ЗАКІНЧЕННЯ НАБОРУ! 31 березня останній день набору студентів на 2018 рік. Огляд актуальних акцій

8093
Facebook Twitter
ЗАКІНЧЕННЯ НАБОРУ! 31 березня останній день набору студентів на 2018 рік. Огляд актуальних акцій

Всі студенти, які бажають навчатися в рейтингових освітніх установах Республіки Польща повинні встигнути звернутися до наших представництв та зібрати всі необхідні документи до 31.03.2018.

Любі друзі! Кваліфіковані фахівці UP-STUDY звертають Вашу увагу на те, що найближчим часом закінчується набір на 2018 рік. Всі студенти, які бажають навчатися в рейтингових освітніх установах Республіки Польща повинні встигнути звернутися до наших представництв та зібрати всі необхідні документи до 31.03.2018. Закінчення набору на поточний рік — не єдине, що варто врахувати українським абітурієнтам, які планують не тільки вступити без зайвих стресів та необґрунтованих витрат матеріальних засобів, а й отримати унікальну можливість істотно заощадити. У даній статті ми ще раз нагадаємо про поточні акції від центру польської освіти UP-STUDY та про терміни їх закінчення.


В черговий раз нагадаємо, що термін закінчення набору на 2018 рік — 31 березня. Всі студенти, які планують навчатися в перспективних університетах Польщі, які, до того ж, пропонують позаконкурентну вартість та величезні перспективи, після отримання якісного європейського диплома, попри бажану науково-кваліфікаційну ступінь, можуть звернутися до наших представництв у 28-ми містах України.

Деталі акції «Вступай з другом за півціни»

Всі кандидати на навчання в університетах РП, можуть скористатися спеціальною пропозицією від UP-STUDY, яка полягає в наступному: при поданні документів з другом одночасно в одне представництво компанії, обидва абітурієнти можуть розраховуватися на оплату послуг компанії в розмірі 50%, від первинної вартості. Тобто по акції ціна програми для кожного учасника становитиме 8 250 грн, замість повної вартості 16 500 грн. Необхідно дотримуватися деяких умов:

1. Подача документів в одне представництво, причому, записуючись на зустріч, необхідно уточнити, що бажаєте взяти участь в цій конкретній акції.

2. Вступати можна в різні університети-партнери компанії.

3. ВНЗ можуть перебувати в різних містах.

4. Учасники можуть вступати на різні науково-кваліфікаційні рівні.

Акція закінчується 31.03.2018, тому, встигніть скористатися даною пропозицією.

Також, особливо підкреслимо, що закінчується термін пропозиції на вартість послуг компанії, яка зараз становить 16 500 грн. Дана пропозиція актуальна до 31.03.2018.

АКЦІЯ! Безкоштовно отримай курс польської на рівні В2 в Польщі (2 міс.) та в Україні (4 міс.)!

Акція закінчилася. За умовами акції, ті студенти, які будуть вступати до польських освітніх установ разом з програмою UP-STUDY, матимуть можливість отримати безкоштовні курси польської мови. Особливість пропозиції полягає як в її безкоштовності, так і в тому, що абітурієнтам стане доступним вивчення польської не тільки на території України, тривалістю в 4 місяці, але й унікальний шанс продовжити навчання безпосередньо з Польщі, навчаючись на курсах та спілкуючись з носіями мови. Така унікальна пропозиція, яку дбайливо розроблено фахівцями компанії UP-STUDY, буде дійсна до 28.02.2018.

ЗНИЖКА 50% на навчання в Польщі — UP-STUDY розігрує 27 стипендій

Ще одна унікальна акційна пропозиція, яка розроблена нашою компанією та університетами партнерами, котра закінчує термін своєї дії 31.03.2018. За умовами даної акції, всі студенти, які подадуть документи на навчання до Польщі у період вступної кампанії 2018-2019, в один з п'яти обраних університетів, стають учасниками цього Гранта. Переможці отримають знижку в розмірі 50% на оплату першого року навчання. ВНЗ, на які поширюється пропозицію:

1. Академія фінансів та бізнесу Вістула у Варшаві — 5 грантів

2. Академія Громадських Наук у Варшаві, Лодзі та Кракові — 7 грантів

3. Вроцлавський Університет Бізнесу — 5 грантів

4. Університет Банківської Справи у Вроцлаві — 5 грантів

5. Західнопоморський Університет Бізнесу в Щецині — 5 грантів.

Деталі всіх акцій можна знайти на нашому сайті в розділі «Статті», а також звернувшись в одне з 28-ми представництв, де кваліфіковані співробітники не тільки підкажуть про всі тонкощі ексклюзивних пропозицій, але й допоможуть визначитися з вибором ВНЗ та спеціальності. Поспішайте скористатися унікальною пропозицією, та Ви отримаєте не тільки якісний європейський диплом, а й шанс на істотну економію коштів та часу.

Підписуйтесь на наш Telegram канал та першими дізнавайтесь про акції, стипендії та знижки.

Підписатися

Безкоштовний підбір житла у Польщі

Пропозиція 0 грн

Компанія UP-STUDY пропонує абітурієнтам, які вступають на осінь 2024 безкоштовний пошук житла у Польщі.

Закінчується

Допомога тим, хто вступає до Польщі самостійно

Допомога при самостійному вступі

Вступаєте до Польщі самостійно? Виникли питання стосовно вступу? Відправте безкоштовну заявку на надання допомоги нашими спеціалістами.

Розрахуйте вартість навчання в Польщі

Калькулятор вартості

Розрахуйте вартість навчання в університеті, проживання, харчування та побутових витрат в Польщі під час навчання у зручному калькуляторі вартості.

Підберіть спеціальність та університет

Пошук спеціальності

Скористайтесь зручним пошуком, щоб підібрати спеціальність своєї мрії та обрати університет для вступу, в залежності від міста, освітнього рівня та мови, на якій Ви плануєте навчатись.

ГІД студента Польщі

Завантажте ГІД студента Польщі

Дізнайтесь актуальну інформацію про вступ, навчання та проживання в Польщі.

  • Стипендії та знижки
  • Вартість навчання
  • Необхідний рівень знання польської мови
  • Підтримка студентів
  • Документи необхідні для вступу
  • та багато іншого

Останні статті та новини