Найбільш інтернаціональні приватні університети Польщі. Чому у таких ВНЗ краще отримувати кваліфікацію?

8249
Facebook Twitter
Найбільш інтернаціональні приватні університети Польщі. Чому у таких ВНЗ краще отримувати кваліфікацію?

Враховуючи, що для іноземців найбільш перспективними є приватні університети, у даній статті ми розглянемо польські освітні структури з великою кількістю міжнародних студентів.

Багато українських абітурієнтів, розглядаючи перспективи навчання у закордонному університеті приходять до висновку, що найкращим варіантом, який дозволить отримати якісну освіту з доступною платою за рік, є навчальні структури Республіки Польща. Але, яким чином вибрати ВНЗ, адже їх у Польщі майже 5 сотень? У першу чергу, варто продумати свій особистий список вимог та очікувань. Основними параметрами, які найчастіше визначають для себе українські та інші іноземні абітурієнти є: якість, перспективність, справедлива плата, високий рівень викладання, індивідуальний підхід, та, що зараз є важливим — інтернаціональність. Говорячи про останній показник, варто зауважити, що чим більш інтернаціональний ВНЗ, тим більше шансів розвинутися не тільки як професіонал, але і як особистість. Зважаючи на це, а також враховуючи, що для іноземців найбільш перспективними є приватні університети, у даній статті ми розглянемо польські освітні структури з великою кількістю міжнародних студентів.

Найбільш перспективні приватні польські університети з високим рівнем інтернаціоналізації

Ні для кого не секрет, що уряд Польщі активно займається інтернаціоналізацією вітчизняної освіти шляхом залучення до державних та приватних університетів абітурієнтів з-за кордону. Варто зауважити, що це обопільна вигода, адже освітні структури набувають заповненості навчальних місць, а студенти, у свою чергу, можливість познайомитися з іноземною культурою, традиціями, попрактикувати розмовну англійську та інші мови. Як було раніше помічено, українці та інші іноземці, у переважній більшості, віддають перевагу приватним польським освітнім структурам, оскільки вони обходяться дешевше, при тому ж рівні якості, а також відкривають вихід на міжнародний ринок праці. Таким чином виходить, що непублічні установи освіти Польщі найбільш інтернаціоналізовані.

Фахівці UP-STUDY рекомендують віддати перевагу одній з наступних інтернаціональних приватних освітніх структур:

1. Вроцлавський університет бізнесу. Крім того, що тільки українців у ньому менш ніж 15%, він навчає студентів з країн ближнього та далекого закордоння. Пропонує багатий вибір спеціальностей та має прийнятний діапазон цін: від 1100 до 2000 євро на рік.

2. Академія фінансів та бізнесу Вістула. Цей столичний університет навчає студентів з більш ніж п'ятдесяти країн світу. Також має великий вибір спеціальностей як польською, так і англійською мовами. Пропонує програми навчання на всіх можливих відділеннях: стаціонар, заочне, вечірнє, та, навіть дистанційне.

3. Університет банківської справи у Вроцлаві. Ця бізнес-школа приваблює як локальних, так і міжнародних студентів, оскільки є кращою структурою освіти для прагматичних та цілеспрямованих особистостей, які бажають розвиватися у напрямку бізнесу та підприємництва.

Чому доцільніше іноземцям отримувати кваліфікацію у приватних університетах?

По-перше, навчання у непублічних установах обходиться дешевше. Також є багато варіантів ще більше скоротити витрати на навчання, завоювавши грант або стипендію. Водночас, навчаючись навіть на стаціонарі є можливість влаштуватися на підробіток, який покриє якщо не всі, то, хоча б левову частину витрат. По-друге, завдяки партнерству з іноземними університетами, студенти подібних ВНЗ виїжджають на навчання за програмами обміну, що може дозволити зав'язати там взаємини з потенційними роботодавцями. По-третє, взаємодіючи із закордонним бізнесом, приватні установи активно просувають своїх студентів на міжнародний ринок праці.

Отже, багатонаціональність у польських університетах вигідна як самим структурам, так і студентам. На сьогодні, і державні і приватні установи прагнуть максимально підвищити рівень інтернаціоналізації.

На шляху до цього, багато з них розширюють пропозиції англомовних курсів, та спрощують процес вступу.

Підписуйтесь на наш Telegram канал та першими дізнавайтесь про акції, стипендії та знижки.

Підписатися

Знижка 150-200 євро при вступі у Вроцлавську Академію Бізнесу

Пропозиція

Вступайте на осінь 2024 у Вроцлавську Академію Бізнесу та оплачуйте навчання з ексклюзивною знижкою

Допомога тим, хто вступає до Польщі самостійно

Допомога при самостійному вступі

Вступаєте до Польщі самостійно? Виникли питання стосовно вступу? Відправте безкоштовну заявку на надання допомоги нашими спеціалістами.

Розрахуйте вартість навчання в Польщі

Калькулятор вартості

Розрахуйте вартість навчання в університеті, проживання, харчування та побутових витрат в Польщі під час навчання у зручному калькуляторі вартості.

Підберіть спеціальність та університет

Пошук спеціальності

Скористайтесь зручним пошуком, щоб підібрати спеціальність своєї мрії та обрати університет для вступу, в залежності від міста, освітнього рівня та мови, на якій Ви плануєте навчатись.

ГІД студента Польщі

Завантажте ГІД студента Польщі

Дізнайтесь актуальну інформацію про вступ, навчання та проживання в Польщі.

  • Стипендії та знижки
  • Вартість навчання
  • Необхідний рівень знання польської мови
  • Підтримка студентів
  • Документи необхідні для вступу
  • та багато іншого

Останні статті та новини