Чемпионат мира SuperEnduro: сезонный календарь 2019

7867
Facebook Twitter
Чемпионат мира SuperEnduro: сезонный календарь 2019

Новый сезон чемпионатов мира по мотоспорту начнется в декабре! Как и раньше, данное событие открыто для посещения всеми желающими пощекотать свои нервы и поболеть за любимого представителя.

Три місяці запеклої конкуренції, п'ять європейських міст, тисячі спраглих до спортивних емоцій прихильників та боротьба світового класу за титул переможця. Новий сезон чемпіонатів світу з мотоспорту почнеться у грудні! Як і раніше, ця подія відкрита для відвідування усіма охочими полоскотати свої нерви та повболівати за улюбленого представника. Вже сьогодні можна ознайомитися з розкладом змагань, щоб мати можливість правильно спланувати відпустку та візит до європейських держав, які приймають подію.

Інавгураційний раунд традиційно пройде у Польщі, що допоможе навіть такій категорії населення, як студенти, стати частиною SuperEnduro, адже не потрібно буде надовго відволікатися від навчання. Завдяки дуже високим оцінкам попередніх раундів, випущених організатором основного циклу чемпіонату світу, TAURON, Arena Krakow втретє прийматиме найкращих гравців з усього світу. До слова, під час двох попередніх випусків, Тадеуш «Тадді» Блаусяк залишився непереможним на своїй Батьківщині. Чи зможе він додати третю перемогу до своєї скарбнички досягнень та отримати HATTRICK на домашньому полі? Це все відвідувачі зможуть побачити вже 8 грудня.

Друга зупинка відбудеться 5 січня на німецькій арені Sachsen. Там, безумовно, буде можливість поспостерігати за Мануелем Леттенбліхлером, який на даний час носить титул лідера нового циклу World Enduro Super/WESS/.

Третій раунд відбудеться 26 січня у Мадриді. Претенденти на виграшний титул будуть вже на півдорозі до заповітної мети. Варто зауважити, що поки ще не відомі повні стартові списки, але, за останніми заявами можна очікувати, що місцевий герой Альфредо Гомес продемонструє свій максимум, який у супроводі відданих шанувальників може бути досить заплутаним та суттєво вплинути на результати.

Четверта битва у сезоні — повна новинка. 9 лютого погляд на світове мото буде зосереджений з арени Будапешта. Саме 09.02.2010 Угорщина вперше проведе цикл чемпіонату світу SuperEnduro, надаючи прихильникам довгоочікувану можливість підбадьорювати гравців земної кулі під час їх запеклої конкуренції.

Через місяць, у шанувальників мотоспорту буде можливість зустріти нового чемпіона світу. Фінальний поєдинок сезону відбудеться 9 березня у Більбао.

Календар сезону 2019 року

— 8 грудня 2018 року | Краків/Арена TAURON, Польща

— 5 січня 2019 року | Riesa/Sachsen Arena, Німеччина

— 26 січня 2019 року | Мадрид/Каджая Магіка, Іспанія

— 9 лютого 2019 року | Budapeszt/Papp Laszlo Sportarena, Угорщина

— 9 березня 2019 року | Більбао/Bizkaja Arena, Іспанія

Додаткова інформація: https://www.super-enduro.com.pl/Як вже раніше згадувалося, Краківський хет-трик — Чемпіонат світу SUPERENDURO втретє у Кракові. Після успіху краківських раундів Кубка світу у 2016 та 2017 років, кращі спортсмени цієї дисципліни повернуться на стадіон TAURON Arena у Кракові. Гран-прі Польщі традиційно почне новий сезон боротьби за титул чемпіона світу у цій вимогливій дисципліні. Схема, побудована з 1000 м3 землі, величезних шин, колод з дерева та валунів, перевіряє навички конкурентів, які будуть брати участь у цій боротьбі за звання чемпіона світу з мотоспорту.

Патроном заходу є переможець ралі Дакар-Ракар — Рафал Сонік.

Будь з нами 8 грудня TAURON Arena Krakow, Республіка Польща, щоб підбадьорити польських гравців та відчути сильну дозу адреналіну від екстремальної події.

Квитки на цей унікальний захід доступні на веб-сайті EVENTIM.PL та у салонах EMPIK всієї країни.

Подписывайтесь на наш Telegram канал и первыми узнавайте об акциях, стипендиях и скидках.

Подписаться

Скидка 200-300 евро при поступлении в Академию Вистула

Предложение

Поступайте на осень 2023 года в Академию Вистула и оплачивайте обучение с эксклюзивной скидкой

Заканчивается

Помощь тем, кто поступает в Польшу самостоятельно

Помощь при самостоятельном поступлении

Поступаете в Польшу самостоятельно? Возник вопрос о поступлении? Отправьте бесплатную заявку на оказание помощи нашими специалистами.

Рассчитайте стоимость обучения в Польше

Калькулятор стоимости

Рассчитайте стоимость обучения в университете, проживание, питание и бытовые расходы в Польше во время обучения в удобном калькуляторе стоимости.

Подберите специальность и университет

Поиск специальности

Воспользуйтесь удобным поиском, чтобы подобрать специальность своей мечты и выбрать университет для поступления, в зависимости от города, образовательного уровня и языка, на котором Вы планируете обучаться.

ГИД студента Польши

Скачайте ГИД студента Польши

Узнайте актуальную информацию о поступлении, обучении и проживании в Польше.

  • Стипендии и скидки
  • Стоимость обучения
  • Необходимый уровень знания польского языка
  • Поддержка студентов
  • Документы необходимые для поступления
  • и многое другое

Последние статьи и новости