Факультет готельної справи. Вибираємо відповідний польський університет

9575
Facebook Twitter
Факультет готельної справи. Вибираємо відповідний польський університет

Стаття несе цінність для абітурієнтів, які бажають розвиватися та отримувати знання і навички в сфері готельної справи, оскільки, ми розповімо про те, в яких польських університетах краще проходити навчання на відповідному факультеті.

Готельна справа є однією з найважливіших галузей в туристичній індустрії. Фахівці даного профілю мають широкий спектр завдань, підкріплений величезною кількістю можливостей, що відкриваються. Для того, щоб бути конкурентоспроможним на міжнародному ринку праці, необхідно отримати якісний європейський диплом. Вибираючи установи вищої освіти Республіки Польща, студенти можуть розраховувати не тільки на отримання хороших знань, а й на лояльну плату за освітній рік та можливість працевлаштуватися в іноземну компанію. Стаття несе цінність для абітурієнтів, які бажають розвиватися та отримувати знання і навички в сфері готельної справи, оскільки, ми розповімо про те, в яких польських університетах краще проходити навчання на відповідному факультеті.

Відповідні польські ВНЗ з факультетом та спеціальністю «Готельна справа»

Щодо кількості годин та переліку предметів, які необхідно вивчати студентам даного факультету, то вони аналогічні як в приватних, так і в державних університетах, оскільки, регламентуються Міністерством науки та вищої освіти Польщі. Різниця помітна в питанні вартості та перспектив для іноземців: приватні установи обходяться дешевше та можуть відкрити більше можливостей з виходом на міжнародний ринок. Для більшої об'єктивності розглянемо кілька перспективних освітніх установи РП з відповідним факультетом:

1. Академія Фінансів та Бізнесу Вістула у Варшаві. З польськомовним викладанням плата за рік становить 1300 євро — на бакалавраті.

2. Академія Громадських Наук у Варшаві. Навчання на бакалавра обійдеться в 1119 євро в рік.

3. Академія Готельного Бізнесу та Громадського Харчування в Познані. Для отримання ступеня бакалавра або магістра потрібно платити 2000 євро за рік.Всі перераховані університети надають не тільки сильні теоретичні знання, а й всіляко сприяють придбанню студентами практичних навичок. Для цього, на лекції та відкриті зустрічі запрошують провідних фахівців даної сфери, а також, допомагають взяти участь в програмах міжнародного обміну студентами.

Особливості напрямку готельної справи

Даний напрямок не можна назвати самим рейтингових, але його позиції не опускаються нижче 56%. Проте, фахівці високої кваліфікації так само затребувані на міжнародному ринку праці. Під час навчання в польських установах вищої освіти, студенти проходять програму, яка відповідає європейським стандартам та повністю орієнтована на тенденції світового ринку. Отримані знання спрямовані на те, щоб фахівець міг проявити себе на будь-який з посад в готельній справі, починаючи від менеджера середньої ланки, закінчуючи керівними посадами. Тому, вже під час вивчення курсу, студенти дізнаються такі важливі аспекти:

— методи контролю роботи персоналу з обслуговування;— правила формування вказівок, способи вибору відповідального виконавця;— способи дотримання правил санітарно-технічних норм;— правила спілкування з клієнтами, способи уникнути каверзних ситуацій та методи вирішення конфліктів.Не варто думати, що готельна справа не вимагає особливих умінь, дана сфера здатна динамічно розвиватися та приносити прибуток лише в тому випадку, коли в ній працюють різнобічно розвинені кваліфіковані дипломовані кадри. Отже, в польських вищих навчальних закладах частіше зустрічається спеціальність «готельна справа», ніж цілий факультет. У зазначених університетах є і те й інше. Щоб отримати якісний диплом з перспективами швидкої побудови кар'єри в сфері готельного бізнесу, краще вибирати один із зазначених ВНЗ, де висока якість підкріплена доступною вартістю та цікавою навчальною програмою.

Підписуйтесь на наш Telegram канал та першими дізнавайтесь про акції, стипендії та знижки.

Підписатися

Безкоштовний підбір житла у Польщі

Пропозиція 0 грн

Компанія UP-STUDY пропонує абітурієнтам, які вступають на осінь 2024 безкоштовний пошук житла у Польщі.

Допомога тим, хто вступає до Польщі самостійно

Допомога при самостійному вступі

Вступаєте до Польщі самостійно? Виникли питання стосовно вступу? Відправте безкоштовну заявку на надання допомоги нашими спеціалістами.

Розрахуйте вартість навчання в Польщі

Калькулятор вартості

Розрахуйте вартість навчання в університеті, проживання, харчування та побутових витрат в Польщі під час навчання у зручному калькуляторі вартості.

Підберіть спеціальність та університет

Пошук спеціальності

Скористайтесь зручним пошуком, щоб підібрати спеціальність своєї мрії та обрати університет для вступу, в залежності від міста, освітнього рівня та мови, на якій Ви плануєте навчатись.

ГІД студента Польщі

Завантажте ГІД студента Польщі

Дізнайтесь актуальну інформацію про вступ, навчання та проживання в Польщі.

  • Стипендії та знижки
  • Вартість навчання
  • Необхідний рівень знання польської мови
  • Підтримка студентів
  • Документи необхідні для вступу
  • та багато іншого

Останні статті та новини