Управління якістю продовольства і аналіз харчових продуктів

Вроцлавський Університет Природничих Наук
Вроцлавський Університет Природничих Наук

Інженер за фахом «управління якістю продовольства та аналіз харчових продуктів» — це ступінь, яка присуджується після навчання за програмою, спрямованою на вивчення сфері управління якістю рослинної та тваринної сировини для харчової промисловості.

Інженерія

Освітній рівень

3.5 роки (7 семестрів)

Тривалість навчання

Польська мова

Викладання

1172 євро/рік

Вартість

Підписуйтесь на наш Telegram канал та першими дізнавайтесь про акції, стипендії та знижки.

Підписатися

Опис спеціальності

Студенти, що обрали спеціальність «управління якістю продовольства та аналіз харчових продуктів», вивчатимуть біологічні та фізико-хімічні явища, що виникають при харчовій переробці, поодинокі процеси в технологіях виробництва продуктів харчування в аспекті формування його властивостей та якості, вибирати і використовувати різні методи аналізу харчових продуктів при оцінці якості сировини, продуктів і допоміжних матеріалів, використовуваних в харчовій промисловості, а також використовувати інформаційні технології в області статистичних розрахунків.

Приклади предметів, що викладаються

Програма навчання за напрямом «управління якістю продовольства та аналіз харчових продуктів» надає студентам наступні дисципліни для вивчення:

  • Мікробіологія та паразитологія
  • Виробництво сировини
  • Харчова хімія
  • Фізіологія людини
  • Аналіз харчових продуктів та контроль якості
  • Реактиви, контрольно-вимірювальні прилади та контроль
  • Харчова токсикологія
  • Методи обробки харчових продуктів
  • Управління безпекою харчових продуктів та громадським здоров'ям
  • Системи гігієни та контролю

Ким може працювати інженер за фахом «управління якістю продовольства та аналіз харчових продуктів» після завершення навчання?

Можливостями кар'єрного росту для фахівців, що отримали диплом інженера в даній сфері, можуть бути робочі місця в самих різних галузях промисловості, включаючи підприємства та корпорації з виробництва продуктів харчування або продовольчі склади.У посадові обов'язки та навички таких фахівців входить:

  • знати методологію роботи, відповідну до професійної дійсності
  • забезпечувати дотримання всіх нормативних вимог, що стосуються безпеки харчових продуктів
  • розвивати технічні, методичні, особисті та спільні навички
  • застосовувати професійні знання до управління якістю при підготовці продуктів харчування для споживання людиною, формулюючи та захищаючи ідеї та вирішуючи проблеми
Почати вступ

28 стипендій на 50% знижку на навчання

Пропозиція

Для всіх учасників UP-STUDY. Бронюйте за собою місце у конкурсі прямо зараз

Допомога тим, хто вступає до Польщі самостійно

Допомога при самостійному вступі

Вступаєте до Польщі самостійно? Виникли питання стосовно вступу? Відправте безкоштовну заявку на надання допомоги нашими спеціалістами.

Завантажте перелік цін та напрямків

Завантажте перелік цін та напрямків

Отримайте перелік цін, факультетів та спеціальностей даного університету у зручному форматі PDF (зручно зберігати та друкувати)

Завантажити у PDF

Підберіть спеціальність та університет

Пошук спеціальності

Скористайтесь зручним пошуком, щоб підібрати спеціальність своєї мрії та обрати університет для вступу, в залежності від міста, освітнього рівня та мови, на якій Ви плануєте навчатись.

Розрахуйте вартість навчання в Польщі

Калькулятор вартості

Розрахуйте вартість навчання в університеті, проживання, харчування та побутових витрат в Польщі під час навчання у зручному калькуляторі вартості.

Дізнайтесь вартість вступу

Вартість послуг UP-STUDY

Ознайомтесь з повним переліком послуг, що входять до пакету "Все включено", який надається за програмою UP-STUDY та їх вартістю.