Чому варто поїхати до Ополе на вихідні?

3141
Facebook Twitter
Чому варто поїхати до Ополе на вихідні?

У цій статті наведені деякі пам'ятки Ополе (Opolu) та поради про те, як вибрати житло, щоб провести час у комфортних умовах.

Хоча курортний сезон повільно підходить до кінця, не всім вдалося відпочити так, як вони хотіли. Щоб піти від метушні та відновити сили, можливо, варто вибрати один з готелів в Ополе та провести вихідні, відпочиваючи? Це до речі піде на користь як фахівцям, що працюють п'ять днів на тиждень, так і студентам закладів освіти Республіки Польща, серед яких чималий відсоток складають наші земляки, оскільки старт нового навчального року не за горами. Нижче наведені деякі пам'ятки Ополе (Opolu) та поради про те, як вибрати житло, щоб провести час у комфортних умовах.

Ополе — просто столиця пісні?

Ополе — одне з тих міст Польської Республіки, яке у більшості резидентів країни асоціюється в основному з однією подією — Національним фестивалем польської пісні. Він був організований тут з 1963 року. На культурній карті Польщі важливо, що тут є свій музей. Але це ще не все, що варто подивитися у місті. Щоб зручно добиратися до пам'яток, не забудьте вибрати готель в Ополе, розташований у центрі. Завдяки цьому буде можливість оглянути місто пішки. А що варто подивитися? У місті багато визначних місць. Особливо популярні ратуша, вежа Пяста та музей Опольського села. Перебуваючи у місті, необхідно відвідати Соборну церкву — її історія сходить до 13 століття, хоча нинішній будинок трохи молодше (датований 15 століттям). При виборі готелю в Ополе, можна віддати перевагу тому, який буде розташований у безпосередній близькості від Венеції Опольської — мальовничий вид на багатоквартирні будинки, що підносяться на берегах Млинувкі, заохочує

до вечірніх прогулянок та знайомства з містом. Є також красиві місця для відпочинку на природі. Якщо Ви шукаєте таке житло, погляньте на https://www.desilva.pl/opole

Готелі в Ополе. Як знайти оптимальний варіант?

Сам готель також може бути пам'яткою в Ополе. Якщо Ви виберете вищий стандарт, будете відпочивати у комфортабельному номері з кондиціонером та безкоштовним постійним доступом до Інтернету. При пошуку місця перебування варто уважно перевірити пропозицію. Щоб привабити гостей, готелі в Ополе все частіше пропонують такі зручності, як фітнес-студії, косметичні послуги та масаж. Якщо канікули цього року виявилися занадто короткими для Вас, потіште себе відпочинком на вихідних. Зупиняючись на вікенд в одному з готелів в Ополе, Ви знайдете час для огляду визначних пам'яток та відновлення сил.

Чому українці вважають за краще отримувати кваліфікацію в університетах Польщі? Яким ВНЗ вони віддають перевагу?

Фахівці центру польської освіти UP-STUDY звертають увагу на те, що прагматичні молоді люди з України відправляються до польських ВНЗ з метою отримання якісного європейського диплома, який відкриває перед ними масу можливостей. Варто підкреслити, що навчання у РП доступно всім категоріям громадян, навіть дітям з малозабезпечених сімей можуть вчитися у польських університетах. Серед головних переваг освіти у Польщі, варто відзначити: вихід на міжнародний ринок, швидке працевлаштування, диплом, який не потребує нострифікації, розширена мережа пошуку роботи та інше. Говорячи про кращі ВНЗ, варто відзначити: Вроцлавський університет бізнесу, Академію Вістула, Університет банківської справи та Університет суспільних наук.

Отже, у Польщі є багато куточків, в яких вдасться добре провести час. Ополе стане тим місцем, яке допоможе відволіктися на час з користю для душі та тіла. Що стосується локацій для навчання українців та інших іноземців, то кращими варіантами будуть Вроцлав, Варшава, Познань, Краків та Лодзь.

Підписуйтесь на наш Telegram канал та першими дізнавайтесь про акції, стипендії та знижки.

Підписатися

Безкоштовний підбір житла у Польщі

Пропозиція 0 грн

Компанія UP-STUDY пропонує абітурієнтам, які вступають на осінь 2024 безкоштовний пошук житла у Польщі.

Допомога тим, хто вступає до Польщі самостійно

Допомога при самостійному вступі

Вступаєте до Польщі самостійно? Виникли питання стосовно вступу? Відправте безкоштовну заявку на надання допомоги нашими спеціалістами.

Розрахуйте вартість навчання в Польщі

Калькулятор вартості

Розрахуйте вартість навчання в університеті, проживання, харчування та побутових витрат в Польщі під час навчання у зручному калькуляторі вартості.

Підберіть спеціальність та університет

Пошук спеціальності

Скористайтесь зручним пошуком, щоб підібрати спеціальність своєї мрії та обрати університет для вступу, в залежності від міста, освітнього рівня та мови, на якій Ви плануєте навчатись.

ГІД студента Польщі

Завантажте ГІД студента Польщі

Дізнайтесь актуальну інформацію про вступ, навчання та проживання в Польщі.

  • Стипендії та знижки
  • Вартість навчання
  • Необхідний рівень знання польської мови
  • Підтримка студентів
  • Документи необхідні для вступу
  • та багато іншого

Останні статті та новини