Медична освіта в Польщі. Медичні університети Польщі

9611
Facebook Twitter
Медична освіта в Польщі. Медичні університети Польщі

Щоб отримати хороші знання в цій галузі, а також безцінний європейський досвід, найкраще вибирати ВНЗ ЄС. Стаття актуальна для прочитання всім абітурієнта тому, що розглядає варіанти вступу в різні польські мед.Університети.

Медицина — це той напрямок, який не просто популярний, модний й або цікавий, дана сфера важлива та потрібна в будь-який час, та в будь-якій країні. Дійсно, щоб отримати хороші знання в цій галузі, а також безцінний європейський досвід, найкраще вибирати ВНЗ ЄС. Але, варто врахувати, що конкуренція дуже висока, вартість навчання значно вище, ніж на будь-яку іншу спеціальність, а знань та витримки потрібно стільки, що не кожен зможе витримати таке моральне навантаження. Якщо Ви все-таки вирішили присвятити своє життя допомозі людям, при цьому забезпечити себе хорошим та стабільним доходом (бо в країнах ЄС медичні професії дуже добре оплачуються), то варто обирати установи вищої освіти Республіки Польща. Стаття актуальна для прочитання всім абітурієнта тому, що розглядає варіанти вступу в різні польські мед.Університети.

Польська медична освіта

В даному випадку, варто говорити не про кількість, а про якість університетів. Медична — представлена дванадцятьма відмінними закладами вищої освіти в великих містах. Вона відрізняється відповідністю всім європейським стандартам, а також, тим, що приділяється особлива увага практичній стороні. Популярні ВНЗ у Вроцлаві, Варшаві, Лодзі, Познані та Любліні. Не важливо, який вищий навчальний заклад Ви виберете, всюди потрібна довідка про те, що Ви вакциновані проти гепатиту B. Врахуйте, що, не обов'язково вступати саме до мед.університетів, якщо бажаєте отримати спеціальність за напрямком: акушерства, сестринської справи, дієтології, та інших близьких до цих спеціалізацій. Можна обмежитись навчанням в немедичному ВНЗ, як публічного, так і непублічного типу.

До яких ВНЗ вступати?

Всі університети досить добре підготовлені тому, вибір залежить від Ваших переваг в локації, та цінової політики. Розглянемо одні з найпопулярніших:1. Вроцлавський Державний Медичний Університет — заклад з 67-ми річною історією. У п'ятдесятих роках була виконана перша операція, в польській державі, на відкритому серці. Складається з п'яти факультетів, та має при собі дванадцять клінік. Бере участь в програмі Erasmus, з моменту її діяльності в Польщі. Вартість навчання коливається від 2410 євро до 12865 євро за рік навчання.2. Варшавський Державний Мед.Універсітет — ВНЗ з більш ніж сторічною історією. Навчає понад 9000 студентів. Пропонує навчання на всіх освітніх рівнях. Плата за навчання від €3300 до €9900.

Як правильно обрати спеціальність і майбутню професію?

Тільки якщо Ви схильні до медицини, маєте сталеві нерви, залізне загартування та непохитну впевненість у тому, що це Ваше покликання, варто обирати медичний ВНЗ. В іншому випадку, краще зосередити свою увагу на бізнес-спеціальностях. Придивіться уважно до Вроцлавського університету Бізнесу (Wyższa Szkoła Handlowa we Wrocławiu), або до Академії фінансів та бізнесу Вістула (Akademia Finansów i Biznesu Vistula), які мають великий вибір спеціальностей, відрізняються якістю, та високим відсотком працевлаштування своїх випускників, та, можливо саме тут, Ви зможете реалізувати свій потенціал.Отже, медичний терен — це дуже серйозний вибір, який підійде далеко не кожному охочому. Зважте всі переваги та недоліки, а також, адекватно оціните свої шанси, та вирішите, чи варто Вам вступати саме в такі, профільні, установи вищої освіти. Якщо Ви готові нести відповідальність за життя та здоров'я інших людей, вибирайте даний напрямок, але, якщо є сумніви, кращі бізнес-ВНЗ завжди відкриють Вам свої двері, та навчать корисного та цікавого ремеслу.

Підписуйтесь на наш Telegram канал та першими дізнавайтесь про акції, стипендії та знижки.

Підписатися

Безкоштовний підбір житла у Польщі

Пропозиція 0 грн

Компанія UP-STUDY пропонує абітурієнтам, які вступають на осінь 2024 безкоштовний пошук житла у Польщі.

Закінчується

Допомога тим, хто вступає до Польщі самостійно

Допомога при самостійному вступі

Вступаєте до Польщі самостійно? Виникли питання стосовно вступу? Відправте безкоштовну заявку на надання допомоги нашими спеціалістами.

Розрахуйте вартість навчання в Польщі

Калькулятор вартості

Розрахуйте вартість навчання в університеті, проживання, харчування та побутових витрат в Польщі під час навчання у зручному калькуляторі вартості.

Підберіть спеціальність та університет

Пошук спеціальності

Скористайтесь зручним пошуком, щоб підібрати спеціальність своєї мрії та обрати університет для вступу, в залежності від міста, освітнього рівня та мови, на якій Ви плануєте навчатись.

ГІД студента Польщі

Завантажте ГІД студента Польщі

Дізнайтесь актуальну інформацію про вступ, навчання та проживання в Польщі.

  • Стипендії та знижки
  • Вартість навчання
  • Необхідний рівень знання польської мови
  • Підтримка студентів
  • Документи необхідні для вступу
  • та багато іншого

Останні статті та новини