Innowator Mazowsza 2019 — інформація про конкурс

5156
Facebook Twitter
Innowator Mazowsza 2019 — інформація про конкурс

Щоб відповідати останнім тенденціям, Мазовецьке воєводство, Республіка Польща, оголосило набір на 11-й випуск конкурсу «Новатор Мазовії». Подробиці у нашому огляді.

Щоб відповідати останнім тенденціям, які підтримують як компанії, так і вчені у розробці інноваційних рішень, поспішаємо повідомити, що Мазовецьке воєводство, Республіка Польща, оголосило набір на 11-й випуск конкурсу «Новатор Мазовії». Оператором конкурсу поточного року є Startup Academy. Відвідати подія буде корисним всім підприємцям регіону, молодим бізнесменам, студентам останніх курсів університетів Польщі та іншим зацікавленим особам, адже можна не тільки взяти участь у змаганні, але й бути присутнім в якості слухача, тим самим почерпнувши багато актуальної інформації.

Інформація про конкурс, який буде проведено вже у 11-е

Теми конкурсу включають технічні (продукт та процес) інновації, організаційні інновації, маркетинг та інші з потенціальною економічною цінністю, які можуть бути впроваджені або застосовані у повсякденній діловій практиці.

Попередні випуски конкурсу мали велику популярність. Організатори запевняють потенційних учасників у тому, що навіть початок 11-го видання викличе непідробний інтерес, що вже говорити про основну частину.

Якщо Ви керуєте бізнесом, який підтримує інновації в економічному розвитку провінції Мазовія, або є вченим, чия докторська дисертація присвячена темі інновацій, обов'язково повідомте про намір взяти участь в «Innowator Mazowsza»!

Правила змагань, яких зобов'язані дотримуватися учасники цього року

Конкурс проводиться у двох категоріях: Інноваційна компанія та Інноваційний вчений.

Приймання заявок триватиме до 19 серпня 2019 року.

Загальний призовий фонд становить до 113 тисяч. zł!

У листопаді 2019 року молоді вчені та компанії з сектора мікро-, малих та середніх підприємств будуть відібрані та нагороджені за розробку та впровадження інноваційних рішень на офіційній церемонії

Ознайомтеся з правилами конкурсу: http://bit.ly/regulamin-konkursu-xi-edycja

Для участі обов'язково слід пройти реєстрацію на офіційному сайті. Не чекайте, подайте заявку сьогодні!

  • У категорії «Інноваційна компанія»: http://bit.ly/formularz-online-inno-firma
  • У категорії «Інноваційний вчений»: http://bit.ly/formularz-online-inno-naukowce

Огляд десятого видавництва «Новатора Мазовії»

У категорії «Innovative молодих вчених» відзначений першою премією (15 тисяч. Zł) д-р. Адам Окнінський за роботу «Підбір параметрів та оптимізація зондуючих ракет та їх приводів».

Друга премія (12,5 тис. Zł) була присуджена доктору Войцеху Краузе за роботу «Метод чисельного аналізу фазових біологічних мікрооб'єктів у системі оптичної томографії з обмеженим кутовим діапазоном проєкції».

Третє місце (10 000 злотих) — доктор Мацей Трусяк за роботу «Обробка та аналіз крайових зображень з використанням перетворення Гільберта-Хуанга для польових оптичних методів вимірювання».

У цій категорії було присуджено до п'яти рівних призів. Вони були отриманих: д-р Якубом Завеським за роботу «Розумні міста та цілі транспортної політики Європейського Союзу», д-р Якубом Качмарським за роботу «Наноструктурні та транспортні властивості тонких аморфних шарів In-Ga-Zn-O та їх застосування у прозорій та пружній електроніці», та інші не менш важливі роботи шанованих людей.

Ми навели приклади робіт минулого року, щоб учасникам було легше орієнтуватися у діапазоні тем. Це далеко не всі з них, які можуть взяти участь у конкурсі. Зважаючи на це, якщо інноваційні рішення є частиною Вашої бізнес-діяльності, або Ви маєте готову дисертацію відповідного напряму, тоді зв'яжіться за зазначеними вище адресами з організаторами, щоб підтвердити статус учасника.

Підписуйтесь на наш Telegram канал та першими дізнавайтесь про акції, стипендії та знижки.

Підписатися

Закриття набору 2024 - ОНЛАЙН День відкритих дверей

Пропозиція

Відвідайте ОНЛАЙН День відкритих дверей та дізнайтеся як встигнути вступити на осінь 2024

Допомога тим, хто вступає до Польщі самостійно

Допомога при самостійному вступі

Вступаєте до Польщі самостійно? Виникли питання стосовно вступу? Відправте безкоштовну заявку на надання допомоги нашими спеціалістами.

Розрахуйте вартість навчання в Польщі

Калькулятор вартості

Розрахуйте вартість навчання в університеті, проживання, харчування та побутових витрат в Польщі під час навчання у зручному калькуляторі вартості.

Підберіть спеціальність та університет

Пошук спеціальності

Скористайтесь зручним пошуком, щоб підібрати спеціальність своєї мрії та обрати університет для вступу, в залежності від міста, освітнього рівня та мови, на якій Ви плануєте навчатись.

ГІД студента Польщі

Завантажте ГІД студента Польщі

Дізнайтесь актуальну інформацію про вступ, навчання та проживання в Польщі.

  • Стипендії та знижки
  • Вартість навчання
  • Необхідний рівень знання польської мови
  • Підтримка студентів
  • Документи необхідні для вступу
  • та багато іншого

Останні статті та новини