Програма безкоштовно - навчайся англійською у Академії ВІСТУЛА

8407
Facebook Twitter
Програма безкоштовно - навчайся англійською у Академії ВІСТУЛА

Cтуденти, які мають бажання навчатися на англомовних програмах отримують gослуги Програми UP-STUDY по зарахуванню - безкоштовно, маючи при цьому якісну підготовку вступних документів та надійний супровід.

У період з

1 липня до 25 липня 2014

року подай документи на участь у Програмі UP-STUDY на англомовні факультети в Академії ВІСТУЛА (Варшава) та

гарантовано отримай послуги з організації вступу

БЕЗКОШТОВНО

ДЕТАЛІ ЗА НОМЕРОМ ГАРЯЧОЇ ЛІНІЇ: +380 (096) 007-0-400


— Інформація щодо спеціальної пропозиції надається за вище вказаним номером— Подача документів можлива у представництві у місті Рівне

[lt]Безкоштовна Програма при навчанні англійською у Академії ВІСТУЛА

Англомовні факультети (Бакалавр: 3 роки)

Management (Варітсть навчання 2500 євро/рік)— Tourism (Варітсть навчання 2500 євро/рік)— International Relations (Варітсть навчання 2500 євро/рік)— Computer Science (Варітсть навчання 2500 євро/рік)— English Philology (Варітсть навчання 2500 євро/рік)— Finance and Accounting (Варітсть навчання 2500 євро/рік)— Economy (Варітсть навчання 2500 євро/рік)

Англомовні факультети (Магістр: 2 роки)

Tourism (Варітсть навчання 2800 євро/рік)— International Relations (Варітсть навчання 2800 євро/рік)— Finance and Accounting (Варітсть навчання 2800 євро/рік)— Economy (Варітсть навчання 2800 євро/рік)

ПРОГРАМА 9400 БЕЗКОШТОВНО ПРИ ВСТУПІ НА АНГЛОМОВНІ ФАКУЛЬТЕТИ (З 1.07 ПО 25.07)

До Вашої уваги ВУЗи, які проводять навчання англійською та приймають участь в гранті UP-STUDY на 100% або 50% знижки на послуги Програми:

Університет Дизайну School of Form (Познань). Факультети: Design, Fashion Design, Industrial design - навчання від 3000 євро/рікАкадемія Вістула (Варшава). Факультети: Tourism, Management, English Philology, International Relations - від 2500 євро/рікАкадемія ім. Козминського (Варшава). Факультети: Management, Finance and Accounting - навчання від 4300 євро/рік — Міжнародний Університет Логістики та Транспорту (Вроцлав). Факультети: Logistics, Management - навчання від 2200 євро/рік — Університет Гуманітарних Наук та Психології (Варшава). Psychology, English Studies, International Business - Від 1600 євро/рік

Зверніть увагу, всі студенти учасники UP-STUDY, які виявлять бажання навчатися на англомовних програмах отримують в якості гранту 100% або 50% знижки на послуги Програми, маючи при цьому якісну підготовку документів, візи та надійний супровід на кожному кроці.

В 2013 році п'ятеро наших студентів, які навчаються на англомовних факультетах в Польщі отримали запрошення на 2014/15 рік від університетів Великобританії та Італії на безкоштовне навчання та стажування в них, довівши свою першість.

Академія Фінансів та Бізнесу Вістула (Варшава) Університет Психології і Гуманітарних Наук (Варшава) Академія ім. Леона Козмінського (Варшава) Університет дизайну - School Of Form (Познань) Міжнародний Університет Логістики і Транспорту (Вроцлав)

Навчання англійською мовою відкриває великі перспективи та хороше працевлаштування не тільки в Польщі. Ми повинні бути відкриті для світу, починати бути сміливішими, вийшовши за рамки традиційного, і, в першу чергу, реалізовувати свій потенціал задля свого майбутнього та майбутнього нашої країни. Дізнатися більше про Академію Фінансів і Бізнесу ВІСТУЛА →

Організатор UP-STUDY Центр польської світи

Підписуйтесь на наш Telegram канал та першими дізнавайтесь про акції, стипендії та знижки.

Підписатися

Знижка 150-200 євро при вступі у Вроцлавську Академію Бізнесу

Пропозиція

Вступайте на осінь 2024 у Вроцлавську Академію Бізнесу та оплачуйте навчання з ексклюзивною знижкою

Закінчується

Допомога тим, хто вступає до Польщі самостійно

Допомога при самостійному вступі

Вступаєте до Польщі самостійно? Виникли питання стосовно вступу? Відправте безкоштовну заявку на надання допомоги нашими спеціалістами.

Розрахуйте вартість навчання в Польщі

Калькулятор вартості

Розрахуйте вартість навчання в університеті, проживання, харчування та побутових витрат в Польщі під час навчання у зручному калькуляторі вартості.

Підберіть спеціальність та університет

Пошук спеціальності

Скористайтесь зручним пошуком, щоб підібрати спеціальність своєї мрії та обрати університет для вступу, в залежності від міста, освітнього рівня та мови, на якій Ви плануєте навчатись.

ГІД студента Польщі

Завантажте ГІД студента Польщі

Дізнайтесь актуальну інформацію про вступ, навчання та проживання в Польщі.

  • Стипендії та знижки
  • Вартість навчання
  • Необхідний рівень знання польської мови
  • Підтримка студентів
  • Документи необхідні для вступу
  • та багато іншого

Останні статті та новини