Чи можна розраховувати на безкоштовне навчання в Європі?

8431
Facebook Twitter
Чи можна розраховувати на безкоштовне навчання в Європі?

Навчання в європейських ВНЗ стає все більш популярним з кожним роком. Отримана освіта в європейському ВНЗ є міцним фундаментом, на якому Ви побудуєте успішне майбутнє.


Навчання в європейських ВНЗ стає все більш популярним з кожним роком. Студенти прагнуть отримати якісні знання, кращі умови навчання, практичне застосування отриманих навичок, які втіляться в можливість розраховувати на роботу в престижних європейських компаніях. Отримана освіта в європейському ВНЗ є міцним фундаментом, на якому Ви побудуєте успішне майбутнє. Ви гарантовано отримуєте європейський диплом, престижну і високооплачувану професію.

Переваги навчання в Польщі

Навчаючись в Європі, Ви отримуєте ряд переваг. Колосальний вибір університетів, різноманітність спеціальностей, факультетів і навчальних програм, пропонованих університетами, дає шанс обрати саме той навчальний заклад, який підходить за ступенем Вашої підготовки та побажанням до майбутньої професії. Навчання в Польщі для українців є доступним і Ви навіть не помітите жодного удару по бюджету вашої родини. Так, зараз можете спокійно видихнути, навчання в польських державних вищих навчальних закладах абсолютно безкоштовне. ВНЗ Польщі — це хороша інвестиція в майбутнє ваших дітей, адже програми вважаються одними з кращих у всій Європі. У виборі університету Вам допоможе наш центр "UP-STUDY". Ми можемо заощадити Ваш час, забезпечимо інформаційну допомогу протягом усього періоду навчання, підтримаємо у вирішенні всіх питаннь, котрі стосуються вступу, щоб Вам було максимально комфортно.

Умови безкоштовної освіти в Польщі

Українським абітурієнтам необхідно врахувати ряд умов, для вступу в Польські ВНЗ на безкоштовне навчання:

  1. Навчання з Картою поляка. Цей документ набагато полегшить життя і надасть шанс прийняття на безкоштовну форму навчання, дає можливість отримати стипендію. Ви можете користуватися тими ж правами, що і громадяни Польщі. Конкурсні бали зараховуються нарівні з усіма. У будь-якому випадку, навіть, якщо Ви вступите на платну форму, 40% знижки буде Ваша. Потрібно уточнити ще те, що Карта не діє в приватних навчальних закладах.
  2. Навчання з Картою побиту. Карта побиту підтверджує ваше місце проживання в Польщі і прирівнює Вас до громадянина Польщі. Після оформлення ПМП в абітурієнта з'являється можливість безкоштовного навчання в державних університетах. Карта побиту засвідчує легальне перебування в Польщі особам-іноземцям. Великим плюсом цієї карти є те, що Ви зможете вільно пересуватися в межах Європи.
  3. Успішне складання вступних іспитів також дає можливість безкоштовно навчатися в університетах Польщі, представлених на сайті UP-STUDY, таких як: Академія Фінансів та Бізнесу Вістула в Варшаві, Університет Банківської Справи у Вроцлаві.
  4. Стипендіальні програми. Існує безліч стипендіальних програм, які підтримуються ВНЗ Польщі: Erasmus Mundus Scolarship (100 євро в місяць), Польський Еразмус для України ($200 для бакалаврату та магістратури, $350 для аспірантури), Міжнародний Вишеградський Фонд ($2000-$2500), World Wide Studies (безкоштовна магістратура в Польщі).
  5. Також існують промо-акції, які гарантують безкоштовне навчання на декілька місяців чи семестрів.
  6. Доступна програма і для 9-11 класів в школах Любліна, Радом і Дембліна. Для цього достатньо пройти конкурс-співбесіду, без складання іспитів і тестів.

Отже, в цілому, безкоштовна освіта в європейських державах — можлива і доступна. Ба більше, Ви можете розраховувати на отримання стипендії. Не дивно, що ВНЗ Польщі стали популярними серед українських абітурієнтів. Якщо у Вас є бажання, амбіції звертайтеся за допомогою в центр UP-STUDY, який задовольнить всі Ваші потреби і, у свою чергу, з радістю надасть Вам підтримку.

Підписуйтесь на наш Telegram канал та першими дізнавайтесь про акції, стипендії та знижки.

Підписатися

Розіграш 50 стипендій на 50% знижку на навчання до 20-річчя UP-STUDY

Пропозиція

Для всіх учасників UP-STUDY. Бронюйте за собою місце у конкурсі прямо зараз

Допомога тим, хто вступає до Польщі самостійно

Допомога при самостійному вступі

Вступаєте до Польщі самостійно? Виникли питання стосовно вступу? Відправте безкоштовну заявку на надання допомоги нашими спеціалістами.

Розрахуйте вартість навчання в Польщі

Калькулятор вартості

Розрахуйте вартість навчання в університеті, проживання, харчування та побутових витрат в Польщі під час навчання у зручному калькуляторі вартості.

Підберіть спеціальність та університет

Пошук спеціальності

Скористайтесь зручним пошуком, щоб підібрати спеціальність своєї мрії та обрати університет для вступу, в залежності від міста, освітнього рівня та мови, на якій Ви плануєте навчатись.

ГІД студента Польщі

Завантажте ГІД студента Польщі

Дізнайтесь актуальну інформацію про вступ, навчання та проживання в Польщі.

  • Стипендії та знижки
  • Вартість навчання
  • Необхідний рівень знання польської мови
  • Підтримка студентів
  • Документи необхідні для вступу
  • та багато іншого

Останні статті та новини