4 березня - ОНЛАЙН Всекраїнський День відкритих дверей UP-STUDY

40899
Facebook Twitter
4 березня - ОНЛАЙН Всекраїнський День відкритих дверей UP-STUDY

Цікавитеся навчанням у Польщі? Запрошуємо Вас безкоштовно відвідати "ОНЛАЙН Всеукраїнський День відкритих дверей у офісах UP-STUDY - Навчання в Польщі 2023, 2024" та дізнатися про кращі університети Польщі та гарантовано вступити зі знижкою 50%.

В суботу 4 березня о 12:00 долучайтеся до "ОНЛАЙН Всеукраїнського Дня відкритих дверей у офісах UP-STUDY - Навчання в Польщі 2023, 2024", та отримайте максимум корисної інформації про перспективи навчання за кордоном, дізнайтеся відповіді на власні запитання та сплануйте свою вступну кампанію до польського університету. Зареєструватися та отримати запрошення →

ОНЛАЙН Всеукраїнський День відкритих дверей буде організовано для абітурієнтів з усіх куточків України, які не мали можливості відвідати День відкритих дверей у наших офісах, який відбувся 21 січня у містах: Київ, Львів, Одеса, Рівне, Вінниця, Тернопіль, Житомир, Полтава, Кропивницький, Умань та Запоріжжя

Всі присутні на онлайн заході зможуть:

  • Задати запитання, що стосуються вступу і навчання у Польщі
  • Грантовано отримати купон на додаткову знижку 500 грн на послуги зі вступу (додатково до знижки 50% на вступ)
  • Визначитися із містом, університетом і напрямком навчання у Польщі
  • Записатися на безкоштовну консультацію (у офісі або дистанційно)
  • Записатися на подачу документів на вступ зі знижкою 50% + додаткова знижка по купону 500 грн (у офісі або дистанційно)
  • Усі абітурієнти, які будуть присутні під час трансляції ОНЛАЙН Дня відкритих дверей UP-STUDY та запишуться на подачу документів (у офісі або дистанційно) зможуть отримати сувеніри від польських університетів. Обовʼязковою умовою є запис на подачу документів (заповнення Анкети студента) до четверга 9 березня 2023 року до 18:00.

Купон на додаткову знижку 500 грн

Безкоштовно зареєструйтеся на День відкритих дверей зараз та гарантовано отримайте купон на додаткову знижку 500 грн (додатково до знижки 50% на вступ) на послуги UP-STUDY. Загалом вступні послуги коштуватимуть 9400 грн (стандартна вартісь 19900 грн - еквівалент 499 євро). Посилання/запрошення на учать на Дні відкритих дверей буде надано після проходження реєстрації. Безкоштовна реєстрація на день відкритих дверей →

Як отримати запрошення на участь?

Посилання/запрошення на учать у ОНЛАЙН Днях відкритих дверей буде надано після проходження реєстрації.

Інформація від офіційних представників ВНЗ

На онлайн заході Ви зможете отримати інформацію від представниками приймальної комісії польських університетів, обрати місто та напрямок навчання, а також дізнаєтеся про:

  • Вартість навчання, проживання і харчування у Польщі
  • Перспективні напрямки та міста для навчання
  • Програми обміну у країнах ЄС і північної Америки
  • Стипендіальні гранти на навчання 
  • Перспективи працевлаштування випускників

Обмежена кількість місць в університетах у 2023 році

Важливо памʼятати, що в університетах Польщі обмежена кількість місць для іноземців. Для прикладу у 2022 році, у звʼязку із війною, яку розвʼязала росія проти України, кращі польські університети були змушені припинити набір вступників на популярні напрямки: менеджмент, журналістика, графічний дизайн, ІТ та інші вже у травні 2022 року (хоча офіційно набір тривав до жовтня 2022 року). У 2023 році ситуація є незмінною - компанія UP-STUDY, як офіційний представник приймальної комісії польських університетів в Україні, вже поінформована університетами, що вони не зможуть прийняти всіх бажаючих іноземців.

Проте, так як у польських університетах набір відбувається у порядку почерговості, то у нашої компанії є повноваження бронювання місць на вступ у ВНЗ вже зараз. Ми не тільки зарезервуємо за Вами місце у ВНЗ на бажаному Вами напрямку навчання, але і зможемо гарантувати найкращу вартість навчання (а у деяких ВНЗ і ексклюзивну знижку 150-300 євро на перший рік навчання та безкоштовний двомісячний курс польської мови у ВНЗ перед навчанням).

Тому не зволікайте із рішенням щодо вступу. Якщо Ви вже визначилися, що бажаєте здобувати вищу освіту у Польщі - розпочинайте вступ зараз, адже вступна кампанія на осінь 2023 триває вже 5 місяці і місця в університетах невпинно вичерпуються.

Чи можна буде переглянути запис трансляції?

На жаль, ми не можемо гарантувати, що нам вдасться зберегти запис трансляції, якщо під час ефіру електропостачання буде призупинено. Тому рекомендуємо Вам переглядати виступ наших спеціалістів у прямоу етері, який розпочнеться о 12:00 4 березня. Всі зареєстровані учасники/глядачі отримають сповіщення про початок. Ми рекомендуємо дивитися етер Дня відкритих дверей абітурієнтам разом із батьками, щоб не пропустити важливу інформацію.

Хто може долучитися до перегляду онлайн заходу?

  • Учні 9, 10 та 11 класів, шкіл, технікумів та ліцеїв
  • Студенти вищих навчальних закладах
  • Батьки, які мріють про освіту власних дітей у Польщі

Чекаємо Вас 4 березня о 12:00 на "ОНЛАЙН Всеукраїнському Дні відкритих дверей у офісах UP-STUDY - Навчання в Польщі 2023, 2024". Посилання/запрошення на участь у дні відкритих дверей буде надано Вам після реєстрації. Безкоштовна реєстрація на візит →

Якщо у Вас виникли запитання, щодо участі або реєстрації - зателефонуйте нам або напишіть у месенджери:

+380 (97) 744-7777 - Вайбер

+380 (50) 722-7777 - Вайбер та Телеграм

Підписуйтесь на наш Telegram канал та першими дізнавайтесь про акції, стипендії та знижки.

Підписатися

Безкоштовний курс польської мови

Пропозиція 900 грн/місяць 0 грн

Вступайте на осінь 2025 та отримуйте курс польської мови 50-100 годин безкоштовно

Закінчується

Допомога тим, хто вступає до Польщі самостійно

Допомога при самостійному вступі

Вступаєте до Польщі самостійно? Виникли питання стосовно вступу? Відправте безкоштовну заявку на надання допомоги нашими спеціалістами.

Розрахуйте вартість навчання в Польщі

Калькулятор вартості

Розрахуйте вартість навчання в університеті, проживання, харчування та побутових витрат в Польщі під час навчання у зручному калькуляторі вартості.

Підберіть спеціальність та університет

Пошук спеціальності

Скористайтесь зручним пошуком, щоб підібрати спеціальність своєї мрії та обрати університет для вступу, в залежності від міста, освітнього рівня та мови, на якій Ви плануєте навчатись.

ГІД студента Польщі

Завантажте ГІД студента Польщі

Дізнайтесь актуальну інформацію про вступ, навчання та проживання в Польщі.

  • Стипендії та знижки
  • Вартість навчання
  • Необхідний рівень знання польської мови
  • Підтримка студентів
  • Документи необхідні для вступу
  • та багато іншого

Останні статті та новини