Які небезпеки можуть підстерігати молодого студента?

5403
Facebook Twitter
Які небезпеки можуть підстерігати молодого студента?

Дана статті стане у пригоді абітурієнтам, студентам університетів Республіки Польща, а також їх батькам, оскільки ми розповімо, які небезпеки можуть підстерігати під час отримання кваліфікації.

Перехід від середньої освіти, котру одержують будь то у школі, коледжі, ліцеї, технікумі або будь-якій інший подібній структурі до вищої є дуже важливим у житті кожної молодої людини.

Звичайно, можна підготуватися завчасно до деяких ситуацій, але явно не до всього.

Українські абітурієнти, які пішли далі середньостатистичного мислення з приводу країни отримання кваліфікації та віддали перевагу одному з європейських закладів вищої освіти, тим більше повинні розібратися у тонкощах навчання та організації побуту за кордоном, оскільки вони зможуть покладатися, в основному, тільки на себе.

Найкращим варіантом вибору країни навчання є Польща, оскільки її ВНЗ пропонують якісне навчання за позаконкурентими цінами. Дана статті стане у пригоді абітурієнтам, студентам університетів Республіки Польща, а також їх батькам, оскільки ми розповімо, які небезпеки можуть підстерігати під час отримання кваліфікації.

Як підготуватися до навчання абітурієнтам польських освітніх структур?

Фахівці UP-STUDY підкреслюють, що ті студенти, які вступають разом з нашою компанією, можуть розраховувати на цілодобову підтримку 7 днів на тиждень протягом трьох років за програмою UP-SUPPORT. Це означає, що під час навчання, учні-клієнти нашого центру можуть звернутися за допомогою або підтримкою до представників компанії з приводу побутових та навчальних питань або у разі екстреної ситуації. Водночас, вперше вирушаючи на навчання, необхідно досліджувати та підготуватися до таких ситуацій, питань та особливостей:

— визначитися з місцем проживання, до речі наша компанія здатна надати клієнтам кілька варіантів на вибір. Також, потрібно придивитися кілька варіантів супермаркетів для закупівель продуктів та товарів, необхідних у побуті;

— розібратися з системою оформлення квитка на проїзд, а також забезпечити себе засобами комунікацій: мобільним зв'язком та інтернетом;

— завжди мати під рукою страховий поліс та номер UP-SUPPORT.

На що звернути увагу під час організації процесу навчання?

У абітурієнтів, які ще не налагодили процес навчання, може виникнути багато ситуацій, при яких необхідно знати, що робити. Розглянемо, що потрібно не упустити та зробити/вжити при старті навчання:

1. Необхідно зареєструватися в електронній системі ВНЗ, щоб мати можливість вибирати заняття, дивитися розклад пар та консультацій, мати доступ до навчальних матеріалів та підсумками сесій.

2. Зарекомендувати себе як надійного та перспективного студента, присвятивши перший рік тільки навчанню. Уже з наступних років можна шукати підробіток.

3. Знайти клуб за інтересами, щоб розвиватися не тільки у напрямку обраної спеціальності, а й всебічно.

4. Дізнатися про програми міжнародного обміну студентами, умови прийняття участі у них та готуватися до такого нового досвіду.

5. Отримати легітимацію та не забувати постійно її підтверджувати.

6. Стежити за різними виставками, ярмарками, конференціями та іншими заходами, які будь-яким способом можуть посприяти Вашому подальшому навчанню або кар'єрі.

Говорячи про небезпеки, які можуть підстерігати студента у польському університеті, варто зауважити, що у цій динамічній та розвиненій країні, якщо дотримуватися законодавства, підтримувати документи у порядку, то проблем не виникне.

Отже, Польща — правова держава, яка дуже лояльно ставиться до іноземців, сприяє їх ефективній діяльності на її території. Студенти, що вступають з UP-STUDY, перебувають під опікою програми UP-SUPPORT, маючи можливість запитати слушної поради та оптимально вирішити будь-яку життєву ситуацію. Не варто хвилюватися, адже навчання у Польщі досить безпечне та комфортне, а до непередбачених обставин Вас підготують поради, викладені вище.

Підписуйтесь на наш Telegram канал та першими дізнавайтесь про акції, стипендії та знижки.

Підписатися

Останні місця - Вступ на осінь 2024 зі знижкою 50%

Акція 499 євро 250 євро

Останні місця - Вступ на осінь 2024 зі знижкою 50% на пакет "Все включено", гарантоване зарахування, підбір житла і курс польської у ВНЗ

Закінчується

Допомога тим, хто вступає до Польщі самостійно

Допомога при самостійному вступі

Вступаєте до Польщі самостійно? Виникли питання стосовно вступу? Відправте безкоштовну заявку на надання допомоги нашими спеціалістами.

Розрахуйте вартість навчання в Польщі

Калькулятор вартості

Розрахуйте вартість навчання в університеті, проживання, харчування та побутових витрат в Польщі під час навчання у зручному калькуляторі вартості.

Підберіть спеціальність та університет

Пошук спеціальності

Скористайтесь зручним пошуком, щоб підібрати спеціальність своєї мрії та обрати університет для вступу, в залежності від міста, освітнього рівня та мови, на якій Ви плануєте навчатись.

ГІД студента Польщі

Завантажте ГІД студента Польщі

Дізнайтесь актуальну інформацію про вступ, навчання та проживання в Польщі.

  • Стипендії та знижки
  • Вартість навчання
  • Необхідний рівень знання польської мови
  • Підтримка студентів
  • Документи необхідні для вступу
  • та багато іншого

Останні статті та новини