Вища освіта в Польщі. Спеціальності і вартість.

7178
Facebook Twitter
Вища освіта в Польщі. Спеціальності і вартість.

Дана стаття буде цікава для абітурієнтів, які ще не визначилися з вибором майбутньої професії, так як сьогодні ми розглянемо найперспективніші спеціальності і вартість навчання в польських установах вищої освіти.

Вища освіта в Польщі вже давно стала для українців еталоном освіти. Таке ставлення викликано високою якістю навчання, доступністю освітніх послуг, визнанням польських дипломів у всій Європі та інших розвинутих країнах і тим фактом, що польські ВНЗ надають широкий вибір спеціальностей, що високо цінуються на ринку праці. Дана стаття буде цікава для абітурієнтів, які ще не визначилися з вибором майбутньої професії, так як сьогодні ми розглянемо найперспективніші спеціальності і вартість навчання в польських установах вищої освіти. Також, може бути корисною для студентів, які отримали ступінь бакалавра й вирішили при виборі магістратури трохи змінити напрямок досліджень. Сьогодні ми розглянемо найбільш потрібні професії в світі, якими можна оволодіти в перспективних ВНЗ Польщі. Якщо Вам потрібна кваліфікована допомога у виборі міста навчання, закладу вищої освіти і спеціальності, яка найкраще Вам підійде — звертайтеся в наші представництва центру польської освіти UP-STUDY.

Академія Фінансів і Бізнесу Вістула

Можна сміливо заявити, що вищу освіту в Польщі неможливо уявити без такої прекрасної установи вищої освіти, як Akademia Finansów i Biznesu Vistula в Варшаві. Популярні і перспективні спеціальності:

  • графічний дизайн;
  • фотозйомка;
  • художня графіка;
  • мультимедіа.

Це спеціальності, обравши які, випускники будуть залучені до роботи першочергово. Вартість навчання польською мовою обійдеться в 1450 євро в рік, англійською — 2500 євро. Крім виділених спеціальностей є ще величезний перелік не менше гідних напрямків, серед яких: міжнародні відносини, журналістика, економіка, англійська філологія, інформатика, архітектура та інші. Плата за навчання коливається від €1300 до €4000, в залежності від напрямку досліджень і градації.

Вроцлавський Університет Бізнесу (Wyższa Szkoła Handlowa we Wrocławiu)

Другий за списком, але не за значенням — Вроцлавський Університет Бізнесу у Вроцлаві, єдиний профільний університет, який надає можливість отримати професію в напрямку бізнесу і туризму. Це дійсно необхідні напрямки не лише на Заході Польщі, а й в усьому світі. Крім основних спеціалізацій, можна також отримати ступінь в області: менеджменту та управління, фінансів та бухгалтерського обліку, інформатики та внутрішньої безпеки. Річний тариф на навчання в межах від €1300 до €2000.

Університет Банківської Справи (Wyższa Szkoła Bankowa we Wrocławiu)

Вищу освіту в Польщі українцям варто вибирати в західних містах, тому, що там зосереджені головні транспортні вузли, центральні офіси міжнародних компаній і близько розташовані інші розвинені європейські держави. Саме тому нам варто приділити увагу ще одному відомому приватному ВНЗ, а саме Університету Банківської Справи у Вроцлаві. Даний вищий навчальний заклад може надати вибір спеціальностей на будь-який розсуд. Серед інших варто відзначити: логістику в бізнесі, транспорт і доставку, англійська мова в бізнесі, комп'ютерна графіка в рекламі, проектування і експлуатація логістичних систем. Середня вартість послуг освіти в цій установі €1060 на рік.

Отже, ВНЗ Польщі надають якісну освіту, диплом, що визнається в країнах Європейського Союзу і за його межами, великий вибір дослідницьких напрямків на будь-який смак. Лояльні ціни і індивідуальний підхід до кожного студента спонукає українців вибирати приватні вищі навчальні заклади. До того ж, університети, розміщені на сайті центру освіти UP-STUDY, гарантують працевлаштування в гідні компанії, відразу після отримання диплома.

Підписуйтесь на наш Telegram канал та першими дізнавайтесь про акції, стипендії та знижки.

Підписатися

Безкоштовний курс польської мови

Пропозиція 900 грн/місяць 0 грн

Вступайте на осінь 2025 та отримуйте курс польської мови 50-100 годин безкоштовно

Допомога тим, хто вступає до Польщі самостійно

Допомога при самостійному вступі

Вступаєте до Польщі самостійно? Виникли питання стосовно вступу? Відправте безкоштовну заявку на надання допомоги нашими спеціалістами.

Розрахуйте вартість навчання в Польщі

Калькулятор вартості

Розрахуйте вартість навчання в університеті, проживання, харчування та побутових витрат в Польщі під час навчання у зручному калькуляторі вартості.

Підберіть спеціальність та університет

Пошук спеціальності

Скористайтесь зручним пошуком, щоб підібрати спеціальність своєї мрії та обрати університет для вступу, в залежності від міста, освітнього рівня та мови, на якій Ви плануєте навчатись.

ГІД студента Польщі

Завантажте ГІД студента Польщі

Дізнайтесь актуальну інформацію про вступ, навчання та проживання в Польщі.

  • Стипендії та знижки
  • Вартість навчання
  • Необхідний рівень знання польської мови
  • Підтримка студентів
  • Документи необхідні для вступу
  • та багато іншого

Останні статті та новини