Актуальні ціни на навчання у Польщі 2018 року

8356
Facebook Twitter
Актуальні ціни на навчання у Польщі 2018 року

У цій статті ми розповімо про те, чи змінилася вартість навчання у польських університетах, а також які перспективи працевлаштування з дипломом однієї з освітніх структур РП.

В Україні, на сьогодні, ціни стрімко підвищуються на все, починаючи від продуктів та предметів першої необхідності, закінчуючи послугами вищої освіти. При цьому як якість першого, так і другого залишається абсолютно незмінною. На жаль, як зазначають експерти сфери бізнесу, підприємництва та інших областей, після навчання в українських закладах вищої освіти, на вітчизняний ринок праці виходять дипломовані фахівці з низьким рівнем підготовки, та знаннями, які не відповідають тенденціям та вимогам. Як же йдуть справи у сусідній Республіці Польща, якій вже кілька років поспіль віддають перевагу не тільки абітурієнти з Європи, а й наші співвітчизники, які прагнуть розвиватися в європейському суспільстві? У цій статті ми розповімо про те, чи змінилася вартість навчання у польських університетах, а також які перспективи працевлаштування з дипломом однієї з освітніх структур РП.

Ціни на навчання в університетах Польщі на 2018 рік

Як показує практика випускників, а також висококваліфікованих фахівців UP-STUDY, найбільш перспективно українцям й іншим іноземцям навчатися у приватних польських установах вищої освіти. Адже тільки такі структури здатні просувати своїх студентів на міжнародний ринок праці. Також вони славляться високим рівнем якості та справедливою платою за навчальний рік. Зважаючи на це, розглянемо найперспективніші ВНЗ у 2018 році:

1. Академія фінансів та бізнесу Вістула у Варшаві. Маючи широку пропозицію актуальних спеціальностей, ВНЗ пропонує навчання як польською, так і англійською мовою. Вартість польськомовних програм знаходиться у діапазоні 1200-1750 євро на рік, в залежності від напрямку та науково-кваліфікаційного ступеня.

Англомовні програми обходяться 2000-2500 євро, а МВА — 4000 євро за рік навчання. Ця академія є одним з небагатьох університетів, який пропонує крім стаціонару та заочного відділення, дистанційне навчання.

2. Університет бізнесу у Вроцлаві. З платою у 1100-1450 євро за рік можна вибрати будь-який з топових напрямків.

3. Академія суспільних наук у Варшаві. Пропонує, як спеціальності гуманітарного напрямку, так і бізнес-спеціальності та має доступну плату у 1095-1952 євро.

4. Університет банківської справи у Вроцлаві. Перспективна вища бізнес-школа, навчання в якій обійдеться 1036-1214 євро.

Перспективи після отримання польського диплома

Щоб отримати всі можливі вигоди, які здатні надати польські ВНЗ, необхідно докласти належну кількість зусиль. Варто, крім навчання в університеті, брати участь у програмах міжнародного обміну, знаходити підробіток для набуття практичного досвіду, займатися самоосвітою, отримувати додаткові навички, наприклад, навчитися керувати автомобілем, освоїти тайм менеджмент або навчатися азам програмування. Тоді Ви з легкістю відкриєте весь спектр перспектив, серед яких:

— швидке працевлаштування у міжнародну компанію;

— конкурентна заробітна плата;

— розкриття власного потенціалу;

— можливість відкриття власного бізнесу як в РП, так і далеко за кордоном;

— життя та облаштований побут в європейському суспільстві.

Підбиваючи підсумки, підкреслимо, що університети Польщі практично не змінили цін на навчання у 2018 році. Вони не тільки є одними з найдоступніших в Європі, але і не перевищують тих, які на сьогодні встановили ВНЗ України. Проте перспективи, які відкриваються з польським дипломом у рази вище, адже він котується у всіх індустріально розвинених країнах. Фахівці з польською кваліфікацією цінуються як місцевими, так і іноземними роботодавцями, що збільшує Ваші шанси на швидке працевлаштування та стрімкий розвиток кар'єри

Підписуйтесь на наш Telegram канал та першими дізнавайтесь про акції, стипендії та знижки.

Підписатися

Знижка 50% на вступ до Польщі 2025 + Курс при ВНЗ

Акція 499 євро 250 євро

Вступайте на осінь 2025 та отримуйте знижку 50% на пакет "Все включено", гарантоване зарахування, підбір житла і курс польської у ВНЗ

Закінчується

Допомога тим, хто вступає до Польщі самостійно

Допомога при самостійному вступі

Вступаєте до Польщі самостійно? Виникли питання стосовно вступу? Відправте безкоштовну заявку на надання допомоги нашими спеціалістами.

Розрахуйте вартість навчання в Польщі

Калькулятор вартості

Розрахуйте вартість навчання в університеті, проживання, харчування та побутових витрат в Польщі під час навчання у зручному калькуляторі вартості.

Підберіть спеціальність та університет

Пошук спеціальності

Скористайтесь зручним пошуком, щоб підібрати спеціальність своєї мрії та обрати університет для вступу, в залежності від міста, освітнього рівня та мови, на якій Ви плануєте навчатись.

ГІД студента Польщі

Завантажте ГІД студента Польщі

Дізнайтесь актуальну інформацію про вступ, навчання та проживання в Польщі.

  • Стипендії та знижки
  • Вартість навчання
  • Необхідний рівень знання польської мови
  • Підтримка студентів
  • Документи необхідні для вступу
  • та багато іншого

Останні статті та новини