Майстер-клас з розробки ігор з Unreal Engine 4 — інформація про курс

8479
Facebook Twitter
Майстер-клас з розробки ігор з Unreal Engine 4 — інформація про курс

Якщо Ви бачите себе у роботі з одним з найпопулярніших движків, напевно Вас зацікавить третє видання семінару з розробки ігор Unreal Engine 4. Подробиці про захід читайте у нашому огляді.

Створення комп'ютерних ігор — галузь, котра швидко розвивається, не тільки в індустріально розвинених країнах, але й у світі. Тільки подивіться на польський ринок, щоб побачити, як великий потенціал кар'єри у Gamedev. Однак, щоб зацікавити роботодавця або створити свою власну гру, молодим фахівцям або студентам, які перебувають на стадії отримання необхідної спеціальності, потрібні правильні знання та навички, які можна придбати у ВНЗ або на відповідних курсах. Якщо Ви бачите себе у роботі з одним з найпопулярніших движків, напевно Вас зацікавить третє видання семінару з розробки ігор Unreal Engine 4.

Опис події, присвяченої тонкощам індустрії комп'ютерних ігор

Організатори люб'язно запрошують молодих людей та фахівців з досвідом на інтенсивний, вихідний курс зі створення ігор на движку Unreal Engine 4. Протягом двох днів вдасться вивчити його з нуля, детально ознайомитися з навігацією у редакторі, основами проєктування рівнів, програмуванням за допомогою Blueprints, створенням інтерфейсу, освітленням сцени, використанням матеріалів, додаванням анімації та багатьма іншими компонентами.Під час курсу у присутніх буде можливість знайти майстер-класи, де вони будуть сидіти перед комп'ютером з встановленим програмним забезпеченням, та разом з іншими користувачами та з координацією організаторів створити гру Endless Runner.Якщо це буде Ваш перший контакт з двигунами розробки ігор, не хвилюйтеся — заняття починаються з нуля.

Якщо у Вас є досвід роботи з іншими двигунами, будьте певними, там буде багато особливостей, пов'язаних з роботою в UE4 та створенням ігор.

Для кого призначені ці майстер-класи?

У першу чергу для тих, хто хоче почати будувати кар'єру у світі створення відеоігор прямо зараз. Для ентузіастів та гравців, які хочуть побачити, як виглядає ігрове виробництво «зсередини», для програмістів всіх мов, для дизайнерів рівнів, ігрових дизайнерів, дизайнерів 3D-графіки, художників, для студентів та для постійних новачків.

Коли та де відбудеться захід?

  • Місце: Центр ProLearning, вул. Вагонова (Wagonowa) 2C/2 (Офісний парк Фабрична).
  • Дата: 30.11-01.12
  • Час: 10: 00-17: 00.

Заняття проводяться у суботу та неділю з 10:00 до 17:00. Є також бонусні класи для охочих та наполегливих особистостей, які будуть проведені у суботу. Детальніша інформація на: http://vulpesoft.pl/workshop

Організатори також запрошують ознайомитися з деталями події у Facebook: https://www.facebook.com/events/458742918099831/

Найбільш поширені питання та відповіді:

  • Доступ та паркувальна зона? Ви можете дістатися до зупинки Dolnośląska Szkoła Wyższa або на машині — парковальна зона для учасників буде доступна.
  • Чи буде кава? Це буде: кава, чай, вода, печиво та солодощі.
  • Що потрібно взяти з собою на будь-який з майстер-класів? Багато мотивації, тому що Ви втомитеся. Про решту подбають організатори.
  • Скільки людей буде відвідувати заняття? Очікуються невеликі групи до 10 осіб.

Варто зауважити, що університети Республіки Польща, відповідаючи на запит роботодавців, намагаються задовольнити попит на фахівців у напрямку створення ігор. Такі освітні структури, як, наприклад, Академія фінансів та бізнесу Вістула у Варшаві, Академія суспільних наук у Варшаві та Західнопоморський університет бізнесу у Щецині, пропонують спеціальності зі створення ігор, а також графіки для них, що відповідають високим стандартам. Проте, якщо Ви бажаєте відбутися як фахівець у короткі терміни, корисним буде відвідування додаткових курсів та семінарів.

Підписуйтесь на наш Telegram канал та першими дізнавайтесь про акції, стипендії та знижки.

Підписатися

Закриття набору 2024 - ОНЛАЙН День відкритих дверей

Пропозиція

Відвідайте ОНЛАЙН День відкритих дверей та дізнайтеся як встигнути вступити на осінь 2024

Допомога тим, хто вступає до Польщі самостійно

Допомога при самостійному вступі

Вступаєте до Польщі самостійно? Виникли питання стосовно вступу? Відправте безкоштовну заявку на надання допомоги нашими спеціалістами.

Розрахуйте вартість навчання в Польщі

Калькулятор вартості

Розрахуйте вартість навчання в університеті, проживання, харчування та побутових витрат в Польщі під час навчання у зручному калькуляторі вартості.

Підберіть спеціальність та університет

Пошук спеціальності

Скористайтесь зручним пошуком, щоб підібрати спеціальність своєї мрії та обрати університет для вступу, в залежності від міста, освітнього рівня та мови, на якій Ви плануєте навчатись.

ГІД студента Польщі

Завантажте ГІД студента Польщі

Дізнайтесь актуальну інформацію про вступ, навчання та проживання в Польщі.

  • Стипендії та знижки
  • Вартість навчання
  • Необхідний рівень знання польської мови
  • Підтримка студентів
  • Документи необхідні для вступу
  • та багато іншого

Останні статті та новини