Де вчитися косметології та що обрати, стаціонар або заочне відділення?

16915
Facebook Twitter
Де вчитися косметології та що обрати, стаціонар або заочне відділення?

Плануючи отримати освіту, яка допоможе знайти роботу, котра принесе як високий дохід, так і моральне задоволення, українські абітурієнти, як і інші кандидати на навчання орієнтуються не тільки на тенденції глобального ринку праці.

Плануючи отримати освіту, яка допоможе знайти роботу, котра принесе як високий дохід, так і моральне задоволення, українські абітурієнти, як і інші кандидати на навчання орієнтуються не тільки на тенденції глобального ринку праці, а й на особисті переваги та таланти. Це дуже правильне рішення, адже тоді робота не буде у тягар. Бажаючи розвиватися у напрямку косметології, деякі учні обирають спеціалізовані курси. Цей вибір підійде лише тим особам, які планують працювати у сфері краси, але не просуватися кар'єрними сходами. Для всіх інших, котрі бажають не тільки дбати про красу клієнтів, але й надавати більш широкий спектр послуг, потрібно отримати відповідну освіту, яка, до речі, надається в університетах Республіці Польща. Деталі цього напрямку, а також перспективні університети з відповідним факультетом розглянемо у даній статті.

Особливості спеціальності «Косметологія». Якому відділенню віддати перевагу?

Косметологом є фахівець, що володіє знаннями та практикує застосування спеціальних процедур з очищення, лікування, відновлення, омолодження, усунення вад шкірного покриву. Дипломовані експерти мають навички корекції зовнішності людини з використанням спеціальних медичних методик, але без хірургічного втручання. Під час навчання у польських освітніх установах, студенти, які обрали даний напрямок, будуть вивчати методи усунення шкірних дефектів, способи профілактики їх появи, передові методики уповільнення процесів старіння та набудуть інших корисних навичок.Всупереч помилкам, що це одна з найлегших професій, щоб навчитися всім тонкощам даного ремесла, необхідно старанно вчитися, та краще за все на стаціонарній формі навчання.

Звичайно, як і в інших спеціальностях, очне відділення обійдеться дорожче, але воно того варте. До слова, вже на другому курсі знань буде достатньо для того, щоб знайти підробіток, наприклад, асистентом косметолога, тим самим отримавши корисний досвід та поліпшивши матеріальне становище.

Перспективні польські університети з факультетом «Косметологія» та вартість навчання

Як показує практика фахівців UP-STUDY, даний напрямок, та й більшість інших професій іноземцям краще отримувати у приватних університетах Польщі, оскільки вони пропонують високу якість з доступною платою і індивідуальний підхід до кожного студента. В цьому випадку, розглянемо найперспективніші з факультетом «Косметологія»:

1. Академія суспільних наук у Варшаві (SPOŁECZNA AKADEMIA NAUK W WARSZAWIE), яка пропонує такі спеціальності: "Естетична косметологія", Оздоровлення та SPA ", де вартість навчання складає 1143 євро на рік.

2. Академія соціальних наук у Лодзі (SPOŁECZNA AKADEMIA NAUK W ŁODZI). ВНЗ пропонує такі напрямки: "Естетична косметологія та SPA", "Технології виробництва косметики", "Організація і управління при наданні косметологічних послуг", які вимагають плати у 1143 євро в рік.

Є варіанти навчання як на бакалавраті, так і на неподільній магістратурі (нероздільних 5 років навчання спеціальності).Підбиваючи підсумки, зауважимо, що на сьогодні, за часів, коли кожен дбає про своє здоров'я, красу та зовнішній вигляд, фахівці сфери косметології не відчувають нестачі робочих місць. Дипломовані експерти в Європі мають хороший дохід, а також можливість постійно вдосконалювати свої навички. Особиста справа кожного учня, що вибрати стаціонар або заочне, але, врахуйте, що очне відділення дозволяє повністю зануритись в середу навчання та почерпнути багато нового, корисного та передового.

Підписуйтесь на наш Telegram канал та першими дізнавайтесь про акції, стипендії та знижки.

Підписатися

Безкоштовний підбір житла у Польщі

Пропозиція 0 грн

Компанія UP-STUDY пропонує абітурієнтам, які вступають на осінь 2024 безкоштовний пошук житла у Польщі.

Допомога тим, хто вступає до Польщі самостійно

Допомога при самостійному вступі

Вступаєте до Польщі самостійно? Виникли питання стосовно вступу? Відправте безкоштовну заявку на надання допомоги нашими спеціалістами.

Розрахуйте вартість навчання в Польщі

Калькулятор вартості

Розрахуйте вартість навчання в університеті, проживання, харчування та побутових витрат в Польщі під час навчання у зручному калькуляторі вартості.

Підберіть спеціальність та університет

Пошук спеціальності

Скористайтесь зручним пошуком, щоб підібрати спеціальність своєї мрії та обрати університет для вступу, в залежності від міста, освітнього рівня та мови, на якій Ви плануєте навчатись.

ГІД студента Польщі

Завантажте ГІД студента Польщі

Дізнайтесь актуальну інформацію про вступ, навчання та проживання в Польщі.

  • Стипендії та знижки
  • Вартість навчання
  • Необхідний рівень знання польської мови
  • Підтримка студентів
  • Документи необхідні для вступу
  • та багато іншого

Останні статті та новини