5 причин вчитися на Заході Республіки Польща

1065
Facebook Twitter
5 причин вчитися на Заході Республіки Польща

Якщо Ви шукаєте гідний польський ВНЗ для отримання затребуваної професії з невеликими витратами, Вам безперечно варто прочитати цю статтю.

В учнів випускних класів з України, та будь-якої іншої країни, в останній рік навчання у школі дуже багато справ, які потрібно розв’язати невідкладно. Треба не тільки з максимально високим балом закінчити установу середньої освіти, а й вибрати університет, в якому перспективно отримувати бажану професію. Та і який напрямок вибрати, в якій країні, в якому режимі, які та як підготувати документи? Питань багато та ситуація обтяжується тим, що учень вперше у житті бере відповідальність за майбутнє на себе. Це важко, та для більшості — страшно, але все буде під силу, якщо підійти спокійно та грамотно. Ми не раз надавали інформацію щодо того, що українським учням перспективно здобувати освіту в університетах Республіки Польща. Сьогодні поговоримо, чому іноземцям добре вчитися саме у Західних містах цієї європейської держави. Якщо Ви шукаєте гідний польський ВНЗ для отримання затребуваної професії з невеликими витратами, Вам безперечно варто прочитати цю статтю.

ТОП 5 причин на користь здобуття вищої освіти у західних польських містах

Фахівці центру польської освіти UP-STUDY звертають увагу на те, що якщо Ви віддали перевагу закордонному навчанню, то, вже знаходитеся у вигіднішій позиції. Правда, тут треба особливо підкреслити, не варто сприймати факт вступу, як те, що має принести великі результати. У польських ВНЗ потрібно вчитися, набувати практичних навичок, брати участь у програмах мобільності, проходити стажування, налагоджувати взаємини з корисними людьми та всіляко прагнути до успіху. Без цього, навіть зарахування до найпрестижнішого ВНЗ нічого не дасть. Говорячи про п'ять аргументів на користь навчання на Заході РП, виділимо наступні:

  • великий вибір спеціальностей, як польською, так і англійською мовою. Кожен з ВНЗ унікальний, має насичені програми, розроблені за передовими методиками, кваліфікований викладацький та дидактичний склад, передає знання, актуальні з позиції ринку та міжнародних роботодавців;
  • доступна плата за навчальний рік. Крім того, що плата за освітній рік і так не висока, є ще можливість покрити витрати за допомогою завоювання стипендій, грантів або трудової діяльності на стажуваннях та підробітках;
  • сусідство з іншими великими містами. Це дозволяє не тільки весело та пізнавально проводити вікенди в інших країнах, але й допомагає знайти потенційного роботодавця у потрібній європейській країні;
  • велика кількість представництв міжнародних компаній. Аргумент принесе користь, як у процесі, так і після навчання, адже не потрібно їхати з Польщі, щоб працювати на транснаціональну корпорацію;
  • оскільки міста у західній частині Польщі є великими центрами логістики, інвестицій та підприємництва, створивши мережу корисних контактів можна без особливих проблем відкрити свій бізнес, просувати стартап або перезапустити раніше розпочату справу.

Наведемо приклад установ освіти, на які варто звернути увагу, бажаючи вчитися на Заході:

  1. Вроцлавський Університет Бізнесу
  2. Університет Банківської Справи у Вроцлаві
  3. Університет Банківської Справи у Познані
  4. Західнопоморський Університет Бізнесу у Щецині
  5. Вроцлавська Політехніка

Підсумовуючи, зауважимо, що вчитися у Польщі, у будь-якому із запропонованих ВНЗ або деяких обраних університетах столиці, перспективно, доступно та комфортно. Завдяки тому, що мова належить до слов'янської групи, українці, росіяни та білоруси швидко справляються з її освоєнням, а це допомагає швидше пройти період адаптації. У західних польських ВНЗ Ви знайдете топові спеціальності, отримаєте шанс вивчити не тільки професію, а й культуру регіону, але головне — можна будувати кар'єру, як під час, так і після навчання, причому працевлаштування не обмежується локальними компаніями.

Підписуйтесь на наш Telegram канал та першими дізнавайтесь про акції, стипендії та знижки.

Підписатися

Знижка 150-200 євро при вступі у Вроцлавську Академію Бізнесу

Пропозиція

Вступайте на осінь 2024 у Вроцлавську Академію Бізнесу та оплачуйте навчання з ексклюзивною знижкою

Допомога тим, хто вступає до Польщі самостійно

Допомога при самостійному вступі

Вступаєте до Польщі самостійно? Виникли питання стосовно вступу? Відправте безкоштовну заявку на надання допомоги нашими спеціалістами.

Розрахуйте вартість навчання в Польщі

Калькулятор вартості

Розрахуйте вартість навчання в університеті, проживання, харчування та побутових витрат в Польщі під час навчання у зручному калькуляторі вартості.

Підберіть спеціальність та університет

Пошук спеціальності

Скористайтесь зручним пошуком, щоб підібрати спеціальність своєї мрії та обрати університет для вступу, в залежності від міста, освітнього рівня та мови, на якій Ви плануєте навчатись.

ГІД студента Польщі

Завантажте ГІД студента Польщі

Дізнайтесь актуальну інформацію про вступ, навчання та проживання в Польщі.

  • Стипендії та знижки
  • Вартість навчання
  • Необхідний рівень знання польської мови
  • Підтримка студентів
  • Документи необхідні для вступу
  • та багато іншого

Останні статті та новини