Міжнародний університет бізнесу у Вроцлаві. Вартість та перспективи

8648
Facebook Twitter
Міжнародний університет бізнесу у Вроцлаві. Вартість та перспективи

Одним з найбільш перспективних ВНЗ, який не можна обійти увагою, оскільки він розташований у процвітаючому місті Вроцлав, до речі, котре межує з Німеччиною, є Вроцлавський Університет Бізнесу.

Уже котрий рік статистика показує, що українські абітурієнти, обираючи між державними та приватними установами вищої освіти Республіки Польща, надають перевагу останнім, які ще називають міжнародними університетами.

Це не спроста, адже саме такі структури, крім низької вартості, здатні просунути випускників на глобальний ринок праці, знаходять індивідуальний підхід до кожного студента, а також забезпечують учнів комфортними умовами не тільки навчання, а й проживання. Вибираючи міжнародний університет для себе, варто враховувати і його локацію. Одним з найбільш перспективних ВНЗ, який не можна обійти увагою, оскільки він розташований у процвітаючому місті Вроцлав, до речі, котре межує з Німеччиною, є Вроцлавський Університет Бізнесу (Wyższa Szkoła Handlowa we Wrocławiu). Про особливості навчання у ньому, а також перспективи, які відкриває дана навчальна структура ми більш детально поговоримо у цій статті.

Особливості міжнародного університету бізнесу у Вроцлаві

Ця структура вищої освіти є університетом з бізнес-профілем. У пропозицію інституту входять програми бакалаврату, магістратури та аспірантури, у тому числі відомий MBA, створений спільно з діловими партнерами. Завдяки багаторічному досвіду наукових співробітників, була розроблена навчальна програма для студентів, орієнтована на розвиток та майбутнє, яка є основою цієї установи. План кожного напряму орієнтований на навчання через практику, тому для студентів існують привабливі семінари та стажування, на які припадає до 70% дидактичної програми. Стажування проходять у багатьох престижних міжнародних компаніях, а семінари в університеті контролюються досвідченими та висококваліфікованими експертами сфери бізнесу, підприємництва та суміжних областей.

Цей метод вчить навичкам, необхідним у бізнесі, таким як командна робота, підприємництво, вирішення конфліктів, управління, переговори, прийняття рішень, управління кризою, іноземні мови.

Вартість навчання, перспективи та можлива локація проживання іноземних студентів

Вища Школа Хендлова ("WSH") пропонує досить великий вибір спеціальностей польською мовою, а також дає можливість отримати освіту англійською на найбільш рейтинговому факультеті «Інформатика» з платою у 1950 євро на рік, та за фахом «Управління бізнесом», з річною вартістю 2000 євро. На інших факультетах з польськомовними програмами плата варіює від 1100 до 1450 євро за рік. Навчання у цьому вроцлавському університеті надзвичайно перспективне, адже, крім можливостей, які відкриває сам ВНЗ, можна й особисто реалізувати свій потенціал у компанії, котра сподобалася, як за місцем локації, так і у найближчій європейській державі. Можливостей на вдале працевлаштування у Вроцлаві маса, адже не дарма він є центром логістики, науки, підприємництва, а також у ньому розміщені центральні офіси багатьох іноземних корпорацій.

Варто зауважити, що, вступаючи з компанією UP-STUDY до WSH, студенти можуть сподіватися на безпроблемне вирішення житлового питання, розглянувши пропозиції від наших експертів або розмістившись у нашому гуртожитку з комфортними умовами та доступною платою.

Підбиваючи підсумки, підкреслимо, що Вроцлавський міжнародний університет бізнесу дає можливість отримати якісний диплом, який високо цінується локальними та іноземними роботодавцями. Плата за навчання відрізняється від більшості публічних польських ВНЗ своєю справедливістю та обґрунтованістю. До того ж, вибираючи вступ з UP-STUDY, Ви економите не тільки час, а й кошти, адже компанія часто розробляє програми для істотного здешевлення навчання.

Підписуйтесь на наш Telegram канал та першими дізнавайтесь про акції, стипендії та знижки.

Підписатися

Закриття набору 2024 - ОНЛАЙН День відкритих дверей

Пропозиція

Відвідайте ОНЛАЙН День відкритих дверей та дізнайтеся як встигнути вступити на осінь 2024

Допомога тим, хто вступає до Польщі самостійно

Допомога при самостійному вступі

Вступаєте до Польщі самостійно? Виникли питання стосовно вступу? Відправте безкоштовну заявку на надання допомоги нашими спеціалістами.

Розрахуйте вартість навчання в Польщі

Калькулятор вартості

Розрахуйте вартість навчання в університеті, проживання, харчування та побутових витрат в Польщі під час навчання у зручному калькуляторі вартості.

Підберіть спеціальність та університет

Пошук спеціальності

Скористайтесь зручним пошуком, щоб підібрати спеціальність своєї мрії та обрати університет для вступу, в залежності від міста, освітнього рівня та мови, на якій Ви плануєте навчатись.

ГІД студента Польщі

Завантажте ГІД студента Польщі

Дізнайтесь актуальну інформацію про вступ, навчання та проживання в Польщі.

  • Стипендії та знижки
  • Вартість навчання
  • Необхідний рівень знання польської мови
  • Підтримка студентів
  • Документи необхідні для вступу
  • та багато іншого

Останні статті та новини