Відкриття року у Польщі - факультет "Digital Комунікація"

1529
Facebook Twitter
Відкриття року у Польщі - факультет "Digital Комунікація"

Новий факультет "Digital Комунікація" - ідеальний вибір для успішної професії майбутнього. Введений у навчальний план у ВУЗах Польщі на 2022 рік.

Напрямок розроблений спільно з провідними спеціалістами галузей маркетингу та реклами та уже встиг отримати мітку найпрестижнішого факультету у Польщі.

Відкриття цього напрямку це гарна можливість для абітурієнта опановувати новий та сучасний напрямок освіти в сфері Digital комунікація та Digital маркетингу. Під час навчання студент зможе познайомитися з відео маркетингом на таких платформах, як YouTube, Facebook або Instagram. Отримає сучасні знання в галузі кіно, телебачення, соціальних комунікацій та нових медіа, а також дізнається про переважні тенденції в аудіовізуальній індустрії. Під час навчання на факультеті "Digital комунікація в бізнесі" студент пройде через усі етапи виробництва відео, починаючи від розробки схеми зйомки відео, його створення, монтажу та до реалізації успішного продажу проєкту. Також під час навчання студент опанує основні digital-інструменти, які використовують для взаємодії з онлайн- аудиторією: контекстна реклама (PPC), email-маркетинг, пошукова оптимізація (SEO), оптимізація конверсії, соціальні мережі (SMM), таргетингової реклама, відео реклама та ін.

Digital комунікація сьогодні - це важлива складова масштабної комунікаційної стратегії кожного сучасного бренду.

По закінчення навчання студент матиме можливість працювати у таких сегментах ринку, як телевиробництво, рекламна індустрія, журналістика, соціальні мережі, рекламні компанії, що займаються аудіо візуальним оформленням культурних подій, а також дистриб'юторські та PR компанії.


Для всіх абітурієнтів, які вступають по Програмі UP-STUDY відкрита можливість подавати документи на вступ до Університету Бізнесу "Хендльова" на факультет "Digital комунікація у бізнесі" - /uk/universities/vrotslav-vrotslavskiy-universitet-biznesu-wyzsza-szkola-handlowa-we-wroclawiu

- Доступні спеціальності - Аудіовізуальне спілкування або Соціальні засоби комунікації

- Ціна навчання за рік - 1100 євро. 

Акційна ціна навчання для UP-STUDY на перший рік - за умови оплати навчання до 30.04.2022 року - ціна навчання не 1100 євро, а 950 євро.

- Безкоштовний курс - 2 місяці при ВНЗ при оплаті за рік, або безкоштовний курс 1 місяць при оплаті за семестр до 30.04.2022 року.

Предмети, які включені до Програми навчання на першому курсі не залишать Вас байдужими: Знайомство з новими медіа, Онлайн журналістські жанри, Документація та джерела даних, Громадянська журналістика, Цифрова безпека, Зв'язки з громадськістю, Інтернет-кампанії, Створення іміджу в Інтернеті, Соціологія, ІКТ, Ділова етика, Цифрова економіка, Аудіовізуальне повідомлення, Медіа-ринок, Форми просування, Дизайнерське мислення, Комп'ютерна графіка, Основи управління, Трансляції та телеконференції, Електронний маркетинг підприємництва, Авторське право, Управління продажами та взаємовідносинами з клієнтами, Бізнес-план, Цифрові гуманітарні науки.

Викладацький склад - це справжня родзинка, адже серед наставників для студентів працюватимуть провідні блогери та інфлюенсери Польщі, інтернет маркетологи, популярні ведучі та медіабаєри.

Підписуйтесь на наш Telegram канал та першими дізнавайтесь про акції, стипендії та знижки.

Підписатися

28 стипендій на 50% знижку на навчання

Пропозиція

Для всіх учасників UP-STUDY. Бронюйте за собою місце у конкурсі прямо зараз

Допомога тим, хто вступає до Польщі самостійно

Допомога при самостійному вступі

Вступаєте до Польщі самостійно? Виникли питання стосовно вступу? Відправте безкоштовну заявку на надання допомоги нашими спеціалістами.

Розрахуйте вартість навчання в Польщі

Калькулятор вартості

Розрахуйте вартість навчання в університеті, проживання, харчування та побутових витрат в Польщі під час навчання у зручному калькуляторі вартості.

Підберіть спеціальність та університет

Пошук спеціальності

Скористайтесь зручним пошуком, щоб підібрати спеціальність своєї мрії та обрати університет для вступу, в залежності від міста, освітнього рівня та мови, на якій Ви плануєте навчатись.

ГІД студента Польщі

Завантажте ГІД студента Польщі

Дізнайтесь актуальну інформацію про вступ, навчання та проживання в Польщі.

  • Стипендії та знижки
  • Вартість навчання
  • Необхідний рівень знання польської мови
  • Підтримка студентів
  • Документи необхідні для вступу
  • та багато іншого

Останні статті та новини