Чемпіонат світу SuperEnduro: сезонний календар 2019

7902
Facebook Twitter
Чемпіонат світу SuperEnduro: сезонний календар 2019

Новий сезон чемпіонатів світу з мотоспорту почнеться у грудні! Як і раніше, ця подія відкрита для відвідування усіма охочими полоскотати свої нерви та повболівати за улюбленого представника.

Три місяці запеклої конкуренції, п'ять європейських міст, тисячі спраглих до спортивних емоцій прихильників та боротьба світового класу за титул переможця. Новий сезон чемпіонатів світу з мотоспорту почнеться у грудні! Як і раніше, ця подія відкрита для відвідування усіма охочими полоскотати свої нерви та повболівати за улюбленого представника. Вже сьогодні можна ознайомитися з розкладом змагань, щоб мати можливість правильно спланувати відпустку та візит до європейських держав, які приймають подію.

Інавгураційний раунд традиційно пройде у Польщі, що допоможе навіть такій категорії населення, як студенти, стати частиною SuperEnduro, адже не потрібно буде надовго відволікатися від навчання. Завдяки дуже високим оцінкам попередніх раундів, випущених організатором основного циклу чемпіонату світу, TAURON, Arena Krakow втретє прийматиме найкращих гравців з усього світу. До слова, під час двох попередніх випусків, Тадеуш «Тадді» Блаусяк залишився непереможним на своїй Батьківщині. Чи зможе він додати третю перемогу до своєї скарбнички досягнень та отримати HATTRICK на домашньому полі? Це все відвідувачі зможуть побачити вже 8 грудня.

Друга зупинка відбудеться 5 січня на німецькій арені Sachsen. Там, безумовно, буде можливість поспостерігати за Мануелем Леттенбліхлером, який на даний час носить титул лідера нового циклу World Enduro Super/WESS/.

Третій раунд відбудеться 26 січня у Мадриді. Претенденти на виграшний титул будуть вже на півдорозі до заповітної мети. Варто зауважити, що поки ще не відомі повні стартові списки, але, за останніми заявами можна очікувати, що місцевий герой Альфредо Гомес продемонструє свій максимум, який у супроводі відданих шанувальників може бути досить заплутаним та суттєво вплинути на результати.Четверта битва у сезоні — повна новинка. 9 лютого погляд на світове мото буде зосереджений з арени Будапешта. Саме 09.02.2010 Угорщина вперше проведе цикл чемпіонату світу SuperEnduro, надаючи прихильникам довгоочікувану можливість підбадьорювати гравців земної кулі під час їх запеклої конкуренції.
Через місяць, у шанувальників мотоспорту буде можливість зустріти нового чемпіона світу. Фінальний поєдинок сезону відбудеться 9 березня у Більбао.

Календар сезону 2019 року

— 8 грудня 2018 року | Краків/Арена TAURON, Польща
— 5 січня 2019 року | Riesa/Sachsen Arena, Німеччина
— 26 січня 2019 року | Мадрид/Каджая Магіка, Іспанія
— 9 лютого 2019 року | Budapeszt/Papp Laszlo Sportarena, Угорщина
— 9 березня 2019 року | Більбао/Bizkaja Arena, Іспанія
Додаткова інформація: https://www.super-enduro.com.pl/Як вже раніше згадувалося, Краківський хет-трик — Чемпіонат світу SUPERENDURO втретє у Кракові. Після успіху краківських раундів Кубка світу у 2016 та 2017 років, кращі спортсмени цієї дисципліни повернуться на стадіон TAURON Arena у Кракові. Гран-прі Польщі традиційно почне новий сезон боротьби за титул чемпіона світу у цій вимогливій дисципліні. Схема, побудована з 1000 м3 землі, величезних шин, колод з дерева та валунів, перевіряє навички конкурентів, які будуть брати участь у цій боротьбі за звання чемпіона світу з мотоспорту.
Патроном заходу є переможець ралі Дакар-Ракар — Рафал Сонік.
Будь з нами 8 грудня TAURON Arena Krakow, Республіка Польща, щоб підбадьорити польських гравців та відчути сильну дозу адреналіну від екстремальної події.
Квитки на цей унікальний захід доступні на веб-сайті EVENTIM.PL та у салонах EMPIK всієї країни.

Підписуйтесь на наш Telegram канал та першими дізнавайтесь про акції, стипендії та знижки.

Підписатися

Знижка 50% на вступ до Польщі 2025 + Курс при ВНЗ

Акція 499 євро 250 євро

Вступайте на осінь 2025 та отримуйте знижку 50% на пакет "Все включено", гарантоване зарахування, підбір житла і курс польської у ВНЗ

Допомога тим, хто вступає до Польщі самостійно

Допомога при самостійному вступі

Вступаєте до Польщі самостійно? Виникли питання стосовно вступу? Відправте безкоштовну заявку на надання допомоги нашими спеціалістами.

Розрахуйте вартість навчання в Польщі

Калькулятор вартості

Розрахуйте вартість навчання в університеті, проживання, харчування та побутових витрат в Польщі під час навчання у зручному калькуляторі вартості.

Підберіть спеціальність та університет

Пошук спеціальності

Скористайтесь зручним пошуком, щоб підібрати спеціальність своєї мрії та обрати університет для вступу, в залежності від міста, освітнього рівня та мови, на якій Ви плануєте навчатись.

ГІД студента Польщі

Завантажте ГІД студента Польщі

Дізнайтесь актуальну інформацію про вступ, навчання та проживання в Польщі.

  • Стипендії та знижки
  • Вартість навчання
  • Необхідний рівень знання польської мови
  • Підтримка студентів
  • Документи необхідні для вступу
  • та багато іншого

Останні статті та новини