Навчання у Польщі. Позаконкурентна європейська освіта

7470
Facebook Twitter
Навчання у Польщі. Позаконкурентна європейська освіта

Основними пунктами, які необхідно вивчити є вартість навчання, додаткові витрати, перспективи після отримання диплома та ймовірність реалізації потенціалу у напрямку науки та досліджень.

Ті студенти, які планують здобувати вищу освіту за кордоном в одній з європейських країн, повинні ретельно досліджувати питання, що стосується специфіки навчання у кожній з них, оскільки відмінності є практично у всіх аспектах. Основними пунктами, які необхідно вивчити є вартість навчання, додаткові витрати, перспективи після отримання диплома та ймовірність реалізації потенціалу у напрямку науки та досліджень. Як показує практика, більшість українців, які бажають отримати якісний європейський диплом із справедливою платою за навчальний рік вибирають університети Республіки Польща. Це обґрунтовується тим фактом, що польські ВНЗ — ті європейські навчальні заклади, які здатні надати навчання на найвищому рівні, більшість мають великий вибір спеціальностей, висококваліфікований викладацький склад, відповідають всім нормам та стандартам, а також готують фахівців для глобального ринку праці.

Основні переваги польських освітніх структур

Варто зауважити, що в Польщі успішно функціонують як державні, так і приватні вищі навчальні заклади, які не відрізняються у плані кількості годин для кожної спеціальності, але мають різницю щодо вартості навчання та черговості просування студентів/випускників на ринок праці. Більш стрімко розвивається кар'єра іноземців у польських ВНЗ, коли обирають приватні університети, оскільки вони просувають випускників на міжнародний ринок праці, а також надають можливість брати участь у різних програмах мобільності студентів. Серед інших позитивних сторін, властивих університетам РП, особливо відзначимо:— високий рівень навчання;— великий викладацький склад;— широкий вибір спеціальностей;— комфортні умови навчання;— лояльна система складання/перескладання іспитів;

— низька вартість навчання та невисокі повсякденні витрати;— можливість реалізувати себе у сфері науки та досліджень;— шанс на навчання в інших європейських ВНЗ протягом семестру або навіть року.Європейський диплом, отриманий в одній з польських установ вищої освіти котується у всіх індустріально розвинених країнах. Є можливість навчатися як польською, так і англійською мовою, що не менш важливо. Ті студенти, які отримали диплом бакалавра у РП та бажають продовжити навчання в інших державах, можуть безперешкодно це втілити в життя, оскільки не потрібно підтверджувати кваліфікацію.

Перспективні польські університети

Найоптимальнішим ВНЗ є той, який має ідеальне поєднання між ціною та якістю, а також здатний відкрити безліч можливостей для своїх студентів. Щоб правильно підібрати освітню структуру та програму вивчення краще звернутися до фахівців UP-STUDY, які маючи багаторічний у сфері надання послуг посередництва, здатні знайти оптимальний варіант для кожного абітурієнта. При виборі, придивіться до наступних ВНЗ:

1. Університет бізнесу у Вроцлаві.

2. Академія фінансів та бізнесу Вістула у Варшаві.

3. Університет банківської справи у Вроцлаві.

4. Академія суспільних наук у Варшаві, Лодзі та Кракові.

5. Університет банківської справи в Познані.

Підбиваючи підсумки, особливо підкреслимо, що, на сьогодні, університети Польщі можуть скласти конкуренцію ВНЗ Німеччини, Франції та навіть Великобританії. У плані співвідношення ціни та якості вони є ідеальними, а також не вимагають великих фінансових витрат на організацію побуту. Серед іншого, відзначимо наявність великої кількості програм обміну, інших проектів мобільності, ну а провести дозвілля можна на фестивалях, яких тут безліч на будь-який смак та запити.

Підписуйтесь на наш Telegram канал та першими дізнавайтесь про акції, стипендії та знижки.

Підписатися

Знижка 50% на вступ до Польщі 2025 + Курс при ВНЗ

Акція 499 євро 250 євро

Вступайте на осінь 2025 та отримуйте знижку 50% на пакет "Все включено", гарантоване зарахування, підбір житла і курс польської у ВНЗ

Допомога тим, хто вступає до Польщі самостійно

Допомога при самостійному вступі

Вступаєте до Польщі самостійно? Виникли питання стосовно вступу? Відправте безкоштовну заявку на надання допомоги нашими спеціалістами.

Розрахуйте вартість навчання в Польщі

Калькулятор вартості

Розрахуйте вартість навчання в університеті, проживання, харчування та побутових витрат в Польщі під час навчання у зручному калькуляторі вартості.

Підберіть спеціальність та університет

Пошук спеціальності

Скористайтесь зручним пошуком, щоб підібрати спеціальність своєї мрії та обрати університет для вступу, в залежності від міста, освітнього рівня та мови, на якій Ви плануєте навчатись.

ГІД студента Польщі

Завантажте ГІД студента Польщі

Дізнайтесь актуальну інформацію про вступ, навчання та проживання в Польщі.

  • Стипендії та знижки
  • Вартість навчання
  • Необхідний рівень знання польської мови
  • Підтримка студентів
  • Документи необхідні для вступу
  • та багато іншого

Останні статті та новини