Куди вступати в Польщі? З'ясовуємо кращі міста для студентів.

9893
Facebook Twitter
Куди вступати в Польщі? З'ясовуємо кращі міста для студентів.

Вибір міста навчання і вищого навчального закладу в ньому — це стратегічне рішення, яке в корені може змінити майбутнє абітурієнта.


Вибір міста навчання і вищого навчального закладу в ньому — це стратегічне рішення, яке в корені може змінити майбутнє абітурієнта. Безсумнівно, всі міста Польщі багаті своєю історією, пам'ятками архітектури та культурними центрами, а ВНЗ надають якісне навчання, яке повністю інтегровано в європейську систему освіти. Але як зробити правильний вибір, щоб по закінченню бути затребуваним на ринку праці і працевлаштуватись відразу по закінченні установи вищої освіти? Сьогодні ми розглянемо найперспективніші міста для навчання українських студентів і розповімо про їх переваги.

Вибір перспективного ВНЗ у Вроцлаві

Установи вищої освіти на заході Польщі більш перспективні. Ні для кого не секрет, що Вроцлав є важливим логістичним центром Європи, а країна гостро потребує кваліфікованих кадрів напрямків: «логістика», «менеджмент і управління» і «туризм». Вивчення двох з перелічених курсів дуже добре представлено у Вроцлавському Університеті Бізнесу (Wyższa Szkoła Handlowa we Wrocławiu). Плата за навчання, у всіх напрямках, більш прийнятна, ніж в державних ВНЗ: «туризм» (програма викладання польською мовою) — €1100, «туризм» подвійний диплом MBA (польсько-англійське навчання) — €1450 за рік навчання; «менеджмент і управління» — €1100 польською мовою, €2000 англійською. Питанням вартості, переваги не обмежуються, український випускник цього вищого навчального закладу буде більш затребуваний на міжнародному ринку праці, так як має практичні навики, корисні для міжнародних компаній і володіє не менше 4 іноземними мовами, що робить його кандидатуру більш привабливою.

Університети Варшави. Чому столиця?

Варшава, як і столиця будь-якої держави, є адміністративним і науковим центром. Тут зосереджені головні офіси бізнесу і представництва міжнародного співробітництва. Високе економічне, соціальне і освітнє зростання приваблює не тільки підприємців і туристів, а й абітурієнтів з усього світу. Безапеляційно, найбільший потік студентів припадає на Варшавський Університет (Uniwersytet Warszawski), але цінителі співвідношення ціна-якість не можуть залишити без уваги Академію Фінансів і Бізнесу Вістула (Akademia Finansów i Biznesu Vistula). Широкий вибір спеціальностей, великий викладацький склад, сприятлива атмосфера для навчання і високі позиції в рейтингах Польщі та Європи — далеко не всі переваги, якими може похвалитися Академія Вістула. Вартість навчання варіюється від €1300 до €3250, в залежності від мови навчання, градації і програми досліджень. Вісім з десяти випускників працевлаштовуються відразу після закінчення навчання в престижні міжнародні організації.

Познань, як альтернативний варіант польської освіти

Навчання в Познані — це спосіб набуття високоякісного європейського диплома у великому промисловому, торговому і освітньому центрі. Університет Банківської Справи (Wyższa Szkoła Bankowa w Poznaniu) один з кращих помічників в досягненні цієї мети. Популярний серед польського населення, тепер став доступний і для українських студентів, завдяки викоючному праву представництва даного ВНЗ центром польської освіти UP-STUDY. Лояльні ціни на послуги освіти в діапазоні від €964 до €1250, не залишать байдужими охочих опанувати науковий рівень і знання в області: туризму, логістики, права в бізнесі, менеджменту і багатьох інших напрямків. У той же час якість освіти підтверджується високим попитом серед роботодавців на студентів, які закінчили саме цей вищий заклад.

ВНЗ Кракова і Лодзі

Візитною карткою Лодзі є Академія Соціальних Наук (Społeczna Akademia Nauk), яка в 2007 році була удостоєна звання Лідера польського бізнесу, а сьогодні займає друге місце в рейтингу непублічних установ вищої освіти. Маючи свою штаб-квартиру в Лодзі, Академія також представлена ​​міжнародним відділів SAN в Кракові. Ця установа варта уваги кожного абітурієнта, який хоче поєднати своє захоплення (хобі) з майбутньою спеціальністю. Співпрацює з величезною кількістю компаній, які пропонують гідні вакансії відразу після закінчення ВНЗ.Отже, вибираючи, куди вступати в Польщі, необхідно розуміти, що це істотно позначиться на Вашому майбутньому. Серед численних міст, слід віддати перевагу тим, які є центровими в бізнесі, підприємництві, науці, або важливі, як вузли транспортного сполучення міжнародного значення. Так, з розумним підходом слід зупинити свій вибір на Вроцлаві, Варшаві чи Познані, але вибір завжди залишається за Вами.

Підписуйтесь на наш Telegram канал та першими дізнавайтесь про акції, стипендії та знижки.

Підписатися

Онлайн-презентація "Освіта в Польщі. Вступ 2025"

Пропозиція

Запрошуємо Вас 20 жовтня безкоштовно відвідати Міжнародну ОНЛАЙН Презентацію та дізнатися як гарантовано вступити до кращих ВНЗ зі знижкою

Закінчується

Допомога тим, хто вступає до Польщі самостійно

Допомога при самостійному вступі

Вступаєте до Польщі самостійно? Виникли питання стосовно вступу? Відправте безкоштовну заявку на надання допомоги нашими спеціалістами.

Розрахуйте вартість навчання в Польщі

Калькулятор вартості

Розрахуйте вартість навчання в університеті, проживання, харчування та побутових витрат в Польщі під час навчання у зручному калькуляторі вартості.

Підберіть спеціальність та університет

Пошук спеціальності

Скористайтесь зручним пошуком, щоб підібрати спеціальність своєї мрії та обрати університет для вступу, в залежності від міста, освітнього рівня та мови, на якій Ви плануєте навчатись.

ГІД студента Польщі

Завантажте ГІД студента Польщі

Дізнайтесь актуальну інформацію про вступ, навчання та проживання в Польщі.

  • Стипендії та знижки
  • Вартість навчання
  • Необхідний рівень знання польської мови
  • Підтримка студентів
  • Документи необхідні для вступу
  • та багато іншого

Останні статті та новини