АКЦІЯ! Безкоштовно отримай курс польської на рівень В2 у Польщі (2 міс.) та Україні (4 міс.)!

6215
Facebook Twitter
АКЦІЯ! Безкоштовно отримай курс польської на рівень В2 у Польщі (2 міс.) та Україні (4 міс.)!

Подавай документи на вступ до Польщі за Програмою UP-STUDY до 28.02.2018 та отримуй безкоштовний курс 6 місяців від нульового рівня до В2 (4 місяці в Україні + 2 місяці в Польщі). Екслюзивна акція для учасників UP-STUDY.


Акція закінчилася. Подавай документи на вступ до Польщі за Програмою UP-STUDY до 28.02.2018 та отримуй безкоштовний курс 6 місяців від нульового рівня до В2 (4 місяці в Україні + 2 місяці в Польщі). Екслюзивна акція для учасників UP-STUDY.

Що пропонує програма курсу і в чому її перевага?

У 2018 році UP-STUDY, спільно з Університетами Академія "Вістула" у Варшаві та Університетом Бізнесу "Хендльова" у Вроцлаві, пропонує своїм студентам абсолютно безкоштовно брати участь в ексклюзивному проекті з вивчення польської мови від нуля до В2 за 6 місяців, — 4 місяці (50 годин) курсів польської в Україні з викладачем вищої категорії та 2 місяці (200 годин) в Польщі при університеті з педагогами-викладачами, які є носіями мови. Окрім стандартного курсу, абітурієнт зможе пройти адаптаційний період у Польщі, вивчити всю термінологію, яка притаманна саме його факультету в обраному ВУЗі та отримати безцінний досвід роботи в інтернаціональних групах, зі студентами із різних куточків світу.

Програма курсу створена для легкого засвоєння матеріалу, згідно сучасних методичних планів, навчання відбувається у інтерактивних міні групах, націлене на інтенсивне і досконале вивчення мови, граматики, слів та термінології і, найголовніше, не коштує ні абітурієнту, ні його батькам жодного євро. Відтепер не потрібно відвідувати нудні курси, на які більшість абітурієнтів банально не встигає, через напружену програму навчання в 11 класі, ЗНО, ДПА тощо, а тим паче платити кошти, які в результаті не дають бажаний результат. Запропонована ними методика вивчення (4 місяці польської в Києві та 2 місяці (200 годин) у Варшаві або Вроцлаві) мінімізовує витрати часу на відвідування курсів в Україні, створює усі умови для успішного завершення навчання в 11 класі, і пріоритетно пропонує цікаву та різноманітну програму у Польщі, де студент може повністю поринути у світ польської мови і паралельно з тим відпочити (курси в Польщі проходять у серпні-вересні), дослідити місто, у якому буде навчатися, а на вихідних, за бажанням, відвідати Париж, Прагу, Берлін тощо.

Для того, щоб брати участь у безкоштовному 6-ти місячному курсі польської мови, — зареєструйтеся у програмі UP-STUDY до кінця лютого 2018 та стань абітурієнтом одного з обраних ВУЗів Польщі (Академія "Вістула" у Варшаві та Університет Бізнесу "Хендльова" у Вроцлаві).

ВИМОГИ ДО УЧАСНИКІВ АКЦІЇ:

— Вступати на 2018/19 навчальних років— До 28.02.2018 подати документи до вступу в представництві UP-STUDY (Київ та представництва (уточнюйте наявність акційних місць у представництві UP-STUDY у Вашому місті)— Вступати у один із двох ВНЗ: Академія Фінансів та Бізнесу Вістула (ВАРШАВА) або Вроцлавський Університет Бізнесу (ВРОЦЛАВ) — На момент подачі навчатися у 11 класі або ВНЗ, технікумі чи ліцеї— На момент подачі документів бути віком 15-24 роки— Зателефонувати для запису на подачу документів у період з 10:00 1.01.18 по 12:00 28.02.18— Подати документи по акції є можливим у період з 1.01 по 28.02 (в обрані по телефону день та час)— Вчасно розпочати проходження безкоштовного курсу в Україні (4 місяці)— Вчасно прибути до Польщі на проходження безкоштовного курсу в Польщі (2 місяці)

Підписуйтесь на наш Telegram канал та першими дізнавайтесь про акції, стипендії та знижки.

Підписатися

Знижка 50% на вступ до Польщі 2025 + Курс при ВНЗ

Акція 499 євро 250 євро

Вступайте на осінь 2025 та отримуйте знижку 50% на пакет "Все включено", гарантоване зарахування, підбір житла і курс польської у ВНЗ

Допомога тим, хто вступає до Польщі самостійно

Допомога при самостійному вступі

Вступаєте до Польщі самостійно? Виникли питання стосовно вступу? Відправте безкоштовну заявку на надання допомоги нашими спеціалістами.

Розрахуйте вартість навчання в Польщі

Калькулятор вартості

Розрахуйте вартість навчання в університеті, проживання, харчування та побутових витрат в Польщі під час навчання у зручному калькуляторі вартості.

Підберіть спеціальність та університет

Пошук спеціальності

Скористайтесь зручним пошуком, щоб підібрати спеціальність своєї мрії та обрати університет для вступу, в залежності від міста, освітнього рівня та мови, на якій Ви плануєте навчатись.

ГІД студента Польщі

Завантажте ГІД студента Польщі

Дізнайтесь актуальну інформацію про вступ, навчання та проживання в Польщі.

  • Стипендії та знижки
  • Вартість навчання
  • Необхідний рівень знання польської мови
  • Підтримка студентів
  • Документи необхідні для вступу
  • та багато іншого

Останні статті та новини