Морська академія у Щецині. Перспективи після закінчення освіти

6958
Facebook Twitter
Морська академія у Щецині. Перспективи після закінчення освіти

У даній статті ми розглянемо спеціальності та вартість навчання у Щецинській морській академії, а також поговоримо про те, кому найбільш комфортно вибирати професії, пропоновані даними ВНЗ.

Морський університет у Щецині є публічним технічним закладом вищої освіти при Міністерстві морської економіки та внутрішнього судноплавства Республіки Польща. Цей морський університет по справедливості є продовженням морської освітньої традиції, яка існує з 1947 року, морських шкіл у Щецині. Бажаючи отримати професію, яка прямо або опосередковано торкалася б судноплавства, суднобудування, транспорту, логістики та інших напрямків, а також віддаючи перевагу красивому озелененому місту Щецин, іноземні абітурієнти, як і поляки обирають саме морську академію. Виділяючи основною метою виховання та всебічний розвиток офіцерів штабу, викладачі академії готують фахівців дотримуючись традицій, але у відповідності до тенденцій глобального ринку праці. У даній статті ми розглянемо спеціальності та вартість навчання у Щецинській морській академії, а також поговоримо про те, кому найбільш комфортно вибирати професії, пропоновані даними ВНЗ.

Специфіка та вартість навчання у даному Щецинському університеті

Як уже згадувалося, дана структура вищої освіти орієнтується на підготовку висококласних офіцерських кадрів, таких як: навігатори та механіки, які відповідають тенденціям сучасного транспортного та рибальського флоту, а також навчання корабельних та портових служб морського та внутрішнього флоту. На поточний момент, ця освітня установа вищої освіти представлена трьома факультетами, серед них:— інженерний факультет та економіка транспорту;— машинобудівний факультет;— навігаційний відділ.Залежно від обраного факультету та спеціальності, навчання на бакалавраті триває 3.5-4 роки. Плата за навчання становить для іноземних абітурієнтів 2200 євро.

Деякі нерезиденти країни можуть навчатися на безкоштовній основі, таке можливо при наявності Карти Поляка або Карти Побиту. Також, є ще одна цікава умова для кандидатів з-за кордону: якщо іноземець має польське коріння, та воно буде визнане консулом, тоді він/вона зможуть платити лише 70% від вартості навчання.

Кому підходять запропоновані спеціальності та перспективи працевлаштування?

Далеко не кожному абітурієнту варто вибирати напрямки, запропоновані ВНЗ, адже, для комфортного та легкого навчання необхідно мати схильність до технічних наук. Крім цього, подібні професії вибирають ті молоді люди, які мають непереборну любов не тільки до суші, але і до моря. Основні якості, які допоможуть стати експертом в одній із запропонованих професій: дисциплінованість, відповідальність, здатність швидко навчатися та вміння працювати у колективі.

На сьогодні, коли більшість молоді прагнуть менше працювати та більше заробляти, фахівців технічних напрямків не вистачає. У такому випадку, можна бути впевненим, що з якісним європейським дипломом, отриманим у Морській академії, можна буде вдало працевлаштуватися не тільки у Щецині, а й далеко за кордоном, особливо в портових містах.

Маючи багаторічний досвід роботи, фахівці UP-STUDY, які вміють підібрати ідеальну спеціальність для кожного абітурієнта рекомендують, в разі, якщо Ви не відчуваєте, що така професія може стати ремеслом на все життя та потенційно буде в тягар, віддати перевагу одній з бізнес-спеціальностей. Найперспективнішими університетами з широким асортиментом спеціальностей, які мають високий попит є: Академія фінансів та бізнесу Вістула, Вроцлавський університет бізнесу, Громадська академія наук Варшави, Лодзі та Кракова, а також Університет банківської справи у Вроцлаві.

Отже, Щецинська морська академія — це перспективний ВНЗ з відмінним вибором технічних спеціальностей, випускники якого цінуються локальними та міжнародними роботодавцями. Виконуючи три важливі функції, серед яких: навчання студентів, виховання офіцерів та дослідницька діяльність, він дотримується старих та формує нові традиції. Маючи талант та здібності до технічних наук, можна вибирати одну із запропонованих спеціальностей, але якщо є якісь сумніви, краще віддати перевагу бізнес-спеціальностям.

Підписуйтесь на наш Telegram канал та першими дізнавайтесь про акції, стипендії та знижки.

Підписатися

Знижка 50% на вступ до Польщі 2024 + Курс при ВНЗ

Акція 499 євро 250 євро

Вступайте на осінь 2024 та отримуйте знижку 50% на пакет "Все включено", гарантоване зарахування, підбір житла і курс польської у ВНЗ

Закінчується

Допомога тим, хто вступає до Польщі самостійно

Допомога при самостійному вступі

Вступаєте до Польщі самостійно? Виникли питання стосовно вступу? Відправте безкоштовну заявку на надання допомоги нашими спеціалістами.

Розрахуйте вартість навчання в Польщі

Калькулятор вартості

Розрахуйте вартість навчання в університеті, проживання, харчування та побутових витрат в Польщі під час навчання у зручному калькуляторі вартості.

Підберіть спеціальність та університет

Пошук спеціальності

Скористайтесь зручним пошуком, щоб підібрати спеціальність своєї мрії та обрати університет для вступу, в залежності від міста, освітнього рівня та мови, на якій Ви плануєте навчатись.

ГІД студента Польщі

Завантажте ГІД студента Польщі

Дізнайтесь актуальну інформацію про вступ, навчання та проживання в Польщі.

  • Стипендії та знижки
  • Вартість навчання
  • Необхідний рівень знання польської мови
  • Підтримка студентів
  • Документи необхідні для вступу
  • та багато іншого

Останні статті та новини