Аспірантура у WWSIS «HORYZONT» — набір 2019/2020 триває!

8679
Facebook Twitter
Аспірантура у WWSIS «HORYZONT» — набір 2019/2020 триває!

Вроцлавський університет прикладної інформатики «Horyzont» (Wrocławska Wyższa Szkoła Informatyki Stosowanej «Horyzont») пропонує аспірантуру в області комп'ютерних наук. Дізнайтеся більше про пропозицію університету!

Вроцлавський університет прикладної інформатики «Horyzont» (Wrocławska Wyższa Szkoła Informatyki Stosowanej «Horyzont») пропонує аспірантуру в області комп'ютерних наук. Навчання у WWSIS зацікавить всіх локальних та іноземних студентів. Дізнайтеся більше про пропозицію університету!

Аспірантура у столиці Силезії у WWSIS

Дана установа освіти готує конкурентоспроможних фахівців, як для локального, так і глобального працевлаштування. Ось напрямки, які пропонує університет:

  • Розробка програмного забезпечення — Java Web Developer.
  • Розробка програмного забезпечення — Бази даних.
  • Програмна інженерія — Програмування.
  • Комп'ютерна графіка з елементами промислового дизайну.
  • Мультимедійні технології — цифрова фотографія

Для кого призначена аспірантура?

У 21 столітті освіта людей набуває все більшого значення, ринок праці у Вроцлаві змінюється дуже динамічно. Зміни, які стосуються цілком цієї європейської держави, зачіпають всіх випускників вищих навчальних закладів. Пропозиція післядипломного навчання адресована особам, зацікавленим у придбанні та/або підвищенні кваліфікації.

Випускник будь-якої програми бакалаврату, або освітньо-кваліфікаційних рівнів “інженер" або "магістр" може стати аспірантом. Аспірантура у WWSIS забезпечує поєднання двох екстремальних напрямків та придбання знань у широкому діапазоні. Студенти забезпечуються всіма лабораторіями та спеціалізованими інструментами, необхідними для набуття практичних навичок.

Набір 2019/2020. Що потрібно знати кандидатам на навчання?

Набір студентів відбувається на підставі порядку подачі заявок або процедури прийняття на навчання. Він проводиться виключно протягом зимового семестру (триває до 15 вересня 2019 року). Кількість місць обмежена, тому якщо Ви націлені на вступ до аспірантури цього закладу освіти, варто реєструватися вже сьогодні. Всі подробиці на офіційному сайті: https://www.horyzont.eu/

Вивчення комп'ютерних наук, автоматизації та робототехніки або біоінформатики обійдеться від 340 злотих/місяць.

Дослідження з "Горизонт" англійською мовою

WWSIS «Горизонт» пропонує інженерні дослідження (перший цикл) англійською мовою. У 2019/2020 навчальному році можна вивчати курси в області інформаційних технологій (інформатика), де всі лекції, заняття та семінари проводяться англійською мовою. Видатні експерти з Польщі та з-за кордону, вивчення англійської мови крізь призму улюбленої спеціальності — це реальне вікно у світ, котре відкриває можливості для професійного розвитку. Англійська є міжнародною мовою спілкування у сфері інформатики. Диплом з англійського курсу — це кар'єрний пропуск у міжнародні компанії у Польщі та світі. З'являється шанс встановити міжнародні контакти та познайомитися з людьми з різних культур (наприклад, з Індії, Китаю, Канади або Східної Європи). Ви хочете вчитися у дійсно міжнародному середовищі? Виберіть своє навчання англійською мовою!

Плата за ці курси становить 675 злотих/місяць.

Варто зауважити, що у разі, якщо Ви не знайшли необхідну спеціальність у запропонованій установі освіти, можна придивитися до пропозицій таких обраних університетів, як: Академії Фінансів та Бізнесу Вістула, Університету Суспільних наук або Вроцлавської Політехніки. Навчання у Польщі у напрямку інформаційних технологій має попит, оскільки є порівняно недорогим, але якісним. Дипломовані фахівці не залишаться без роботи, тому так багато молодих людей бажає отримати відповідну освіту. Пропозиція здатна задовольнити попит, тому Ви завжди знайдете ВНЗ та ІТ-спеціальність для себе.

Підписуйтесь на наш Telegram канал та першими дізнавайтесь про акції, стипендії та знижки.

Підписатися

Знижка 150-200 євро при вступі у Вроцлавську Академію Бізнесу

Пропозиція

Вступайте на осінь 2024 у Вроцлавську Академію Бізнесу та оплачуйте навчання з ексклюзивною знижкою

Допомога тим, хто вступає до Польщі самостійно

Допомога при самостійному вступі

Вступаєте до Польщі самостійно? Виникли питання стосовно вступу? Відправте безкоштовну заявку на надання допомоги нашими спеціалістами.

Розрахуйте вартість навчання в Польщі

Калькулятор вартості

Розрахуйте вартість навчання в університеті, проживання, харчування та побутових витрат в Польщі під час навчання у зручному калькуляторі вартості.

Підберіть спеціальність та університет

Пошук спеціальності

Скористайтесь зручним пошуком, щоб підібрати спеціальність своєї мрії та обрати університет для вступу, в залежності від міста, освітнього рівня та мови, на якій Ви плануєте навчатись.

ГІД студента Польщі

Завантажте ГІД студента Польщі

Дізнайтесь актуальну інформацію про вступ, навчання та проживання в Польщі.

  • Стипендії та знижки
  • Вартість навчання
  • Необхідний рівень знання польської мови
  • Підтримка студентів
  • Документи необхідні для вступу
  • та багато іншого

Останні статті та новини