Харчові технології та харчування людини

Вроцлавський Університет Природничих Наук
Вроцлавський Університет Природничих Наук

Інженер за фахом «технології виробництва продуктів харчування та харчування людини» — це ступінь, яка присуджується після навчання за програмою, спрямованою на вивчення області оцінки якості сільськогосподарської продукції, її зберігання та переробки.

Інженер
Освітній рівень
3.5 роки (7 семестрів)
Тривалість навчання
Польська мова
Викладання
1238 євро/рік
Вартість

Опис спеціальності

Студенти, що обрали спеціальність «технології виробництва продуктів харчування та харчування людини», вчитимуться створювати нові джерела їжі, знаходити способи виробництва безпечних харчових продуктів, визначати рівень жиру та білка в продуктах харчування і розробляти способи переробки та зберігання продуктів харчування. Також випускники в галузі харчових наук та технологій знатимуть характеристики сировини і ті заходи, що призводять до загального якості та безпеки продуктів.

Приклади предметів, що викладаються

Програма навчання за напрямом «технології виробництва продуктів харчування та харчування людини» надає студентам наступні дисципліни для вивчення:

  • Біологія тварин, рослин та клітин
  • Біохімія
  • Мікробіологія та паразитологія
  • Виробництво сировини
  • Фізіологія людини
  • Аналіз харчових продуктів та контроль якості
  • Харчування людини
  • Управління безпекою харчових продуктів та громадським здоров'ям
  • Методи обробки харчових продуктів
  • Системи якості та інструменти управління навколишнім середовищем

Ким може працювати інженер за фахом «технології виробництва продуктів харчування та харчування людини» після завершення навчання?

Можливостями кар'єрного росту для фахівців, що отримали диплом інженера в даній сфері, можуть бути робочі місця в державних та приватних підприємствах, що займаються виробництвом і переробкою продуктів харчування. Фахівці можуть бути зайняті виробництвом сировини, виробництвом безпечних і поживних продуктів та пов'язаних з ними речовин, управлінням якістю, розробкою нових продуктів і технологій.У посадові обов'язки і навички таких фахівців входить:

  • знати харчові інгредієнти, технології, методи збереження, а також хімічні та біохімічні принципи
  • знати критерії безпеки харчових продуктів та їх наслідків для харчування людей
  • проявляти інтерес до інновацій на ринку, технологічних досягнень, можливих маршрутів забруднення та потреб населення

Акція, що може Вас зацікавити

Безкоштовний вступ до ВНЗ на осінь 2021 + курс

Акція 499 євро

Отримайте безкоштовно пакет "Все включено", курс 50-100 годин та підтримку 3 роки у Польщі

Зацікавив університет?

Вкажіть електронну пошту та отримайте список спеціальностей та актуальних цін!