Лазарського Університет. Огляд факультетів та спеціальностей

8984
Facebook Twitter
Лазарського Університет. Огляд факультетів та спеціальностей

Стаття буде цікава для всіх абітурієнтів, які розглядають здобуття вищої освіти в перспективних ВНЗ Польщі, оскільки, ми розглянемо одну з таких установ, її факультети та спеціальності.

Республіка Польща дійсно може похвалитися великою кількістю університетів, які мають високі рейтинги, доступну вартість та кваліфікований викладацький склад. Саме однією з таких установ є Лазарського Університет (Lazarski University). Ця приватна установа вищої освіти щорічно займає одну з провідних позицій у рейтингах «Перспектива» та «Річ Посполита». Заснований у 1993 році, як «Непублічна комерційна вища школа» та тільки з 2000 року значиться як lazarski university. Маючи вісім факультетів, він навчає, на поточний момент, не менше 7000 студентів на різних науково-кваліфікаційних рівнях, надаючи знання як польською, так і англійською мовою. Стаття буде цікава для всіх абітурієнтів, які розглядають здобуття вищої освіти в перспективних ВНЗ Польщі, оскільки, ми розглянемо одну з таких установ, її факультети та спеціальності.

Особливості навчання в Lazarski University

В області бізнесу та права — один з найсильніших приватних закладів вищої освіти Варшави. З восьми факультетів, найдорожчим є медичний, рік навчання на якому обходиться в 6150 євро. Іншими є: право, економіка, управління, фінанси та банківська справа, міжнародні відносини, адміністрування (e-learning), управління (e-learning). Він надає можливість навчатися на бакалавраті та магістратурі, також, має підготовчі курси англійської та польської мов. На факультетах права та медицини передбачається неподільна магістратура. На сьогодні, дає знання не менш як 500 іноземним студентам з тридцяти країн світу. Широкий викладацький склад читає матеріал за спеціально розробленою методикою, причому, кожен з лекторів знаходить свій ефективний метод донесення нової інформації. Часто, для того, щоб студенти мали можливість перейняти досвід професіоналів з досліджуваного напрямку, на лекції та практичні семінари запрошують експертів права, економіки, політики та інших областей.

Для абітурієнтів, які хочуть отримати подвійний диплом — цей ВНЗ є одним із пріоритетних. Маючи тривалі налагоджені контакти з University of Wales, в цьому польському університеті можна отримати відразу і польський і британський дипломи.

Перспективні освітні установи у Варшаві?

Те, що ВНЗ розташований у столиці країни — вже явний плюс, оскільки, з його хорошими характеристиками, диплом буде більше цінуватися роботодавцями, ніж, з менших міст країни. Університет Лазарського дійсно заслуговує на увагу, але, він не є єдиним у своєму роді. Для іноземних громадян завжди краще вибирати приватні польські ВНЗ, оскільки, вони здатні відкрити вхід на міжнародний ринок праці. Крім Лазарського Університету, варто ретельно придивитися до не менш гідних вищих навчальних закладів: Академії фінансів та бізнесу Вістула (Akademia Finansów i Biznesu Vistula) та Академії суспільних наук (Społeczna Akademia Nauk). Академія Вістула має великий вибір факультетів, ідеальне співвідношення між ціною та якістю, а також, комфортні аудиторії та зручне розташування. Водночас, Академія суспільних наук надає високий рівень знань у всіх пропонованих напрямках та має цікаві спеціальності англійською мовою.

Підбиваючи підсумки, фахівці UP-STUDY підкреслюють, що всі розглянуті університети мають високий рейтинг, позитивні відгуки та відмінну якість навчання. Вибирати варто той ВНЗ, де більше подобається атмосфера, є потрібна спеціальність та підходять додаткові умови. Варто зауважити, що, для вивчення медицини, краще вибрати Лазарського Університет, для інших напрямків досліджень — будь-який з розглянутих.

Підписуйтесь на наш Telegram канал та першими дізнавайтесь про акції, стипендії та знижки.

Підписатися

Знижка 150-200 євро при вступі у Вроцлавську Академію Бізнесу

Пропозиція

Вступайте на осінь 2025 у Вроцлавську Академію Бізнесу та оплачуйте навчання з ексклюзивною знижкою

Закінчується

Допомога тим, хто вступає до Польщі самостійно

Допомога при самостійному вступі

Вступаєте до Польщі самостійно? Виникли питання стосовно вступу? Відправте безкоштовну заявку на надання допомоги нашими спеціалістами.

Розрахуйте вартість навчання в Польщі

Калькулятор вартості

Розрахуйте вартість навчання в університеті, проживання, харчування та побутових витрат в Польщі під час навчання у зручному калькуляторі вартості.

Підберіть спеціальність та університет

Пошук спеціальності

Скористайтесь зручним пошуком, щоб підібрати спеціальність своєї мрії та обрати університет для вступу, в залежності від міста, освітнього рівня та мови, на якій Ви плануєте навчатись.

ГІД студента Польщі

Завантажте ГІД студента Польщі

Дізнайтесь актуальну інформацію про вступ, навчання та проживання в Польщі.

  • Стипендії та знижки
  • Вартість навчання
  • Необхідний рівень знання польської мови
  • Підтримка студентів
  • Документи необхідні для вступу
  • та багато іншого

Останні статті та новини