IV Міжнародна конференція з порівняльного права — подробиці заходу!

7989
Facebook Twitter
IV Міжнародна конференція з порівняльного права — подробиці заходу!

Європейська асоціація студентів-юристів ELSA Варшава запрошує всіх охочих та зацікавлених студентів та випускників польських університетів, а також фахівців області, взяти участь у IV Міжнародній конференції з порівняльного права.

Європейська асоціація студентів-юристів ELSA Варшава — найбільша у світі незалежна, неполітична та некомерційна організація студентів-правників та молодих юристів з усієї Європи, запрошує всіх охочих та зацікавлених студентів та випускників польських університетів, а також фахівців області, взяти участь у IV Міжнародній конференції з порівняльного права. Цей захід відбудеться 15 та 16 березня 2019 року в університеті ім. Леона Козмінського, Варшава, Республіка Польща. Організатори обіцяють багато цікавої та корисної інформації, приємну атмосферу, пам'ятні зустрічі та ще масу всього пізнавального.

Майбутнє видання покликане наблизити учасників до питань, які лежать на кордоні права та бізнесу. У попередні роки видатні фахівці у своїх областях з європейських країн, а також Індії та США намагалися пояснити тонкощі їх юрисдикцій, зосередивши увагу на законах про договори, підприємства, міжнародні інвестиції та корпорації. Цього року конференція буде присвячена банківському праву та сектору, що зростає, так званому поділу економіки, заснованому на правових рішеннях таких країн, як Китай, Великобританія, Естонія та, звичайно ж, Польща. Учасники дізнаються, як банки працюють у різних куточках світу та на підставі яких правил їх послуги надають такі глобальні лідери, як Taxify або BlaBlaCar.

Організатори мають намір підкреслити, що учасники не лише поглиблюють свої теоретичні знання, а й набувають практичних навичок, корисних для проходження шляхом юридичної кар'єри та за її межами.

Тому першого дня у всіх присутніх буде унікальна можливість прослухати серію лекцій, в яких порівнюються рішення, знайдені у різних юрисдикціях (включаючи презентацію переможця IV Міжнародної конференції з порівняльного права), а другого дня у кращих юридичних бюро буде організована серія порівняльних семінарів.
Варто відзначити, що конференція завершиться урочистим заходом, під час якого учасникам представиться прекрасний шанс обмінятися досвідом з іншими студентами з усієї Європи, а також взяти участь у менш формальних бесідах з доповідачами та фахівцями, які проводять семінари.
Зважаючи на викладений вище матеріал, організатори запрошують всіх охочих зареєструватися! Форма тепер доступна на сторінці події у Facebook.ELSA — асоціація, яка виступає організатором події, прагне до того, щоб студенти-юристи поглибили свої знання про правові системи кількох країн та отримали вичерпні відповіді на численні запитання, пов'язані з комерційним правом.
8 правових систем, 14 доповідачів та всього два дні! Звучить неможливо, чи не так? Але саме так організатори можуть описати IV Міжнародну конференцію з порівняльного права. Ця велика подія щорічно збирає близько 300 студентів з усього світу та надає їм шари корисних знань, гору важливих навичок, безліч цінних зв'язків та незабутні спогади. Ви не можете пропустити це!
ELSA плекає надію, що приваблива тема, професійні та досвідчені доповідачі з усього світу, що володіють великими знаннями, зроблять конференцію високим стандартом та цікавою подією.
Конференція буде проходити англійською мовою. Плата за участь відсутня, що виступає ще одним аргументом на користь відвідування цієї міжнародної події.
Додаткову інформацію можна знайти на веб-сайті, перейшовши за посиланням: www.iccl.elsa.org.pl

Підписуйтесь на наш Telegram канал та першими дізнавайтесь про акції, стипендії та знижки.

Підписатися

28 стипендій на 50% знижку на навчання

Пропозиція

Для всіх учасників UP-STUDY. Бронюйте за собою місце у конкурсі прямо зараз

Допомога тим, хто вступає до Польщі самостійно

Допомога при самостійному вступі

Вступаєте до Польщі самостійно? Виникли питання стосовно вступу? Відправте безкоштовну заявку на надання допомоги нашими спеціалістами.

Розрахуйте вартість навчання в Польщі

Калькулятор вартості

Розрахуйте вартість навчання в університеті, проживання, харчування та побутових витрат в Польщі під час навчання у зручному калькуляторі вартості.

Підберіть спеціальність та університет

Пошук спеціальності

Скористайтесь зручним пошуком, щоб підібрати спеціальність своєї мрії та обрати університет для вступу, в залежності від міста, освітнього рівня та мови, на якій Ви плануєте навчатись.

ГІД студента Польщі

Завантажте ГІД студента Польщі

Дізнайтесь актуальну інформацію про вступ, навчання та проживання в Польщі.

  • Стипендії та знижки
  • Вартість навчання
  • Необхідний рівень знання польської мови
  • Підтримка студентів
  • Документи необхідні для вступу
  • та багато іншого

Останні статті та новини