Академія Соціальних Наук в Лодзі. Критерії відбору перспективного ВНЗ

6849
Facebook Twitter
Академія Соціальних Наук в Лодзі. Критерії відбору перспективного ВНЗ

Стаття буде корисна для всіх абітурієнтів, які цікавляться навчанням за кордоном в гуманітарному напрямку, адже ми розглянемо один з найперспективніших ВНЗ — Академію Соціальних Наук в Лодзі.

Те, що Академія Соціальних Наук в Лодзі (Społeczna Akademia Nauk w Łodzi, SAN) посіла друге місце в загальнопольському рейтингу — це далеко не єдина її перевага. Одним з найважливіших завдань, яке ефективно вирішує академія є надання послуг освіти для студентів різних країн таким чином, щоб, на виході з ВНЗ, кваліфікація фахівців відповідала тенденціям та потребам ринку праці. SAN сміливо можна назвати дружнім-науковим товариством, де всі: студенти, викладачі, аспіранти, наукові співробітники та дослідники об'єднують зусилля та прагнуть однієї мети — підготовка висококласних фахівців та динамічний розвиток ВНЗ в усіх напрямках. Стаття буде корисна для всіх абітурієнтів, які цікавляться навчанням за кордоном в гуманітарному напрямку, адже ми розглянемо один з найперспективніших ВНЗ, який знаходиться за межами столиці — Академію Соціальних Наук в Лодзі.

Особливості навчання та спеціальності SAN

Для того, щоб бути впевненим у перспективності обраного закладу вищої освіти, варто порівняти його з критеріями: локація, наявність програм обміну, співвідношення ціни/якості, ширину вибору факультетів, широта викладацького складу та позиція в рейтингах. Якщо Ви хочете втекти від столичної метушні, та переміститися в місто кінематографа, з населенням в майже 700 тисяч, тоді варто вибрати Лодзь, з її Академією Соціальних Наук. У ВНЗ навчається понад п'ять тисяч осіб, та зовсім не багато іноземців, не більше ста. Досить великий вибір спеціальностей, серед яких особливою популярністю користуються: Інформатика, Графіка, Архітектура, Косметологія, Журналістика та Фінанси. Всі спеціальності викладаються польською мовою, вартість залежить від обраного напрямку та знаходиться в діапазоні від 971 до 1276 євро за рік навчання. Також, існує можливість отримання подвійного диплома з Clark University, річна вартість навчання складає 1723 євро.

Позауніверситетська діяльність та перспективи працевлаштування

За більш ніж двадцятирічну діяльність, цей вищий навчальний заклад налагодив дружні та професійні контакти не тільки з установою Кларк, але і з іншими університетами в Сполучених Штатах, Європі, Канаді, Бразилії, Чилі. ВНЗ пишається своєю найбільшою базою університетів-партнерів, в яких можуть навчатися та отримувати стипендію студенти, за програмою обміну, а також участю в програмі ERASMUS. Кожен студент може реалізувати свій творчий або спортивний потенціал, бо при вищому навчальному закладі діють «Клуби за інтересами», секції заняття спортом, а також, «Бюро кар'єри», які допоможуть знайти підробіток на час навчання, або гідну вакансію на роботу, після отримання диплома. Дане бюро постійно влаштовує зустрічі з потенційними роботодавцями, допомагає знайти місце проходження оплачуваної практики.

Також, співробітники займаються зі студентами питаннями проходження співбесіди, або підказують, як правильно скласти мотиваційний лист. Перевагою навчання в головному корпусі Лодзинського ВНЗ є шанс отримання високоякісної освіти, на рівні з варшавським SAN, але з платою на 200 євро менше.Отже, вважаючи за краще місто, далеко від столиці, з перспективами швидкого працевлаштування, спеціалісти UP-STUDY рекомендують вибирати Лодзь, з його Університетом Соціальних Наук. Крім європейського диплома, з доступною вартістю, установа відрізняється особливою атмосферою доброзичливості та згуртованості. У вільний від навчання час, більшість студентів знаходять підробітки, завдяки яким, можуть оплатити витрати на навчання та інші супровідні витрати. Є можливість, також, відвідати різні фестивалі, бо в місті їх досить багато в будь-яку пору року, а також, оглянути та вивчити пам'ятки, які дійшли до нашого часу.

Підписуйтесь на наш Telegram канал та першими дізнавайтесь про акції, стипендії та знижки.

Підписатися

Закриття набору 2024 - ОНЛАЙН День відкритих дверей

Пропозиція

Відвідайте ОНЛАЙН День відкритих дверей та дізнайтеся як встигнути вступити на осінь 2024

Допомога тим, хто вступає до Польщі самостійно

Допомога при самостійному вступі

Вступаєте до Польщі самостійно? Виникли питання стосовно вступу? Відправте безкоштовну заявку на надання допомоги нашими спеціалістами.

Розрахуйте вартість навчання в Польщі

Калькулятор вартості

Розрахуйте вартість навчання в університеті, проживання, харчування та побутових витрат в Польщі під час навчання у зручному калькуляторі вартості.

Підберіть спеціальність та університет

Пошук спеціальності

Скористайтесь зручним пошуком, щоб підібрати спеціальність своєї мрії та обрати університет для вступу, в залежності від міста, освітнього рівня та мови, на якій Ви плануєте навчатись.

ГІД студента Польщі

Завантажте ГІД студента Польщі

Дізнайтесь актуальну інформацію про вступ, навчання та проживання в Польщі.

  • Стипендії та знижки
  • Вартість навчання
  • Необхідний рівень знання польської мови
  • Підтримка студентів
  • Документи необхідні для вступу
  • та багато іншого

Останні статті та новини