • Стипендії та знижки
  • Вартість навчання
  • Необхідний рівень знання польської мови
  • Підтримка студентів
  • Документи необхідні для вступу
  • та багато іншого

Останні статті та новини