HR-ранок в Університеті Козьмінського

4481
Facebook Twitter
HR-ранок в Університеті Козьмінського

У першу суботу вересня, студенти польських університетів, а також інші зацікавлені особи запрошуються на HR-ранок — зустріч для кандидатів в аспірантуру у цій області, організовану Університетом Леона Козмінського.

У першу суботу вересня, студенти польських університетів, молоді люди попри місто та країну проживання, а також інші зацікавлені особи запрошуються на HR-ранок — зустріч для кандидатів в аспірантуру у цій області, організовану Університетом Леона Козмінського. У рамках цієї короткої події буде шанс почерпнути багато корисної інформації, прямо та опосередковано пов'язаної з HR. Додатковим мотивом відвідати цю зустріч є безкоштовний вхід, хоча для зацікавлених осіб це не настільки важливо.

Розклад зустрічей, які відбудуться у перші дні осені

  • 9.30 — Ласкаво просимо на захід.
  • 9.35-10.30 — Лекція «HR як партнер з трансформації в епоху цінностей, талантів та оцифрування». У ролі оратора виступить Карина Попілуч, головний координатор HR Business Partner та старший HR Business Partner.
  • 10.30-11.30 — Бесіди за кадром. У цей відведений проміжок часу, у всіх учасників буде можливість поставити питання, котрі хвилюють, фахівцям з підбору кадрів, та отримати на них обґрунтовані відповіді.

Детальна інформація про подію

Під час зустрічі організатори та гості, які проводять лекції, намагатимуться відповісти на питання: «Як знайти себе у HR-реальності та який шлях розвитку обрати для себе?». Крім цього, учасникам випаде унікальний шанс поспілкуватися з репетиторами та викладачами, серед них будуть присутні:

  • Доктор Петро Пільха, основний координатор досліджень з управління персоналом для менеджерів з персоналу та новий керівник програми з навчання та розвитку.
  • Д-р Рената Трочимюк, основний координатор досліджень «Управління персоналом у компанії».
  • Д-р Барбара Зіч, координатор контенту досліджень «Побудова іміджу роботодавця — брендинг наймача».
  • Карина Попелуч, координатор контенту досліджень «HR Business Partner та Senior HR Business Partner».
  • Д-р Ірмін Гокан, основний координатор нових досліджень «Менеджер з навчання та розвитку».

Як взяти участь у цьому локальному заході?

Участь безкоштовна, але вимагає реєстрації. Кількість місць обмежена.

Додаткову інформацію та форму, яку необхідно заповнити для участі у зборах, можна знайти за адресою: http://bit.ly/HR_poranek_ALK_09_2019.

Актуальна інформація про Академію Леона Козмінського

Перебуваючи у серце країни, у Варшаві, дана непублічна структура освіти є однією з кращих на думку експертів та за результатами внутрішніх та міжнародних рейтингів. Маючи більш ніж 25 років досвіду надання послуг навчання, Академія стягує справедливу плату за навчальний рік. Великий вибір спеціальностей, як польською, так і англійською мовою, дозволяє залучити студентів з інших міст Польщі та з-за кордону. Кваліфікований викладацький склад всіма доступними методами передає теоретичні знання, та допомагає отримати практичний досвід в обраній професії. Університет має розширену мережу контактів, що дозволяє студентам брати участь у програмах міжнародного обміну, вирушаючи до найрізноманітніших куточків світу. Більш того, ВНЗ допомагає реалізувати мрію тих учнів, які прагнуть отримати подвійний диплом. Завдяки контрактам з кращими установами Італії, Великобританії, Португалії та Франції, є шанс отримати одразу два дипломи, причому з мінімальними, за європейськими мірками, вкладеннями. Якщо Ви підшукуєте перспективний університет у Польщі, навчання в якому принесе багато переваг, Вам безперечно варто вивчити пропозицію Академії Леона Козмінського.

Підписуйтесь на наш Telegram канал та першими дізнавайтесь про акції, стипендії та знижки.

Підписатися

Знижка 200-300 євро при вступі в Академію Фінансів та Бізнесу Вістула

Пропозиція

Вступайте на осінь 2023 в Академію Вістула та оплачуйте навчання з ексклюзивною знижкою

Допомога тим, хто вступає до Польщі самостійно

Допомога при самостійному вступі

Вступаєте до Польщі самостійно? Виникли питання стосовно вступу? Відправте безкоштовну заявку на надання допомоги нашими спеціалістами.

Розрахуйте вартість навчання в Польщі

Калькулятор вартості

Розрахуйте вартість навчання в університеті, проживання, харчування та побутових витрат в Польщі під час навчання у зручному калькуляторі вартості.

Підберіть спеціальність та університет

Пошук спеціальності

Скористайтесь зручним пошуком, щоб підібрати спеціальність своєї мрії та обрати університет для вступу, в залежності від міста, освітнього рівня та мови, на якій Ви плануєте навчатись.

ГІД студента Польщі

Завантажте ГІД студента Польщі

Дізнайтесь актуальну інформацію про вступ, навчання та проживання в Польщі.

  • Стипендії та знижки
  • Вартість навчання
  • Необхідний рівень знання польської мови
  • Підтримка студентів
  • Документи необхідні для вступу
  • та багато іншого

Останні статті та новини