Технологія та організація гастрономії
Вроцлавський Університет Природничих НаукСпеціаліст галузі технології та організації гастрономії знається на товарознавстві, харчовій безпеці та технологій, що є необхідною умовою для всебічної освіти у сфері сучасного громадського харчування.
Інженерія
Освітній рівень
3.5 роки (7 семестрів)
Тривалість навчання
Польська мова
Викладання
1318 євро/рік
Вартість
Підписуйтесь на наш Telegram канал та першими дізнавайтесь про акції, стипендії та знижки.
Опис спеціальності
Студенти, що обрали спеціальність «Технологія та організація гастрономії», отримають знання про склад їжі, фізико-хімічні та біологічні процеси, що відбуваються під час обробки сировини та напівфабрикатів. Студенти на даній спеціальності будуть вивчати технології та організації гастрономії, дізнаються про основи харчування та дієтології людини, а також будуть навчатися співпрацювати з фахівцями в цій галузі у виборі та практичному впровадженні відповідної дієти при хворобливих станах. Також студенти отримають знання про харчову цінність кулінарних виробів та їх використання в харчуванні та дієтології людини, в аспекті реалізації принципів раціонального харчування здорової та хворої людини. Крім того, Ви отримаєте знання про склад харчових продуктів та фізико-хімічні та біологічні процеси, що відбуваються під час обробки сировини та напівфабрикатів, а також про гігієну та безпеку харчових продуктів.
Приклади предметів, що викладаються
Програма навчання за напрямом «Технологія та організація гастрономії» надає студентам наступні дисципліни для вивчення:
- Математика
- Хімія
- Обладнання для підприємств громадського харчування
- Міжособистісне спілкування
- Товарознавство харчових продуктів
- Загальна харчова технологія
- Основи фізіології людини
- Ринок громадського харчування та готельних послуг
- Навчання з безпечних та гігієнічних умов навчання (BHK)
Ким може працювати інженер за фахом «харчування людини та дієтологія » після завершення навчання?
Можливостями кар'єрного росту для фахівців, що отримали диплом інженера в даній сфері, можуть працювати на підприємствах громадського харчування, підприємствах харчової промисловості, випробувальних лабораторіях харчових продуктів і води, а також установах масового харчування та нагляду за правильним харчуванням. Випускник спеціальності «Технологія та організація гастрономії» може працювати в індустрії HoReCa як співробітник, який керує організацією та реалізацією виробництва разом з обслуговуванням споживачів. Також готовий вести різні форми підприємницької діяльності. У посадові обов'язки і навички таких фахівців входить:
- знати харчові інгредієнти, технології, методи збереження
- знати критерії безпеки харчових продуктів та їх наслідків для харчування людей
- проявляти інтерес до інновацій на ринку, технологічних досягнень
Розіграш 50 стипендій на 50% знижку на навчання до 20-річчя UP-STUDY
Для всіх учасників UP-STUDY. Бронюйте за собою місце у конкурсі прямо зараз
Допомога тим, хто вступає до Польщі самостійно
Допомога при самостійному вступі
Вступаєте до Польщі самостійно? Виникли питання стосовно вступу? Відправте безкоштовну заявку на надання допомоги нашими спеціалістами.
Завантажте перелік цін та напрямків
Отримайте перелік цін, факультетів та спеціальностей даного університету у зручному форматі PDF (зручно зберігати та друкувати)
Завантажити у PDFПідберіть спеціальність та університет
Пошук спеціальності
Скористайтесь зручним пошуком, щоб підібрати спеціальність своєї мрії та обрати університет для вступу, в залежності від міста, освітнього рівня та мови, на якій Ви плануєте навчатись.
Розрахуйте вартість навчання в Польщі
Калькулятор вартості
Розрахуйте вартість навчання в університеті, проживання, харчування та побутових витрат в Польщі під час навчання у зручному калькуляторі вартості.
Дізнайтесь вартість вступу
Вартість послуг UP-STUDY
Ознайомтесь з повним переліком послуг, що входять до пакету "Все включено", який надається за програмою UP-STUDY та їх вартістю.