Чи важко вивчати економіку у польських ВНЗ?

1409
Facebook Twitter
Чи важко вивчати економіку у польських ВНЗ?

Існує твердження, що ці дослідження не найлегші — чи правда це, та чи важко вивчати економічні спеціальності? Поговоримо про це детальніше у статті.

Економіка — це напрям, який вибирають ті, хто не вирішив вивчати гуманітарні або природничі науки. Він поєднує у собі як перший, так і другий тип досліджень, даючи студентам загальні знання у багатьох областях. Саме тому економісти навчаються не тільки під час придбання потрібної кваліфікації, але після отримання заповітного диплома. Цей шлях навчання вибирає багато кандидатів, які мріють про кар'єру, як у вітчизняних, так і у закордонних компаніях. Існує твердження, що ці дослідження не найлегші — чи правда це, та чи важко вивчати економічні спеціальності? Поговоримо про це детальніше у статті.

Мікро та макроекономіка під час отримання професії економіста

Обидві проблеми є основними предметами у цій області. Вони необхідні, тому що приносять та систематизують питання, пов'язані з функціонуванням підприємств та економіки. Знання, отримані у ході курсу, допомагають зрозуміти, як працюють дрібні підприємства або домогосподарства. У свою чергу, макроекономіка — це предмет, що дозволяє познайомитися з такими термінами, як інфляція, інвестиції або безробіття. Він досліджує внутрішню та зовнішню економіку та аналізує, як працюють її різні суб'єкти і якою мірою вони впливають один на одного. Обидва питання не складні, та добре, якщо майбутньому студенту подобається та цікава ця тема, тому що їх вивчення вимагає багато часу та зусиль.

Не тільки математика та статистика відкриється студентам, що вивчають економіку

Переконаність у складності економіки, ймовірно, пов'язана з тим, що план цих досліджень включає заняття з математики та статистики. Багато гуманістів відчувають себе незатишно від думки про інтеграли, послідовності або похідні, не кажучи вже про те, що стосується університетських класів. На щастя, і математика, й статистика проходять тільки через частину освіти, а їх рівень дозволяє вчитися людям різного ступеня розвитку. Більшість математичних дисциплін, як правило, передбачені на спеціальностях, таких як бухгалтерський облік та фінанси (доступні, серед іншого, у Західнопоморському університеті бізнесу у Щецині).

Економічні спеціальності Ви можете знайти у ВНЗ будь-яких польських міст, але фахівці UP-STUDY рекомендують віддати перевагу одній з наступних структур:

Люди, які не люблять рахувати або втомлювати своє навчання запам'ятовуванням патернів, напевно не будуть задоволені цим напрямком.

Однак, як уже згадувалося, багато студентів добре вчаться, тому погані оцінки з цього предмету у старших класах середньої школи не виключають можливості вивчення економіки.

Підбиваючи підсумки, варто зауважити, що фактично, тільки люди, які вибирають економіку через престиж освіти у цій області або які не зацікавлені у розв'язанні ширшої проблеми, матимуть труднощі з проходженням курсу. Навчання на вищезазначених програмах буде відповідним для залученої особи, котра бажає дізнатися цю область за власною ініціативою. Якщо студент зацікавлений, щоб досягти максимуму, потрібно, крім інформації, що надається в обраному ВНЗ, шукати інші джерела. Також важливо ще під час придбання кваліфікації отримати перший практичний досвід, наприклад за допомогою проходження стажувань, практик, або підробітку. Будь-яка діяльність, яка показує активність студентів та отримання додаткових компетенцій приверне увагу роботодавців, тому важливо всіляко себе проявляти, щоб максимально швидко побудувати кар'єру.

Підписуйтесь на наш Telegram канал та першими дізнавайтесь про акції, стипендії та знижки.

Підписатися

Закриття набору 2024 - ОНЛАЙН День відкритих дверей

Пропозиція

Відвідайте ОНЛАЙН День відкритих дверей та дізнайтеся як встигнути вступити на осінь 2024

Допомога тим, хто вступає до Польщі самостійно

Допомога при самостійному вступі

Вступаєте до Польщі самостійно? Виникли питання стосовно вступу? Відправте безкоштовну заявку на надання допомоги нашими спеціалістами.

Розрахуйте вартість навчання в Польщі

Калькулятор вартості

Розрахуйте вартість навчання в університеті, проживання, харчування та побутових витрат в Польщі під час навчання у зручному калькуляторі вартості.

Підберіть спеціальність та університет

Пошук спеціальності

Скористайтесь зручним пошуком, щоб підібрати спеціальність своєї мрії та обрати університет для вступу, в залежності від міста, освітнього рівня та мови, на якій Ви плануєте навчатись.

ГІД студента Польщі

Завантажте ГІД студента Польщі

Дізнайтесь актуальну інформацію про вступ, навчання та проживання в Польщі.

  • Стипендії та знижки
  • Вартість навчання
  • Необхідний рівень знання польської мови
  • Підтримка студентів
  • Документи необхідні для вступу
  • та багато іншого

Останні статті та новини