Україно-польська програма UP-STUDY "Навчання в Польщі"

7912
Facebook Twitter
Україно-польська програма UP-STUDY "Навчання в Польщі"

Програма "Навчання в Польщі" - це якісна європейська освіта за українською ціною, гарантований вступ без знання польської та більш ніж 350 спеціальностей та факультетів на вибір.

Програма "Навчання в Польщі" - це якісна європейська освіта за українською ціною, гарантований вступ без знання польської та більш ніж 350 спеціальностей та факультетів на вибір.

Освіта в Польщі

Освіта в Польщі - це шенгенська віза, можливість відвідати країни Європи, побачити Париж, Рим, Швейцарію. Високі зарплати та низькі ціни, робочий день до 16 годин, немає поняття «Обідня перерва». Нація не п'є, кожен громадянин намагається вести здоровий спосіб життя. Високий рівень соціального захисту: медицина безкоштовна, житло доступне!

При цьому навчання може бути безкоштовним або зі спеціальними стипендіями для українських студентів. А у випадку платної форми навчання навчання, ціни значною мірою не певищуватимуть вітчизняних.

Особливості навчання

Особливий процес навчання в Польщі дасть не тільки відмінні знання, а й незабутні враження. Дипломи польських вузів високо цінується не тільки в країнах Європи, але і в більшості держав світу. Отримавши гідну освіту в Польщі, і диплом відповідний Міжнародним нормам класифікації освіти (ISCED), перед молодими людьми відкриваються широкі перспективи гідного працевлаштування, майже в будь-якій країні світу.

Велика вигода для наших студентів в тому, що вартість навчання така ж, або навіть нижча, ніж в Україні! Розцінки на проживання, харчування і транспорт, так само нижчі, ніж українські. Для іноземців дозволяється працювати під час канікул.

Підписуйтесь на наш Telegram канал та першими дізнавайтесь про акції, стипендії та знижки.

Підписатися

Знижка 50% на вступ до Польщі 2024 + Курс при ВНЗ

Акція 499 євро 250 євро

Вступайте на осінь 2024 та отримуйте знижку 50% на пакет "Все включено", гарантоване зарахування, підбір житла і курс польської у ВНЗ

Допомога тим, хто вступає до Польщі самостійно

Допомога при самостійному вступі

Вступаєте до Польщі самостійно? Виникли питання стосовно вступу? Відправте безкоштовну заявку на надання допомоги нашими спеціалістами.

Розрахуйте вартість навчання в Польщі

Калькулятор вартості

Розрахуйте вартість навчання в університеті, проживання, харчування та побутових витрат в Польщі під час навчання у зручному калькуляторі вартості.

Підберіть спеціальність та університет

Пошук спеціальності

Скористайтесь зручним пошуком, щоб підібрати спеціальність своєї мрії та обрати університет для вступу, в залежності від міста, освітнього рівня та мови, на якій Ви плануєте навчатись.

ГІД студента Польщі

Завантажте ГІД студента Польщі

Дізнайтесь актуальну інформацію про вступ, навчання та проживання в Польщі.

  • Стипендії та знижки
  • Вартість навчання
  • Необхідний рівень знання польської мови
  • Підтримка студентів
  • Документи необхідні для вступу
  • та багато іншого

Останні статті та новини