Навчання в Lazarski University. Особливості навчання у приватних ВНЗ Польщі

7003
Facebook Twitter
Навчання в Lazarski University. Особливості навчання у приватних ВНЗ Польщі

У даній статті ми розповімо про специфіку навчання у цьому університеті, а також розкриємо особливості навчання у приватних польських ВНЗ для іноземних студентів.

Вже ні у кого не викликає сумнівів перспективність навчання в університетах Республіки Польща, як і той факт, що, на сьогодні, за вартістю воно не відрізняється від українського. Проте, не всі польські установи вищої освіти однаково хороші для студентів з-за кордону. Варто зауважити, що у вільному доступі для українців та інших іноземців перебувають як державні, так і приватні структури, правда вони відрізняються у питаннях вартості, орієнтації на ринок праці, вступу та можливостей. Одним з популярних серед приїжджих європейських студентів є Lazarski University. У даній статті ми розповімо про специфіку навчання у цьому університеті, а також розкриємо особливості навчання у приватних польських ВНЗ для іноземних студентів.

Специфіка та вартість навчання в Університеті Лазарського

Бувши приватною польською структурою вищої освіти, що влаштувалася у Варшаві та існує вже протягом більш ніж двадцять років, Лазарський університет дає можливість отримати ступінь бакалавра та магістра. За час свого існування, він, крім збільшення пропозиції щодо спеціальностей, зумів налагодити партнерські взаємини з Coventry University, що дозволило оформити пропозиції для студентів у вигляді 4 англомовних програм, котрі дозволяють отримати подвійний диплом.ВНЗ має власний кампус, який має вигідну локацію, а також відрізняється непоганою внутрішньою структурою, включаючи підземні та наземні стоянки, кафетерії та каплицю. На поточний момент він має досить хороший вибір спеціальностей як польською, так і англійською мовою.

Також є можливість закінчити неподільну магістратуру за напрямками медицини з платою у 24 тисячі злотих за рік навчання та права — 4440 злотих. Вартість бакалаврату залежить від обраної спеціальності, але вона знаходиться у діапазоні 3540-3960 злотих. Одними з найпопулярніших факультетів є адміністрація (e-learning) та управління (e-learning).

Чим відрізняється навчання у приватних польських університетах та що воно дає іноземцям?

Щодо навчального плану, кількості годин, передбачених на вивчення спеціальності та переліку дисциплін, польські, як приватні, так і державні ВНЗ не відрізняються. Але ось в інших питаннях — більш ніж. Фахівці центру польської освіти UP-STUDY підкреслюють, що іноземцям найбільш перспективно вчитися саме у приватних (міжнародних) університетах РП та на це є ряд причин:

— навчання в них обходиться у 1,5-2 рази дешевше, не втративши в якості;

— вони шукають підхід до кожного свого студента;

— дозволяють отримувати стипендії (аматорські, наукові, у разі непередбачених обставин, ректорські);

— просувають за кордон для стажування, завдяки контактам з іноземним бізнесом;

— сприяють швидкому працевлаштуванню на міжнародній арені;

— мають великий викладацький склад, з академічними вчителями, які мають іноземний досвід;

— дозволяють брати участь у програмах міжнародного обміну студентами та всіляких проектах мобільності.

Придивіться до наступних ВНЗ, які здатні надати всі переваги зі списку: Вроцлавський університет бізнесу, Академія фінансів та бізнесу Вістула, Вроцлавський університет банківської справи, Академія суспільних наук.Отже, як показує практика, українці та інші іноземні кандидати на навчання в одному з польських університетів, віддають перевагу приватним вищим навчальним закладам, оскільки з них вони здатні почерпнути максимум вигод. Університет Лазарського за останніми даними навчає майже 500 іноземців, які є громадянами з тридцяти країн. Багато міжнародних університетів є інтернаціональними, що дозволяє не тільки отримати професію, а й близько познайомитися з людьми різних національностей, дізнавшись в деталях їх культуру та менталітет, тим самим розширюючи свої горизонти.

Підписуйтесь на наш Telegram канал та першими дізнавайтесь про акції, стипендії та знижки.

Підписатися

28 стипендій на 50% знижку на навчання

Пропозиція

Для всіх учасників UP-STUDY. Бронюйте за собою місце у конкурсі прямо зараз

Закінчується

Допомога тим, хто вступає до Польщі самостійно

Допомога при самостійному вступі

Вступаєте до Польщі самостійно? Виникли питання стосовно вступу? Відправте безкоштовну заявку на надання допомоги нашими спеціалістами.

Розрахуйте вартість навчання в Польщі

Калькулятор вартості

Розрахуйте вартість навчання в університеті, проживання, харчування та побутових витрат в Польщі під час навчання у зручному калькуляторі вартості.

Підберіть спеціальність та університет

Пошук спеціальності

Скористайтесь зручним пошуком, щоб підібрати спеціальність своєї мрії та обрати університет для вступу, в залежності від міста, освітнього рівня та мови, на якій Ви плануєте навчатись.

ГІД студента Польщі

Завантажте ГІД студента Польщі

Дізнайтесь актуальну інформацію про вступ, навчання та проживання в Польщі.

  • Стипендії та знижки
  • Вартість навчання
  • Необхідний рівень знання польської мови
  • Підтримка студентів
  • Документи необхідні для вступу
  • та багато іншого

Останні статті та новини