Компанія UP-STUDY єдиний в Україні Platinum Partner Академії VISTULA

1138
Facebook Twitter
Компанія UP-STUDY єдиний в Україні Platinum Partner Академії VISTULA

UP-STUDY відтепер Platinum Partner Групи університетів VISTULA в Україні, що є свідченням високої оцінки нашої роботи. Наші клієнти можуть скористатися ексклюзивною знижкою на оплату навчання до 300 євро на рік.

UP-STUDY - найбільша освітня мережа з профілем Організація навчання у Польщі, з 17-річним досвідом та представництвами у 25+ містах України. Ми співпрацюємо лише з перевіреними університетами Польщі, які мають 3 та 4 рівень акредитації та мають право навчати іноземців. Наші університети-партнери є найбільш комфортними для навчання українців.

Група університетів VISTULA

Один з наших партнерів - Група університетів VISTULA, яка об'єднує такі популярні навчальні заклади як Академія VISTULA у Варшаві та Вроцлавську Академію Бізнесу. Навчання у цих університетах здійснюється на польській та англійській мовах, а студенти представлені більш ніж з 100 країн світу. Академія VISTULA отримує державну нагороду "Найбільш інтернаціональний ВНЗ Польщі" вже п'ять років поспіль, випередивши навіть Варшавський та Ягелонський Університети.

UP-STUDY - Єдиний в Україні Platinum Partner Групи університетів VISTULA

UP-STUDY єдина українська компанія, яка отримала статус Platinum Partner Групи університетів VISTULA в Україні, що є свідченням високої оцінки нашої роботи.

Відтепер, наші клієнти можуть скористатися ексклюзивною знижкою на оплату навчання до 300 євро на рік, безкоштовним двомісячним курсом польської або англійської мови при ВНЗ перед початком навчання, а також взяти участь в розіграші 20 стипендій на знижку 50% на оплату навчання для вступників на 2023 навчальний рік.

Як Platinum Partner ми пропонуємо нашим клієнтам високу якість послуг

Наша компанія гарантує високу якість послуг, яка є результатом нашого досвіду та знань у галузі надання консультацій та підтримки студентів, які хочуть навчатися за кордоном. Ми прагнемо досягти максимальних результатів для наших клієнтів і забезпечуємо повне задоволення від наших послуг.

  • Багаторічний досвід роботи. Ми працюємо в галузі надання консультацій та підтримки студентів більше десяти років, тому ми маємо великий досвід у виборі найкращих навчальних закладів для наших клієнтів.
  • Широкий вибір навчальних закладів. Наша компанія пропонує великий вибір навчальних закладів у Польщі, що дозволяє нашим клієнтам знайти найбільш підходящий для них варіант.
  • Індивідуальний підхід до кожного клієнта. Ми завжди надаємо індивідуальний підхід до кожного клієнта та допомагаємо їм вибрати навчальний заклад, що найкраще відповідає їх потребам та бажанням.
  • Відповідальність та професіоналізм. Ми завжди відповідально ставимося до нашої роботи та надаємо професійну підтримку нашим клієнтам на кожному етапі процесу вибору навчального закладу.

Безкоштовна консультація щодо вибору ВНЗ

Зважаючи на всі переваги навчання за кордоном, обрати відповідний навчальний заклад може бути складним завданням. Тому, наші спеціалісти завжди готові надати безкоштовну консультацію і допомогти обрати найбільш перспективний університет у Польщі.

Команда UP-STUDY складається з професіоналів з багаторічним досвідом роботи, які знайдуть найкращі варіанти вступу для кожного вступника. Звертайтесь до нас, і ми допоможемо Вам реалізувати Ваші мрії про якісну освіту за кордоном!

Підписуйтесь на наш Telegram канал та першими дізнавайтесь про акції, стипендії та знижки.

Підписатися

Знижка 50% на вступ до Польщі 2025 + Курс при ВНЗ

Акція 499 євро 250 євро

Вступайте на осінь 2025 та отримуйте знижку 50% на пакет "Все включено", гарантоване зарахування, підбір житла і курс польської у ВНЗ

Закінчується

Допомога тим, хто вступає до Польщі самостійно

Допомога при самостійному вступі

Вступаєте до Польщі самостійно? Виникли питання стосовно вступу? Відправте безкоштовну заявку на надання допомоги нашими спеціалістами.

Розрахуйте вартість навчання в Польщі

Калькулятор вартості

Розрахуйте вартість навчання в університеті, проживання, харчування та побутових витрат в Польщі під час навчання у зручному калькуляторі вартості.

Підберіть спеціальність та університет

Пошук спеціальності

Скористайтесь зручним пошуком, щоб підібрати спеціальність своєї мрії та обрати університет для вступу, в залежності від міста, освітнього рівня та мови, на якій Ви плануєте навчатись.

ГІД студента Польщі

Завантажте ГІД студента Польщі

Дізнайтесь актуальну інформацію про вступ, навчання та проживання в Польщі.

  • Стипендії та знижки
  • Вартість навчання
  • Необхідний рівень знання польської мови
  • Підтримка студентів
  • Документи необхідні для вступу
  • та багато іншого

Останні статті та новини