Навчання в Польщі для українців. Чи можуть польські університети запропонувати позаконкурентну вартість?

5664
Facebook Twitter
Навчання в Польщі для українців. Чи можуть польські університети запропонувати позаконкурентну вартість?

Крім європейського диплома та перспектив швидкого працевлаштування, українські абітурієнти, які обрали установи вищої освіти Республіки Польща, мають можливість навчатися у ВНЗ з позаконкурентною платою за навчальний рік.

Політична та економічна ситуації в Україні склалися таким чином, що все частіше наші співвітчизники шукають варіанти розвитку в інших, більш стабільних країнах. Високий рівень інфляції привів до того, що ціни на послуги освіти знаходяться на рівні європейських країн, при тому, що якість та умови, значно їм поступаються. Також, зважаючи на корумпованість системи та невідповідність тенденціям ринку праці, українські абітурієнти вибирають здобуття вищої освіти за кордоном. Крім європейського диплома та перспектив швидкого працевлаштування, українські абітурієнти, які обрали установи вищої освіти Республіки Польща, мають можливість навчатися у ВНЗ з позаконкурентною платою за навчальний рік.

Польські університети з доступними цінами на освітній рік

Вищі навчальні заклади Польщі, за останні кілька років сильно інтернаціоналізувалися. Такій ситуації сприяла зміна законів, що стосуються іноземних громадян, доступна плата за навчання, а також, перспективи, які відкриваються перед випускниками з європейським дипломом, отриманим в Польщі.

Крім того, що українські студенти мають безліч пільг в РП, також, вони інвестують кошти в своє майбутнє, не більше, ніж на Батьківщині. Маючи можливість розвиватися в європейському суспільстві, а також, брати участь в програмах мобільності студентів, тим самим набувати іноземний досвід, абітурієнти з України, все частіше вибирають приватні польські університети.

Оптимальними освітніми структурами для отримання в них вищої освіти є ті, які здатні відкрити найбільшу кількість можливостей, а також, запропонувати найнижчу вартість, але з високою якістю навчання. Саме до такої категорії освітніх структур, на думку фахівців UP-STUDY, належать такі ВНЗ:

1. Вроцлавський Університет Бізнесу. ВНЗ, який надає послуги освіти на вищому рівні, причому, є єдиним профільним в напрямку Туризму та Бізнесу, також, має низьку вартість за навчальний рік. Середня вартість бакалаврату становить 1100 євро.

2. Академія Фінансів та Бізнесу Вістула у Варшаві. Цей університет має ідеальне співвідношення між ціною та якістю освітніх послуг. Також, надає найкраще викладання англійською мовою. Має великий вибір факультетів та напрямків досліджень, а також, кваліфікований викладацький склад з іноземним досвідом роботи. Плата на бакалавраті становить в середньому 1450 євро.

3. Академія Громадських Наук у Варшаві. Тут можна опанувати найбільш рейтинговий напрям «Інформатика». Також, є інші цікаві спеціальності, плата за навчальний рік на яких становить 1150-1650 євро.

Чим перспективне навчання в Польщі для українців?

В першу чергу, навчання в Польщі приваблює українців своєю доступністю. Саме в університетах РП можуть запропонувати позаконкурентні ціни за освітній рік. Через підвищення цін на всі послуги в Україні, вчитися в Польщі іноді виходить дешевше, ніж в Києві. Також, польські ВНЗ відкривають безліч можливостей, які сприяють швидкій побудові кар'єри, всебічному розвитку професіонала та реалізації потенціалу на міжнародному ринку. Щоб виправдати свої очікування від навчання в РП, українцям варто вибирати освітні установи на заході країни.

Підсумовуючи, варто зауважити, що Польща вийшла на той якісний рівень, який дозволяє конкурувати з гігантами сфери освіти.

Також, саме ця країна здатна запропонувати позаконкурентні ціни та високий рівень навчання. Українці охоче вступають до польських ВНЗ, оскільки вітчизняні не здатні запропонувати таку кількість можливостей.

Підписуйтесь на наш Telegram канал та першими дізнавайтесь про акції, стипендії та знижки.

Підписатися

Знижка 200-300 євро при вступі в Академію Фінансів та Бізнесу Вістула

Пропозиція

Вступайте на осінь 2023 в Академію Вістула та оплачуйте навчання з ексклюзивною знижкою

Допомога тим, хто вступає до Польщі самостійно

Допомога при самостійному вступі

Вступаєте до Польщі самостійно? Виникли питання стосовно вступу? Відправте безкоштовну заявку на надання допомоги нашими спеціалістами.

Розрахуйте вартість навчання в Польщі

Калькулятор вартості

Розрахуйте вартість навчання в університеті, проживання, харчування та побутових витрат в Польщі під час навчання у зручному калькуляторі вартості.

Підберіть спеціальність та університет

Пошук спеціальності

Скористайтесь зручним пошуком, щоб підібрати спеціальність своєї мрії та обрати університет для вступу, в залежності від міста, освітнього рівня та мови, на якій Ви плануєте навчатись.

ГІД студента Польщі

Завантажте ГІД студента Польщі

Дізнайтесь актуальну інформацію про вступ, навчання та проживання в Польщі.

  • Стипендії та знижки
  • Вартість навчання
  • Необхідний рівень знання польської мови
  • Підтримка студентів
  • Документи необхідні для вступу
  • та багато іншого

Останні статті та новини