Компания UP-STUDY единственный в Украине Platinum Partner Академии VISTULA

1130
Facebook Twitter
Компания UP-STUDY единственный в Украине Platinum Partner Академии VISTULA

UP-STUDY теперь Platinum Partner Группы университетов VISTULA в Украине, что является свидетельством высокой оценки нашей работы. Наши клиенты могут воспользоваться эксклюзивной скидкой на оплату обучения до 300 евро в год.

UP-STUDY - найбільша освітня мережа з профілем Організація навчання у Польщі, з 17-річним досвідом та представництвами у 25+ містах України. Ми співпрацюємо лише з перевіреними університетами Польщі, які мають 3 та 4 рівень акредитації та мають право навчати іноземців. Наші університети-партнери є найбільш комфортними для навчання українців.

Група університетів VISTULA

Один з наших партнерів - Група університетів VISTULA, яка об'єднує такі популярні навчальні заклади як Академія VISTULA у Варшаві та Вроцлавську Академію Бізнесу. Навчання у цих університетах здійснюється на польській та англійській мовах, а студенти представлені більш ніж з 100 країн світу. Академія VISTULA отримує державну нагороду "Найбільш інтернаціональний ВНЗ Польщі" вже п'ять років поспіль, випередивши навіть Варшавський та Ягелонський Університети.

UP-STUDY - Єдиний в Україні Platinum Partner Групи університетів VISTULA

UP-STUDY єдина українська компанія, яка отримала статус Platinum Partner Групи університетів VISTULA в Україні, що є свідченням високої оцінки нашої роботи.

Відтепер, наші клієнти можуть скористатися ексклюзивною знижкою на оплату навчання до 300 євро на рік, безкоштовним двомісячним курсом польської або англійської мови при ВНЗ перед початком навчання, а також взяти участь в розіграші 20 стипендій на знижку 50% на оплату навчання для вступників на 2023 навчальний рік.

Як Platinum Partner ми пропонуємо нашим клієнтам високу якість послуг

Наша компанія гарантує високу якість послуг, яка є результатом нашого досвіду та знань у галузі надання консультацій та підтримки студентів, які хочуть навчатися за кордоном. Ми прагнемо досягти максимальних результатів для наших клієнтів і забезпечуємо повне задоволення від наших послуг.

  • Багаторічний досвід роботи. Ми працюємо в галузі надання консультацій та підтримки студентів більше десяти років, тому ми маємо великий досвід у виборі найкращих навчальних закладів для наших клієнтів.
  • Широкий вибір навчальних закладів. Наша компанія пропонує великий вибір навчальних закладів у Польщі, що дозволяє нашим клієнтам знайти найбільш підходящий для них варіант.
  • Індивідуальний підхід до кожного клієнта. Ми завжди надаємо індивідуальний підхід до кожного клієнта та допомагаємо їм вибрати навчальний заклад, що найкраще відповідає їх потребам та бажанням.
  • Відповідальність та професіоналізм. Ми завжди відповідально ставимося до нашої роботи та надаємо професійну підтримку нашим клієнтам на кожному етапі процесу вибору навчального закладу.

Безкоштовна консультація щодо вибору ВНЗ

Зважаючи на всі переваги навчання за кордоном, обрати відповідний навчальний заклад може бути складним завданням. Тому, наші спеціалісти завжди готові надати безкоштовну консультацію і допомогти обрати найбільш перспективний університет у Польщі.

Команда UP-STUDY складається з професіоналів з багаторічним досвідом роботи, які знайдуть найкращі варіанти вступу для кожного вступника. Звертайтесь до нас, і ми допоможемо Вам реалізувати Ваші мрії про якісну освіту за кордоном!

Подписывайтесь на наш Telegram канал и первыми узнавайте об акциях, стипендиях и скидках.

Подписаться

28 стипендий с 50% скидкой на обучение

Предложение

Для всех участников UP-STUDY. Бронируйте за собой место в конкурсе прямо сейчас

Помощь тем, кто поступает в Польшу самостоятельно

Помощь при самостоятельном поступлении

Поступаете в Польшу самостоятельно? Возник вопрос о поступлении? Отправьте бесплатную заявку на оказание помощи нашими специалистами.

Рассчитайте стоимость обучения в Польше

Калькулятор стоимости

Рассчитайте стоимость обучения в университете, проживание, питание и бытовые расходы в Польше во время обучения в удобном калькуляторе стоимости.

Подберите специальность и университет

Поиск специальности

Воспользуйтесь удобным поиском, чтобы подобрать специальность своей мечты и выбрать университет для поступления, в зависимости от города, образовательного уровня и языка, на котором Вы планируете обучаться.

ГИД студента Польши

Скачайте ГИД студента Польши

Узнайте актуальную информацию о поступлении, обучении и проживании в Польше.

  • Стипендии и скидки
  • Стоимость обучения
  • Необходимый уровень знания польского языка
  • Поддержка студентов
  • Документы необходимые для поступления
  • и многое другое

Последние статьи и новости