Управління якістю продовольства і аналіз харчових продуктів

Вроцлавський Університет Природничих Наук
Вроцлавський Університет Природничих Наук

Інженер за фахом «управління якістю продовольства та аналіз харчових продуктів» — це ступінь, яка присуджується після навчання за програмою, спрямованою на вивчення сфері управління якістю рослинної та тваринної сировини для харчової промисловості.

Інженер
Освітній рівень
3.5 роки (7 семестрів)
Тривалість навчання
Польська мова
Викладання
1238 євро/рік
Вартість

Опис спеціальності

Студенти, що обрали спеціальність «управління якістю продовольства та аналіз харчових продуктів», вивчатимуть біологічні та фізико-хімічні явища, що виникають при харчовій переробці, поодинокі процеси в технологіях виробництва продуктів харчування в аспекті формування його властивостей та якості, вибирати і використовувати різні методи аналізу харчових продуктів при оцінці якості сировини, продуктів і допоміжних матеріалів, використовуваних в харчовій промисловості, а також використовувати інформаційні технології в області статистичних розрахунків.

Приклади предметів, що викладаються

Програма навчання за напрямом «управління якістю продовольства та аналіз харчових продуктів» надає студентам наступні дисципліни для вивчення:

  • Мікробіологія та паразитологія
  • Виробництво сировини
  • Харчова хімія
  • Фізіологія людини
  • Аналіз харчових продуктів та контроль якості
  • Реактиви, контрольно-вимірювальні прилади та контроль
  • Харчова токсикологія
  • Методи обробки харчових продуктів
  • Управління безпекою харчових продуктів та громадським здоров'ям
  • Системи гігієни та контролю

Ким може працювати інженер за фахом «управління якістю продовольства та аналіз харчових продуктів» після завершення навчання?

Можливостями кар'єрного росту для фахівців, що отримали диплом інженера в даній сфері, можуть бути робочі місця в самих різних галузях промисловості, включаючи підприємства та корпорації з виробництва продуктів харчування або продовольчі склади.У посадові обов'язки та навички таких фахівців входить:

  • знати методологію роботи, відповідну до професійної дійсності
  • забезпечувати дотримання всіх нормативних вимог, що стосуються безпеки харчових продуктів
  • розвивати технічні, методичні, особисті та спільні навички
  • застосовувати професійні знання до управління якістю при підготовці продуктів харчування для споживання людиною, формулюючи та захищаючи ідеї та вирішуючи проблеми

Акція, що може Вас зацікавити

Безкоштовний вступ до ВНЗ на осінь 2021 + курс

Акція 499 євро

Отримайте безкоштовно пакет "Все включено", курс 50-100 годин та підтримку 3 роки у Польщі

Зацікавив університет?

Вкажіть електронну пошту та отримайте список спеціальностей та актуальних цін!