Нові представництва у містах: Суми, Полтава, Рівне, Краматорськ та Житомир

8212
Facebook Twitter
Нові представництва у містах: Суми, Полтава, Рівне, Краматорськ та Житомир

Ми раді проінформувати Вас, що з жовтня 2016 року відкрито нові представництва UP-STUDY у 5 містах України. Прийом документів вже розпочато.

Ми раді проінформувати Вас, що з жовтня 2016 року відкрито нові представництва UP-STUDY у містах: Суми, Полтава, Рівне, Краматорськ та Житомир. Прийом документів на спеціальних умовах

вже розпочато.

Подача документів у нових представництвах

Для мешканців міст: Суми, Полтава, Рівне, Краматорськ, Житомир та прилеглих районів, відтепер, стало простіше вступити до польських університетів. Достатньо лише записатися у представництво у своєму місті на подачу документів, обрати ВНЗ та факультет. UP-STUDY гарантує Вам зарахування, якісну підготовку документів, підбір житла та програму підтримки у Польщі UP-SUPPORT протягом трьох років навчання.

Станом на жовтень 2016 року, Центр польської освіти UP-STUDY є найбільшою в Україні мережею освітніх центрів зі спеціалізацією "Навчання у Польщі для українців". Представництва функціонують у 27-ми найбільших містах та столиці Києві. Всі абітурієнти можуть розраховувати на безкоштовну консультацію, щодо вибору майбутньої спеціальності та профільного ВНЗ. Процедура прийому документів у представництві займає до двох годин, по закінченню якої, виноситься рішення про зарахування.

Підписуйтесь на наш Telegram канал та першими дізнавайтесь про акції, стипендії та знижки.

Підписатися

28 стипендій на 50% знижку на навчання

Пропозиція

Для всіх учасників UP-STUDY. Бронюйте за собою місце у конкурсі прямо зараз

Допомога тим, хто вступає до Польщі самостійно

Допомога при самостійному вступі

Вступаєте до Польщі самостійно? Виникли питання стосовно вступу? Відправте безкоштовну заявку на надання допомоги нашими спеціалістами.

Розрахуйте вартість навчання в Польщі

Калькулятор вартості

Розрахуйте вартість навчання в університеті, проживання, харчування та побутових витрат в Польщі під час навчання у зручному калькуляторі вартості.

Підберіть спеціальність та університет

Пошук спеціальності

Скористайтесь зручним пошуком, щоб підібрати спеціальність своєї мрії та обрати університет для вступу, в залежності від міста, освітнього рівня та мови, на якій Ви плануєте навчатись.

ГІД студента Польщі

Завантажте ГІД студента Польщі

Дізнайтесь актуальну інформацію про вступ, навчання та проживання в Польщі.

  • Стипендії та знижки
  • Вартість навчання
  • Необхідний рівень знання польської мови
  • Підтримка студентів
  • Документи необхідні для вступу
  • та багато іншого

Останні статті та новини