Вступати по Акції "Вступай з Другом за півціни" ще простіше!

2049
Facebook Twitter
Вступати по Акції "Вступай з Другом за півціни" ще простіше!

Спеціально для Вас, наших Клієнтів, ми продовжили АКЦІЮ "Вступай з другом за півціни", аби кожен бажаючий зміг подати документи на вступ на тих умовах, які є максимально вигідними для нього.

Шановні Вступники та Батьки, враховуючи складну епідеміологічну ситуацію і розуміючи що не всі встигли скористатися весняною вигідною пропозицією від UP-STUDY через зовсім інші турботи, ми продовжуємо спеціально для Вас, наших Клієнтів, АКЦІЮ "Вступай з другом за півціни", аби кожен бажаючий зміг подати документи на вступ на тих умовах, які є максимально вигідними для нього. 

Згідно з умовами Акції - вступайте за пакетом “Все включено” зі своїм другом та розділіть вартість послуг навпіл (кожен Друг оплачує половину актуальної на сьогодні вартості програми, і станом на зараз - це всього лиш 4995 грн за пакет “Все включено”).

Враховуючи карантин в Україні, ми дещо відкорегуємо правила участі у Акції на користь наших Клієнтів:

  • Одночасна подача документів обох друзів НЕ ОБОВ'ЯЗКОВА, Абітурієнти можуть подаватися у різний час та день у різних Представництвах UP-STUDY
  • Подача документів у одному UP-представництві UP-STUDY НЕ ОБОВ'ЯЗКОВА (Ви можете шукати друзів онлайн по всій Україні та об'єднуються віртуально для участі в Акції)
  • Як і раніше, Друзі мають право подаватися у різні міста Польщі, різні університети та різні факультети
  • Подача документів повинна бути реалізована у період дії Акції, яка зараз продовжена до 01 квітня 2020

Більше того, Ви можете залишити нам заявку з хештегом #шукаюдруга і підшукаємо Вам пару для вступу самостійно з Вашого міста та області. Для того, щоб лишити заявку #шукаюдруга, заповніть анкету, обравши в полі "Послуг або акцій" Акцію "Вступай з другом до Польщі з півціни - 4995 грн", у найкоротший термін наш менеджер зв'яжеться з Вами і ми оперативно підберемо Вам пару для подачі документів.


Підписуйтесь на наш Telegram канал та першими дізнавайтесь про акції, стипендії та знижки.

Підписатися

Безкоштовний курс польської мови

Пропозиція 900 грн/місяць 0 грн

Вступайте на осінь 2025 та отримуйте курс польської мови 50-100 годин безкоштовно

Допомога тим, хто вступає до Польщі самостійно

Допомога при самостійному вступі

Вступаєте до Польщі самостійно? Виникли питання стосовно вступу? Відправте безкоштовну заявку на надання допомоги нашими спеціалістами.

Розрахуйте вартість навчання в Польщі

Калькулятор вартості

Розрахуйте вартість навчання в університеті, проживання, харчування та побутових витрат в Польщі під час навчання у зручному калькуляторі вартості.

Підберіть спеціальність та університет

Пошук спеціальності

Скористайтесь зручним пошуком, щоб підібрати спеціальність своєї мрії та обрати університет для вступу, в залежності від міста, освітнього рівня та мови, на якій Ви плануєте навчатись.

ГІД студента Польщі

Завантажте ГІД студента Польщі

Дізнайтесь актуальну інформацію про вступ, навчання та проживання в Польщі.

  • Стипендії та знижки
  • Вартість навчання
  • Необхідний рівень знання польської мови
  • Підтримка студентів
  • Документи необхідні для вступу
  • та багато іншого

Останні статті та новини