Факультет «Туризм та готельна справа». Чи справді він зараз актуальний?

6471
Facebook Twitter
Факультет «Туризм та готельна справа». Чи справді він зараз актуальний?

У даній статті ми розповімо в яких освітніх структурах Республіки Польща присутній факультет туризму та готельної справи, а також висвітлимо, наскільки актуальний даний напрямок на сьогодні.

Професіонали у сфері туризму та готельної справи не втрачають своєї популярності на міжнародному ринку праці уже котрий рік. Не варто заявляти, що фахівці даного профілю найбільш затребувані, але рейтинг спеціальностей вище середнього. Дуже важливу роль у процесі працевлаштування грає установа вищої освіти, яку закінчує конкретний кандидат, адже не маючи практичного досвіду, роботодавці будуть дивитися на якість та популярність ВНЗ.

У такому випадку, в українців, які бажають розвиватися у напрямку туризму та готельної справи буде набагато більше шансів знайти гідну роботу з дипломом, отриманим в одному з приватних польських університетів, ніж з українською кваліфікацією. У статті ми розповімо в яких освітніх структурах Республіки Польща присутній факультет туризму та готельної справи, а також висвітлимо, наскільки актуальний даний напрямок на сьогодні.

Польські університети з факультетів «Туризм та готельна справа»

Щоб отримати максимум від навчання, відчувши на собі індивідуальний підхід з боку викладачів та отримавши можливість вийти на міжнародний ринок праці кваліфікованим фахівцем з необхідним набором навичок та кількістю знань, варто віддати перевагу приватним (міжнародним) університетам Польщі. Також вони є й більш доступними, тому кандидатам на навчання туризму у РП фахівці UP-STUDY рекомендують віддати перевагу одному з наступних ВНЗ:

1. Університет Хендльова, що пропонує три актуальних спеціальності з польською мовою викладання та вартістю у 1100 євро за рік.

2. Академія фінансів та бізнесу Вістула у Варшаві пропонує польськомовні програми з платою у 1300 євро за рік, водночас на англомовних курсах плата становить 2500 євро.

3. Вроцлавський університет банківської справи, де бакалаврат обійдеться у 1036 євро.

4. Академія суспільних наук у Варшаві здатна запропонувати курси з туризму та рекреації, а річна плата у ній становить 1119 євро на рік, водночас у відділенні в Лодзі послуги навчання на факультеті «Туризм» вимагають плати у 1114 євро.

5. Університет банківської справи у Познані, дозволить оволодіти спеціальностями розглянутого напрямку, передбачаючи плату — 1083 євро.

Актуальність напрямку та перспективи після отримання диплома

Фахівці UP-STUDY підкреслюють, що напрямок туризму та готельного діла не втрачає свої позиції вже яких рік. Річ у тому, що активно попрацювавши, люди бажають відпочити та розслабитися, будь то після важкого робочого дня, відвідавши ресторан або культурну подію, або після тривалої наполегливої ​​праці, відправляючись у відпустку. У моменти планування поїздки на вікенд або на більш тривалий відпочинок спливає необхідність отримати кваліфіковану допомогу від фахівців сфери туризму та готельного бізнесу, які запропонують оптимальне розв'язання питань щодо маршрутів, проживання, трансферу та інші деталі. Звичайно, після отримання диплома ніхто не займає керівну посаду, проте у цій сфері завжди є куди рости.

Напрямок вимагає цілеспрямованих та активних кадрів, які мають схильність до вивчення іноземних мов, люблять подорожувати та вміють враховувати побажання клієнтів при складанні плану відпочинку. Під час навчання в одному із запропонованих ВНЗ, студенти придбають необхідні знання та навички, що допоможуть їм швидко працевлаштуватися або навіть відкрити власну справу.

Підсумовуючи, варто зауважити, що в університетах Польщі надають високий рівень знань у багатьох напрямках, включаючи туризм та готельна справа. Кваліфіковані кадри з європейським дипломом, після закінчення одного із запропонованих університетів будуть затребувані на міжнародному ринку праці, дозволяючи тим самим вибрати те місце роботи, яке відповідає всім особистісним вимогам. Для того, щоб процес вступу пройшов без зайвих стресів, краще звернутися за допомогою до кваліфікованих фахівців UP-STUDY, які підтримають у великому переліку додаткових питань.

Підписуйтесь на наш Telegram канал та першими дізнавайтесь про акції, стипендії та знижки.

Підписатися

Безкоштовний підбір житла у Польщі

Пропозиція 0 грн

Компанія UP-STUDY пропонує абітурієнтам, які вступають на осінь 2024 безкоштовний пошук житла у Польщі.

Закінчується

Допомога тим, хто вступає до Польщі самостійно

Допомога при самостійному вступі

Вступаєте до Польщі самостійно? Виникли питання стосовно вступу? Відправте безкоштовну заявку на надання допомоги нашими спеціалістами.

Розрахуйте вартість навчання в Польщі

Калькулятор вартості

Розрахуйте вартість навчання в університеті, проживання, харчування та побутових витрат в Польщі під час навчання у зручному калькуляторі вартості.

Підберіть спеціальність та університет

Пошук спеціальності

Скористайтесь зручним пошуком, щоб підібрати спеціальність своєї мрії та обрати університет для вступу, в залежності від міста, освітнього рівня та мови, на якій Ви плануєте навчатись.

ГІД студента Польщі

Завантажте ГІД студента Польщі

Дізнайтесь актуальну інформацію про вступ, навчання та проживання в Польщі.

  • Стипендії та знижки
  • Вартість навчання
  • Необхідний рівень знання польської мови
  • Підтримка студентів
  • Документи необхідні для вступу
  • та багато іншого

Останні статті та новини