Найбільш приваблива пропозиція від польського ВНЗ. Навчання в Західнопоморському Університеті Бізнесу

7489
Facebook Twitter
Найбільш приваблива пропозиція від польського ВНЗ. Навчання в Західнопоморському Університеті Бізнесу

Унікальна пропозиція від ZPSB, всі студенти, які вступлять у 2018 році на бакалаврат чи магістратуру англійською мовою викладання, зможуть навчатися за найнижчою вартістю у Польщі за навчальний рік.

Західнопоморський Університет Бізнесу (Zachodniopomorska Wyższa Szkoła Biznesu, ZPSB) — установа вищої освіти Республіки Польща, яка має понад двадцять років насиченої історії та досвід підготовки висококваліфікованих кадрів для бізнес-корпорацій. Раніше ця освітня структура більше зараховувала до лав своїх студентів, резидентів країни або абітурієнтів з європейських країн. Але, з недавніх пір, університет широко відкрив свої двері кандидатам з України. Крім цього, на сьогодні, існує прекрасна можливість для тих, хто бажає навчатися англійською мовою. Унікальна пропозиція від ZPSB, всі студенти, які вступлять у 2018 році на бакалаврат чи магістратуру англійською мовою викладання, зможуть навчатися за найнижчою вартістю у Польщі за навчальний рік — 1620-1680 євро.

Перспективи навчання в Західнопоморському Університеті Бізнесу

Установа вищої освіти розташувалося в мальовничому місті — Щецин. Місто є економічним центром регіону та є портовим. Також, він межує з Німеччиною, що дозволяє маневрувати не тільки жителям міста, а й студентам, які отримують в університетах Щецина якісний європейський диплом, котрий котується в Європі, Сполучених Штатах, Австралії, Канаді та інших індустріально розвинених державах. Студенти Західнопоморського Університету Бізнесу мають можливість не тільки відвідати різні німецькі міста на вікенд, а й знайти в цій країні місце для проходження стажування або постійного працевлаштування. Відстань у 19 кілометрів, яку необхідно подолати до Німеччини, стане приємною подорожжю. Для працевлаштування відразу після отримання диплома, потрібно володіти мовою країни-роботодавця, або англійською.

Тому, плануючи працювати за межами Польщі, варто віддати перевагу англомовній програмі. Ті студенти, які виберуть програму першого або другого науково-кваліфікаційного ступеня англійською мовою у напрямку менеджменту у ZPSB, мають можливість не тільки отримати хороші знання та досвід у своїй спеціальності, але й можуть бути впевнені, що це найнижча плата (1620-1680 євро) серед усіх польських ВНЗ, котрі викладають двома мовами.

Запропонованими варіантами з вказаною вартістю є:

— на бакалавраті — International Business;

— на магістратурі — Global Management.

Особливості ВНЗ та спеціальності

Даний університет створив дуже комфортні умови для навчання. Студенти, які мають можливість вибрати не тільки мову, але і форму навчання, проводять свої студентські будні в інтернаціональному середовищі. До слова, тут можна зустріти учнів не тільки з України, Білорусії, Росії, Німеччини, але навіть з Індії. Навчання проходить на стаціонарі та на заочному відділенні. Серед спеціальностей польською мовою, можна вибрати на будь-який розсуд, але найбільше мають попит такі: Системи управління змістом, Середа Raspberry Pi, Середа програмного забезпечення компонентів, Проектування інформатичних систем, Цифрова обробка зображень та відео, Ігри в мобільних середовищах, Проектування ігр та багато інші. Варто особливо підкреслити, що при університеті є Biuro Karier (Служба кар'єри), яка сприяє працевлаштуванню студентів як на короткий термін, так і на тривалу перспективу.

Служба кар'єри просуває учнів ВНЗ на жорстокий міжнародний ринок праці, та, варто зауважити, що дуже успішно, оскільки, 8 з 10 випускників працевлаштовуються в перші кілька місяців, після отримання диплома. Отже, всі студенти, які прагнуть здобути вищу освіту у Польщі, навчаючись англійською мовою, повинні звернути увагу на Західнопоморський Університет Бізнесу, який цього року пропонує рекордно низьку вартість у 1620-1680 євро. З метою гарантованого вступу та щоб уникнути проблем з підготовкою необхідних документів, краще звернутися до наших кваліфікованих фахівців. Завдяки компанії UP-STUDY, абітурієнти можуть розраховувати на якісну допомогу у вирішенні всіх питань, які стосуються навчання в рейтингових ВНЗ, а також, проживання, отримання візи та іншого.

Підписуйтесь на наш Telegram канал та першими дізнавайтесь про акції, стипендії та знижки.

Підписатися

Безкоштовний курс польської мови

Пропозиція 900 грн/місяць 0 грн

Вступайте на осінь 2025 та отримуйте курс польської мови 50-100 годин безкоштовно

Допомога тим, хто вступає до Польщі самостійно

Допомога при самостійному вступі

Вступаєте до Польщі самостійно? Виникли питання стосовно вступу? Відправте безкоштовну заявку на надання допомоги нашими спеціалістами.

Розрахуйте вартість навчання в Польщі

Калькулятор вартості

Розрахуйте вартість навчання в університеті, проживання, харчування та побутових витрат в Польщі під час навчання у зручному калькуляторі вартості.

Підберіть спеціальність та університет

Пошук спеціальності

Скористайтесь зручним пошуком, щоб підібрати спеціальність своєї мрії та обрати університет для вступу, в залежності від міста, освітнього рівня та мови, на якій Ви плануєте навчатись.

ГІД студента Польщі

Завантажте ГІД студента Польщі

Дізнайтесь актуальну інформацію про вступ, навчання та проживання в Польщі.

  • Стипендії та знижки
  • Вартість навчання
  • Необхідний рівень знання польської мови
  • Підтримка студентів
  • Документи необхідні для вступу
  • та багато іншого

Останні статті та новини