Найбільш перспективні приватні університети Польщі

8542
Facebook Twitter
Найбільш перспективні приватні університети Польщі

У даній статті ми розповімо про найкращі приватні освітні структури Польщі та той спектр можливостей, який відкриється після закінчення навчання.

Деяким абітурієнтам навіть не приходить у голову ідея про отримання вищої освіти за кордоном адже досі у наших співвітчизників існує стереотип, що вчитися поза Рідною країною — дуже дорого, та не зрозуміло, наскільки перспективно.

Абітурієнтам нового покоління варто виходити за рамки необґрунтованих думок, та, самостійно досліджувати це питання або довіритись думці експертів. Кваліфіковані фахівці центру польської освіти UP-STUDY, маючи багаторічний досвід, хотіли б поділитися інформацією, щодо перспективності та доступності навчання у сусідній Республіці Польща. Більш кмітливі українці віддали переваги університетам цієї країни, оскільки розгледіли можливість отримати якісний європейський диплом з помірною вартістю. У даній статті ми розповімо про найкращі приватні освітні структури Польщі та той спектр можливостей, який відкриється після закінчення навчання.

Чому українцям варто вибрати отримання кваліфікації у Польщі?

На це є цілий ряд причин, серед яких:

1. Легкий вступ. Не враховуються результати зовнішнього національного оцінювання, а також, вибираючи приватну структуру, не потрібно складати іспити. Зарахування відбувається після відправлення пакета даних до вподобаного ВНЗ, у порядку черги, успішно пройшовши співбесіду.

2. Можливість вибору мови навчання. Доступні програми як польською, так і англійською мовою, причому, вибір досить широкий в обох напрямках, правда англомовні курси трохи дорожче.

3. Можливість покрити всі або частину витрат. Для цього надається маса варіантів: завоювання гранту, отримання стипендії (багато варіантів як для державних, так і для приватних ВНЗ), підробіток у позанавчальний час.

4. Шанс на участь у програмах міжнародного обміну студентами. Вчитися в університеті іншої країни можна навіть протягом навчального року. Перелік країн залежить від освітньої структури або конкретного проекту мобільності.

5. Перспектива отримання європейського диплома, який котується у всіх країнах Європи та за її межами, та придбання кваліфікації, що не вимагає підтверджень, причому все це з доступною річною платою.

Приватні університети РП, які здатні відкрити масу можливостей

Фахівці UP-STUDY завжди прийдуть на допомогу абітурієнтам, які не знають, як правильно вибрати ВНЗ та спеціальність, відкрити візу або знайти житло на час навчання. Ось і цього разу вони діляться інформацією, щодо того, яку приватну польську структуру освіти краще обрати:

1. Університет Хендльова.

2. Академія фінансів та бізнесу Вістула у Варшаві.

3. Університет банківської справи у Вроцлаві.

4. Академія суспільних наук у Варшаві.

5. Університет банківської справи у Познані.

Як показує статистика, найбільш перспективно українцям й іншим іноземцям вчитися у містах на заході країни або у столиці. Тому, для отримання максимального результату від навчання, вибирайте Вроцлав, Варшаву або Познань. Ці міста є центральними у багатьох напрямках: науки, бізнесу, підприємництва, інновацій, інвестицій, технічних досягнень, логістики та інше.

Отже, у Республіці Польща є немало навчальних закладів, які мають ідеальне співвідношення між ціною та якістю, та, найчастіше це приватні ВНЗ. При всій повазі до державних університетів, варто все ж зазначити, що, тільки навчаючись у непублічних освітніх структурах, іноземці можуть повністю розкрити свій потенціал, завдяки індивідуальному підходу, та вийти на міжнародний ринок. Краще віддати перевагу перерахованим університетам або звернутися до наших представництв для отримання повного списку та кваліфікованої допомоги.

Підписуйтесь на наш Telegram канал та першими дізнавайтесь про акції, стипендії та знижки.

Підписатися

Безкоштовний підбір житла у Польщі

Пропозиція 0 грн

Компанія UP-STUDY пропонує абітурієнтам, які вступають на осінь 2024 безкоштовний пошук житла у Польщі.

Закінчується

Допомога тим, хто вступає до Польщі самостійно

Допомога при самостійному вступі

Вступаєте до Польщі самостійно? Виникли питання стосовно вступу? Відправте безкоштовну заявку на надання допомоги нашими спеціалістами.

Розрахуйте вартість навчання в Польщі

Калькулятор вартості

Розрахуйте вартість навчання в університеті, проживання, харчування та побутових витрат в Польщі під час навчання у зручному калькуляторі вартості.

Підберіть спеціальність та університет

Пошук спеціальності

Скористайтесь зручним пошуком, щоб підібрати спеціальність своєї мрії та обрати університет для вступу, в залежності від міста, освітнього рівня та мови, на якій Ви плануєте навчатись.

ГІД студента Польщі

Завантажте ГІД студента Польщі

Дізнайтесь актуальну інформацію про вступ, навчання та проживання в Польщі.

  • Стипендії та знижки
  • Вартість навчання
  • Необхідний рівень знання польської мови
  • Підтримка студентів
  • Документи необхідні для вступу
  • та багато іншого

Останні статті та новини